صفحه 13 از 150 نخستنخست ... 311121314152363113 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 121 به 130 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    نثاری: افشارزاده پیشنهادهای قلعه*نویی را آورد هیئت مدیره قبول کرد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: آقای افشارزاده پیشنهادهای امیر قلعه*نویی برای فصل اینده را در جلسه هیئت مدیره مطرح کرد.

رضا نثاری در خصوص جلسه امروز هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهار داشت: با توجه به اینکه جلسه روز گذشته ما در وزارت ورزش و جوانان برگزار شده بود این اولین جلسه رسمی هیئت مدیره بود که به موضوع ماندن امیر قلعه*نویی پرداختیم.
    وی با بیان اینکه مسائل مالی و مشکلات استقلال در جلسات بعدی بررسی خواهد شد افزود: برخی مسائل و مشکلات وجود دارد که جای آن در جلسه امروز نبود. قرار است با بررسی این مسائل در جلسات بعدی به حسابرسی مالی و مسائل اداری باشگاه بپردازیم.
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که قلعه*نویی برای ماندن در این تیم چه برنامه*هایی داشته گفت: سعی کردیم هر کسی درباره وظایف خودش نظر بدهد و در جایگاهی که هست صحبت کند. این مباحث مربوط به آقای افشارزاده است که در خصوص پیشنهادهای قلعه*نویی با ایشان صحبت کرده بود، به همین دلیل برنامه*های قلعه*نویی توسط افشارزاده در جلسه هیئت مدیره مطرح و مورد قبول واقع شد.
    نثاری ادامه داد: قرار بود قلعه*نویی در جلسه امروز حضور پیدا کند اما به دلیل اینکه جراحی کوچکی داشت نتوانست به جلسه بیاید و بعدا با آقای افشارزاده صحبت خواهد کرد.
    وی با اشاره به مسائل تیم فوتبال استقلال گفت: پیشنهادهای قلعه*نویی درباره شرایط فعلی تیم و مباحث مربوط به آن بود که سعی می*کنیم مشکلات را هر چه زودتر جمع کنیم

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    معینی: قلعه*نویی پیشنهادهای بالا را رد کرد تا استقلال را قهرمان کند
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: امیر قلعه*نویی پیشنهادهای بالایی داشت و با رد کردن آنها در استقلال ماند تا با این تیم قهرمان شود.

مسعود معینی درباره جلسه امروز (یکشنبه) هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: در این جلسه* ماندن آقای قلعه*نویی در فصل آینده قطعی شد اما چون وی چشم خود را جراحی کرده بود نمی*توانست در جلسه شرکت کند.
    وی افزود: فردا یا پس فردا قلعه*نویی با افشارزاده جلسه*ای خواهد داشت تا هر چه زودتر مشکلات کادر فنی، بازیکنان و مسائل مالی حل شود چرا که حل این مشکل برای ما در اولویت قرار دارد.
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال عنوان کرد: خوشحالم که قلعه*نویی در استقلال ماندنی شد. از او انتظار هم داشتیم که بماند. قلعه*نویی پیشنهادهای بالایی که داشت را رد کرد تا این فصل استقلال را قهرمان کند. همه اعضای هیئت مدیره نیز متفق*القول در جلسه امروز تصمیم گرفتند قلعه*نویی نه تنها امسال بلکه در سال*های بعد هم در استقلال بماند.
    معینی در پاسخ به این سوال که در خصوص مسائل تیم در جلسه امروز صحبت شد یا نه، گفت: این مسائل به آقای افشارزاده و قلعه*نویی مربوط می*شود تا به عنوان مدیر عامل و سرمربی تیم با یکدیگر صحبت کنند. در جلسه امروز بیشتر در خصوص مشکلات باشگاه صحبت کردیم و حل مسائل مالی جزو اولویت*های ما بود. امیدوارم وضعیت بودجه باشگاه نیز توسط وزارت ورزش هر چه زودتر مشخص شود.
    وی تاکید کرد: مسائلی در تیم وجود دارد که قلعه*نویی و افشارزاده در جلسه*ای که با یکدیگر خواهند داشت این مسائل را مشخص خواهند کرد. این موارد مربوط به بازیکنان تیم می*شود.
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال درباره اینکه حضور آنها در این باشگاه کوتاه مدت است یا نه خاطرنشان کرد: در جلسه*ای که با آقای خادم داشتیم پرسیدیم که قرار است ما به صورت کوتاه*مدت در خدمت استقلال باشیم یا باید ساختارسازی کنیم چرا که گروه فعلی حاضر در هیئت مدیره استقلال هر کدام متخصص هستند و هر کسی سررشته*ای دارد.
    معینی ادامه داد: یک نفر از اعضا در باشگاه*های دیگر مدیریت کرده، معاون سابق یک بانک در هیئت مدیره است. شهردار منطقه 19 تهران که تخصص خودش را دارد در هیئت مدیره حضور یافته و این نشان می*دهد که ما یک تیم کامل هستیم. اکنون تیم بیرون زمین تشکیل شده که از کادر فنی، پزشکی و اعضای هیئت مدیره در آن حضور دارند. امیدوارم این تیم همسو با یکدیگر حرکت کنند تا نتیجه رضایت*بخشی بگیریم.
    وی با اشاره به برنامه*های هیئت مدیره فعلی برای آینده باشگاه استقلال گفت: برنامه*های ما به سالیان سال زمان نیاز دارد و آقای افشارزاده گفته که باید تلاشمان را برای اجرایی کردن این برنامه*ها به کار گیریم. باید در استقلال بنیان خوبی داشته باشیم تا اگر نفرات بعدی به باشگاه آمدند خدا بیامرزش برای ما بمان

