حامی مالی ۹۳ میلیاردی برای استقلالیکی از فعالان ایرانی حاضر در فوتبال اروپا با پیشنهادی ۹۳ میلیارد تومانی به عنوان حامی مالی (اسپانسر) باشگاه استقلال اعلام آمادگی کرد.
درحالیکه این روزها بحث گرفتن حامی مالی برای ایجاد درآمد و اداره باشگاه های استقلال و پرسپولیس مطرح است و حتی اسپانسری شاهرخ سبک دست یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال مراحل نهایی خود را طی می کند امروز با انتشار نامه ای منتسب به خشایار محسنی گفته شد او که یکی از فعالان ایرانی حاضر در فوتبال اروپاست حاضر شده به عنوان حامی مالی 3 ساله باشگاه استقلال فعالیت خود را آغاز کند.
خشایار محسنی مالک باشگاه دی استارادای اسلواکی که سابقه همکاری با ناصر حجازی را در این تیم هم دارد با پیشنهادی به مبلغ 930 میلیارد ریال به مدت 3 سال خواهان اجاره برند باشگاه استقلال تهران شده است.
منصوریان برای استقلالی شدن اوکی داد
عضو هیات مدیره استقلال ادعا می کند که این باشگاه با علیرضا منصوریان به توافق اولیه رسیده است.
پندار توفیقی گفت: آخرین خبر از مذاکره با منصوریان این است که باشگاه استقلال نامه ای به باشگاه نفت زده تا در صورتی که صلاح می دانند منصوریان را برای حضور در استقلال آزاد کنند. ما منتظر جواب آنها هستیم.
او در پاسخ به این سوال که آیا به توافقی با منصوریان رسیده اند یا نه هم گفت: وقتی باشگاه نامه می زند و درخواست رسمی می کند حتما توافقات اولیه انجام شده است. اگر توافقی نبود که دیگر نیازی به درخواست رسمی از باشگاه نفت وجود نداشت. البته باز هم می گویم که این توافق به صورت اولیه است.
عضو هیات مدیره استقلال در پاسخ به این سوال که آیا منصوریان با شرایط نابسامان استقلال دوست دارد با این باشگاه قرارداد ببندد یا نه هم گفت: همه دوست دارند به استقلال بیایند حتی من فکر می کنم پرسپولیسی ها هم دوست دارند با استقلال قرارداد امضا کنند.
پندار توفیقی ادعا می کند که در جلسات مذاکره با منصوریان حضور نداشته است: این بحث را آقای افشارزاده پیگیری کرده است و من در جلسات حضور نداشتم. مذاکره با مربی یک بحث فنی است و من بیشتر به امور مالی باشگاه استقلال می پردازم. هر زمان قرارداد منصوریان به مرحله نهایی برسد، آن وقت من می نشینم و در مورد نحوه عقد قرارداد از نظر مالی صحبت می کنم.
عنایتی: منصوریان کاراکتر یک مربی بزرگ را دارد
کاپیتان فصل گذشته استقلال اعتقاد دارد که منصوریان می تواند یک مربی بزرگ در سطح فوتبال ایران شود.
رضا عنایتی گفت: من از همه می خواهم که تا چیزی نهایی نشده است، در مورد آن اظهارنظر نکنند. به هرحال باشگاه چند گزینه برای سرمربیگری داشته که از نظر من همه آنها توانایی موفق کردن استقلال را دارند. با این حال تا چیزی نهایی نشود، طبیعتا اظهارنظر کار اشتباهی است. باید ببینیم فردا یا پس فردا چه کسی به عنوان سرمربی استقلال مشخص خواهد شد.
او در مورد سرمربیگری احتمالی منصوریان در استقلال هم اینطور توضیح می دهد: علیرضا منصوریان نشان داده که کاراکترهای تبدیل شدن به یک مربی موفق را دارد و طبیعی است که اگر همه دور و بری ها کمکش کنند، می تواند یک مربی بزرگ در استقلال بشود. من مطمئن هستم که اگر او حمایت شود و زمان دست نرود او می تواند به آن چیزی که می خواهد در استقلال برسد.
