صفحه 134 از 150 نخستنخست ... 3484124132133134135136144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,331 به 1,340 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    برزای:استقلال اجازه‌ندهد نمی‌توانم به اسپانیا‌بروم

هافبک جوان فصل گذشته استقلال که مورد توجه باشگاه ختافه قرار گرفته است، در انتظار صدور اجازه باشگاه است تا بتواند به اسپانیا برود.

بهنام برزای در مورد آخرین وضعیت پیوستنش به ختافه گفت: مسوولان باشگاه ختافه فیلم بازی های من را در تیم امید دیده اند و از من خواسته اند که به اسپانیا بیایم. البته آنها به من گفته اند که باید در تمرینات این تیم شرکت کنم تا توانایی های فنی من را از نزدیک ببینند.

او ادامه داد: هنوز چیزی در مورد پیوستنم به ختافه نهایی نشده است چون من با استقلال قرارداد دارم و اگر آنها اجازه ندهند، نمی‌ توانم به این کشور بروم. خدا کند که باشگاه اجازه بدهد تا این فرصت را از دست ندهم.

هافبک فصل گذشته استقلال در پاسخ به این سوال که آیا دوست دارد در استقلال بماند یا نه هم گفت: هنوز فرصت نشده با آقای مظلومی صحبت کنم و کسی هم به من نگفته که من را می‌ خواهد یا نه. باید با آقای مظلومی جلسه بگذارم تا ببینم تکلیفم چه می‌ شود.

برزای در مورد دلیل حضورش در باشگاه استقلال در روزهای اخیر هم گفت: من با آقای مظلومی جلسه ای نداشتم و برای پیگیری مطالباتم به باشگاه رفته بودم. می‌ خواستم آقای افشارزاده را ببینم که نشد. احتمالا فردا به جلسه معارفه آقای مظلومی می‌ روم.

فعال
    استقلال و رد پیشنهاد معاوضه مسلمان و کریمی

مسئول کمیته‌ نقل و انتقالات استقلال آخرین برنامه‌های این باشگاه در فصل نقل و انتقالات را تشریح کرد.

علی نظری جویباری بعد از اتمام جلسه با کادرفنی جدید و بازیکنان، اظها‌ر کرد: تا به حال چند بازیکن مد نظر مظلومی را جذب کرده‌ایم و به دنبال این هستیم که بازیکنان دیگر را هم به تیم بیاوریم. از امروز هم تمرینات آغاز می‌شود. بازیکنانی که قرارداد دارند در تمرینات حاضر می‌شوند.

وی درباره وضعیت میثم مجیدی، بازیکن استقلال خوزستان، گفت: ما درخواستی را به باشگاه استقلال خوزستان فرستاده‌ایم، چرا که باید رضایت نامه این باشگاه را هم دریافت کنیم. استقلال خوزستان مبلغی را درخواست کرده است که اگر بتوانیم این پول را پرداخت کنیم مجیدی را جذب خواهیم کرد.

مسئول کمیته‌ نقل و انتقالات استقلال درباره جذب بختیار رحمانی نیز، ا‌دا‌مه‌ داد: هیچ صحبتی را با رحمانی انجام نداده‌ایم. کما این که رحمانی چند مشکل دارد. او فصل گذشته مصدوم بود و همچنین مشکل سربازی دارد. از طرفی رحمانی در اولویت استقلال نیست.

نظری جویباری درباره وضعیت فروزان خاطر‌ نشان کرد: مظلومی است که درباره بازیکنان فصل گذشته تصمیم می‌گیرد. فروزان با باشگاه قرارداد دارد و مظلومی در روزهای آینده وضعیت او را مشخص خواهد کرد.

وی همچنین درباره حضور رحمتی در استقلال نیز، اظها‌ر کرد: او فعلا در مشهد به سر می‌برد و امیری مسئول مذاکره با او است. در روزهای آینده او به باشگاه می‌آید تا درباره وضعیتش رو در رو صحبت کنیم.