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فرهاد مجیدی که پس از اتمام دوران فوتبالی خود وقت بیشتری را در کنار خانواده می گذراند،

عکسی همراه با دخترش و چند کودک دیگر را در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد./ش

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    هرروز یه گند تازه ای از کارهای سردار لنگیا درمیاد و رو میشه..خخخخخخخ

رئیس فوندانسیون رئال مادرید تاکید کرد که در سفر سال گذشته*اش به ایران هیچ قراردادی با باشگاه پرسپولیس و محمد رویانیان امضا نکرده است.

خواکین: رویانیان خیلی دوست داشت با من عکس بگیرد و فکر می*کنم که از آن عکس هم استفاده کرد ولی باز هم تاکید می*کنم که ما هیچ مدارکی را امضا نکردیم.

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    همدانی: قلعه*نویی دانشگاه فوتبال است
    مربی فصل گذشته استقلال که تمایل دارد فصل آینده هم در این تیم کار کند گفت: امیر قلعه*نویی دانشگاه فوتبال است و همچنان دوست دارم در کنار او چیزهای زیادی یاد بگیرم.

فعلا که تازه تکلیف قلعه*نویی مشخص شده و او قرار است فصل آینده هم هدایت استقلال را برعهده بگیرد. باید دید شرایط چگونه پیش خواهد رفت ولی دوست دارم در استقلال بمانم و در کنار قلعه*نویی تجربیات زیادی به دست آورم. من معتقدم قلعه*نویی دانشگاه فوتبال است و همچنان می* توانم چیزهای زیادی از او یاد بگیرم.

او در پاسخ به این سوال که آیا قصد ندارد سرمربیگری در فوتبال ایران را هم تجربه کند، اظهار داشت: دوست دارم کار به عنوان سرمربی را هم تجربه کنم ولی هنوز سرمربی شدن برایم زود است و باید تجربیات بیشتری به دست بیاورم.

من کار در فوتبال را از زاویه مسائل مالی نگاه نمی*کنم بلکه عاشق فعالیت در فوتبال هستم و دوست دارم چیزهای زیاد یاد بگیرم. وقتی تجربیاتم بیشتر شد قطعا به سرمربیگری هم فکر خواهم کرد.