سوال بعدی از عنایتی در مورد این موضوع است که با توجه به فاصله کم سنی اش با منصوریان آیا او می تواند مغز متفکر سرمربی احتمالی استقلال در زمین باشد که خودش اینطور پاسخ می دهد: نه در این تیم بلکه من در هر جا که بوده ام همیشه کمک کرده ام که هر کاری که از دستم برمی آید، چه فوتبالی و چه غیرفوتبالی برای تیمی که در آن هستم انجام بدهم. حالا دیگر استقلال که جای خود را دارد و من تمام تلاشم را برای موفق شدن این تیم می کنم.
کاپیتان استقلال در پایان در مورد جوان شدن تیم گفت: اینکه تیم جوان بشود یا نشود به سرمربی تیم ربط دارد. تجربه نشان داده که تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه می تواند خیلی مفید باشد. البته یک راه هم این است که تیم را جوان کنیم و 3، 4 سال توقع هیچ جامی نداشته باشید که در آن صورت هم می توان به موفقیت یک تیم امیدوار بود.
منصوریان سرمربی استقلال نمیشود (بیانیه)
در حالی که استقلالیها امیدوار بودند با رسمی شدن مذاکراتشان با نفت تهران موفق شوند رضایت این باشگاه را برای حضور علیرضا منصوریان دریافت کنند، با پاسخ منفی نفتیها مواجه شدند.
هیات مدیره استقلال با ارسال نامهای به باشگاه نفت خواهان حضور علیرضا منصوریان در این تیم شد که دقایقی پیش هیات امنای باشگاه نفت با این درخواست مخالفت کردند. در این جوابیه آمده است:
استاد فرزانه و گرامی، برادر ارجمند
جناب آقای بهرام افشارزاده
مشاور محترم عالی وزیر و سرپرست حوزه وزارت ورزش و جوانان
با سلام و احترام
ضمن تشکر از حضرتعالی و در پاسخ به نامه شماره 93/2/1088 مورخ 94/3/21 که طی نمابر مورخه 94/3/24 به این باشگاه ارسال گردیده است به استحضار می رساند، تقاضای باشگاه استقلال مبنی بر فسخ قرارداد سرمربی این تیم (جناب آقای علیرضا منصوریان) به کمیته نقل و انتقالات باشگاه ارائه و با امعان نظر به حضور تیم نفت به عنوان تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران در مسابقات یک چهارم نهایی باشگاههای آسیا موضوع در هیأت امناء موسسه مطرح و مورد موافقت قرار نگرفت.
توفیق جنابعالی و مجموعه محترم باشگاه بزرگ استقلال را از خداوند متعال خواستاریم.
با تشکر: منصور قنبرزاده، مدیر موسسه
سرمربی تیم فوتبال نفت تهران به دفتر این باشگاه مراجعه کرد.
به گزارش کاپ، علیرضا منصوریان که گزینه اصلی سرمربیگری تیم استقلال محسوب می شود و به واسطه قراردادش با باشگاه نفت نمی تواند شخصا با این تیم قرارداد ببندد دقایقی پیش برای مذاکره با مسئولان نفت به این باشگاه رفت.
حسین آل اسحاق، مسئول کمیته نقل و انتقالات باشگاه نفت، با تایید این خبر به کاپ اظهار داشت:
جلسه ما با آقای منصوریان آغاز شده و قرار است درباره مساله حضور او در استقلال با هم صحبت کنیم.
عضای جدید هیات مدیره استقلال و پرسپولیس
معاون قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان ترکیب جدید اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال و پرسپولیس را اعلام کرد.
نصرالله سجادی در جریان بازدید از تمرین تیم ملی شمشیربازی اعضای جدید هیات مدیره دو باشگاه سرخابی پایتخت را معرفی کرد.
براساس اعلام سجادی، دکتر زادمهر، حسین عبدی، دکتر طاهری، حمید گرشاسبی و جعفر کاشانی اعضای جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس خواهند بود.
همچنین عباس کردنوری، مسعود معینی، شهاب جهانیان و مقداد نجف نژاد اعضای هیات مدیره جدید باشگاه استقلال خواهند بود.
البته نصرالله سجادی اعلام کرده است که یک نفر دیگر از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال به زودی معرفی خواهد شد.
در حال حاضر 62 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 62 مهمان ها)