همدانی در مورد اینکه خیلی*ها معتقدند استقلال باید از لحاظ بازیکنان تغییرات زیادی داشته باشد خاطرنشان کرد: قطعا همین طور است و خون تازه*ای باید به استقلال تزریق شود. امیدوارم با حضور افشارزاده و کمک اعضای هیئت مدیره یک برنامه ریزی خوب صورت بگیرد. مطمئنا قلعه*نویی هم می**تواند تغییرات مثبتی را در استقلال ایجاد کند و این تیم نیازمند تحول است

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تاکید افشارزاده به ادامه روند آماده سازی کمپ باشگاه استقلال
    مدیرعامل جدید باشگاه استقلال خواستار روند آماده سازی کمپ این باشگاه شد.

بهرام افشارزاده که از روز گذشته رسما کار خود را در باشگاه استقلال آغاز کرده پیگیر وضعیت کمپ مرحوم حجازی شد.

وی که اطلاعات لازم را از پورحیدری گرفته بود پس از آشنایی با مرتضی کامرانی مسئول کمپ این باشگاه با وی صحبت کرد و شرایط آن را جویا شد.

افشارزاده با تاکید بر این موضوع که داشتن یک زمین تمرین اختصاصی مناسب حق باشگاه استقلال است از مسئول کمپ خواست تا روند آماده سازی آنجا به سرعت ادامه پیدا کرده و کار متوقف نشود.

قرار است طی چند روز آینده مدیرعامل باشگاه استقلال از کمپ مرحوم حجازی بازدید کند.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فتح*الله*زاده: بي*پولي ما را کچل کرد

مديرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: در سال گذشته مشکلات مالي و بي*پولي ما را کچل کرد.

علي فتح*الله*زاده که امروز براي ديدار با بهرام افشارزاده به باشگاه استقلال آمده بود، گفت: خوشحالم بهرام افشارزاده که شخصيتي ورزشي است و انسان بسيار خوبي است به باشگاه استقلال آمده است. امروز به باشگاه آمدم تا اطلاعاتي در مورد مسائل مالي و ريز به ريز بدهکاري*ها به افشارزاده بدهم. البته قبل از اين اطلاعات را به او داده بودم اما خواستم خودم شخصا بيايم تا مشکلي به وجود نيايد.

به گزارش فارس، وي افزود: افشارزاده ديروز با من تماس گرفت و اعلام کرد اگر لازم است به دفتر شما بيايم يا اينکه به رستوران بيايم. اما اعلام کردم مشکل وجود ندارد و بنده خودم به باشگاه استقلال مي*آيم. احساس کردم اگر سؤالي باشد که بتوانم در حد خودم کمک کنم حتما بايد اين اقدام را انجام دهم. متاسفانه وقتي آدم*ها مي*روند صحبت*هاي ضد و نقيضي مي*شود اما اين بار اين طور نيست.

فتح*الله*زاده در مورد اينکه عليرضا رحيمي در دفتر افشارزاده حضور دارد، عنوان کرد: شمع و گل و پروانه جمع هستند و من هم به عنوان بلبل به اين جلسه رسيدم.

مديرعامل استقلال در مورد اينکه گفته مي*شود چند پيشنهاد مديرعاملي دارد، گفت: قبلا هم اعلام کردم که به جز استقلال در جاي ديگري مديريت نمي*کنم. دوستان محبت داشتند اما بنده چنين تصميمي دارم. فقط يک بار زماني که تراکتورسازي در ليگ يک حضور داشت با توجه به اينکه آذري هستم در زمان مديريت ناص شفق به تراکتورسازي رفتم و کمک کرديم تيم بالا بيايد. با تمام ارادتي که به تيم*هاي ديگر دارم به جز استقلال جاي ديگري نمي*روم. در حال حاضر به آرامش نياز دارم. پارسال بي*پولي ما را کچل کرد و نياز به استراحت دارم.

فتح*الله*زاده در مورد اينکه آيا ليدرها از او خط مي*گيرند، اظهار داشت: زماني که در باشگاه استقلال حضور داشتم با ليدرها ارتباط نداشتم البته آنها را خيلي دوست دارم چرا که افراد زحمتکشي هستند. دعا کنيد ليدرها با من در ارتباط باشند چرا که در اين صورت با توجه به اينکه حامي افشارزاده هستم مطمئنا حمايت خواهيم کرد.

وي افزود: امروز در مصاحبه*اي خواندم که عليرضا خادم اعلام کرده استقلال با پرسپوليس با 9 و نيم ميليارد تومان کار خود را آغاز کردند. فکر مي*کنم امسال مشکلات بسيار کمترند و دچار آن مشکلات گذشته نخواهم شد. اسپانسر آمده و مطمئنا به تيم کمک خواهد کرد.

مديرعامل سابق باشگاه استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد اظهار نظر حسيني نماينده مجلس در مورد اينکه چون قرار است استقلال و پرسپوليس خصوصي شوند بايد وزارت دارايي براي آنها هيأت مديره انتخاب مي*کرد و هيأت مديره جديد با توجه به اينکه از سوي وزارت ورزش انتخاب شده قانوني نيست. عنوان کرد:او درست مي*گويد به لحاظ قانوني اين مسئله درست است و وقتي قرار است باشگاهي خصوصي شود وزارت اقتصاد و دارايي رئيس مجمع مي*شود اما چون خصوصي*سازي امسال اتفاق نمي*افتد وزارت ورزش و وزارت دارايي توافق کردند تا انتخاب*ها از سوي وزارت ورزش صورت بگيرد پس هيأت مديره باشگاه استقلال کاملا قانوني است.

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    پاسخ افشارزاده به اظهارات شهریاری : انشاالله به زودی باشگاهداری را هم یاد می*گیرم.
    بهرام افشارزاده در مورد اینکه آیا امروز با قلعه*نویی جلسه*ای را برگزار می*کند، گفت: متاسفانه امروز درگیر جلسات دیگری هستم و فردا با قلعه*نویی جلسه خواهم داشت.
    وی در واکنش به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]مبنی بر اینکه افشارزاده سابقه تیم*داری و باشگاه*داری ندارد، اظهار داشت: شهریاری چه کسی است؟!مدیرعامل باشگاه استقلال پس از اینکه متوجه شد شهریاری عضو سابق هیئت مدیره این باشگاه است و این صحبت*ها را مطرح کرده، گفت: ایرادی ندارد، من که همه کاری کرده*ام و انشاالله به زودی باشگاهداری را هم یاد می*گیرم. فقط نمی*دانم چه کسی در سپاهان باشگاهداری می*کرد. ایرادی ندارد حتماً شهریاری درست می*گوید، من حاضر هستم پیش او درس یاد بگیرم!افشارزاده در خصوص اینکه گفته می*شود صادق رئیسی*کیا به عنوان قائم مقام باشگاه استقلال می*آید و در سطح معاونت باشگاه استقلال تغییراتی ایجاد می*شود، خاطر نشان کرد: هیچ تغییری تا بعد از بستن تیم در کار نیست و همه سر کار خود قرار دارند و برای استقلال انجام وظیفه می*کنند. وی در پایان شرایط کار کردن در باشگاه استقلال را خوب توصیف کرد و گفت: از قول من از شهریاری تشکر کنید.

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مباشری:خوشحال می*شوم به افشارزاده کمک کنم، سابقه حضور در استقلال را دارم
    قائم مقام سابق استقلال در دوره مدیریت واعظ آشتیانی در محل این باشگاه حضور پیدا کرد.

هادی مباشری که در دوره مدیریت واعظ آشتیانی پست قائم مقامی این باشگاه را داشت امروز در محل این باشگاه حاضر شد.

مباشری در گفت*و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص دلیل حضورش در باشگاه استقلال گفت:امروز یکی از دوستان مشترک من و آقای افشارزاده با من تماس گرفت و خواست تا با رزومه به محل باشگاه استقلال بروم.

وی افزود: زمانی که به باشگاه آمدم افشارزاده میهمان داشت و نتوانستم او را ملاقات کنم اما نمی*دانم روی چه پستی روی من نظر دارند. البته هر کاری از دستم بر بیاید برای کمک به استقلال انجام خواهم داد.

مباشری در پایان گفت: من سابقه کار در استقلال را دارم و خوشحال می*شوم به مجموعه کمک کنم اما هر چه افشارزاده صلاح بداند در خدمت هستم.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 13 از 150 نخستنخست ... 311121314152363113 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)