مسئول کمیته‌ نقل و انتقالات استقلال در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود صادقی چند پیشنهاد دارد؟ خاطر‌ نشان کرد: صادقی با باشگاه قرارداد دارد. اگر پیشنهادی به او رسیده باید کتبا آن را به باشگاه ارائه دهد تا درباره آن تصمیم گیری کنیم. اگر هم مظلومی او را در لیست مازاد قرار داده باشد که فکر نمی‌کنم چنین باشد باز هم می‌توانیم به او کمک کنیم.

نظری جویباری درباره بازگشت مگویان، به ایران گفت: او فعلا در مسکو به سر می‌برد و به زودی برای مذاکره به تهران باز می‌گردد.

مسئول کمیته‌ نقل و انتقالات در پاسخ به این سوال که چرا صادقی با توجه به داشتن قرارداد در تمرینات شرکت نمی‌کند؟ اظها‌ر کرد: حتما بندی در قرارداد او وجود دارد که با توجه به آن می‌توانیم برخورد کنیم. مظلومی هم می‌تواند در این باره تصمیم بگیرد.

وی درباره شرایط امید ابراهیمی، خسرو حیدری و هاشم بیک زاده نیز، خاطر‌ نشان کرد: امید ابراهیمی و خسرو حیدری را برای فصل آینده می‌خواهیم. هاشم بیک زاده هم با باشگاه قرارداد دارد. قرار بود امروز با او جلسه‌ای را برگزار کنیم، اما نمی دانم که چرا به این جلسه نیامده است. او باید طبق قرارداد تابع تصمیمات باشگاه باشد.

نظری جویباری درباره جذب محسن مسلمان نیز، خاطر‌ نشان کرد: هیچ تماسی با او نداشته‌ایم. چنان که نام او در لیست خرید باشگاه نیست. در روزهای گذشته سعید آذری، مدیر‌عامل ذوب آهن تماسی را با باشگاه داشت و تقاضای معاوضه یعقوب کریمی با محسن مسلمان را مطرح کرد که مورد قبول ما قرار نگرفت.

وی در پایان ا‌دا‌مه‌ داد: در روزهای آینده شاهد خبرهای خوبی در باشگاه استقلال خواهیم بود. قرار بر این شده است که جلسه‌ای را با جاسم کرار برگزار کنیم.

3. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    رمضانی: نمی‌دانم استقلال مرا می‌خواهد یا نه

هافبک فصل گذشته استقلال که به دلیل مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی تا به الان از تیمش دور بوده است، از نزدیک به یک ماه دیگر می تواند تمرینات گروهی اش را آغاز کند اما از طرف باشگاه استقلال با او تماسی نگرفته اند.

علیرضا رمضانی در مورد شرایط خود گفت: خدا را شکر پایم خوب شده، فعلا تمرینات اختصاصی انجام می دهم و از دو، سه هفته دیگر می توانم کنار تیم تمرین کنم.

او در پاسخ به این سوال که برنامه اش برای حضور یا عدم حضور در استقلال چیست ادامه داد: از طرف باشگاه با من تماسی گرفت نشد و با توجه به اینکه تمرینات استقلال از امروز آغاز می شود، زنگی به من نزده اند تا ببینم من را می خواهند یا نه. اگر بخواهند که در خدمتشان هستم، اگر هم نه مشکلی ندارم و به جای دیگر می روم.

این بازیکن در پایان افزود: مدیربرنامه هایم در حال بررسی پیشنهادهای تیم های دیگر است. من فعلا منتظر استقلالی ها هستم اگر تا چند روز آینده خبری از آنها نشود، قطعا تیم دیگری را برای ادامه فوتبالم انتخاب می کنم.

5. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    قربانعلی پور مربی بدنساز استقلال شد

مربی بدنساز فصل قبل ذوب آهن که این تیم را به عنوان یکی از تیمهای خوب و دونده لیگ تبدیل کرده بود و با این تیم قهرمانی جام حذفی را هم کسب کرد حالا به عنوان بدنساز در استقلال تهران معرفی شد.

علی اصغر قربانعلی پور که سابقه کار با دراگان اسکوچیچ در ملوان را در کارنامه خود دارد کارش را از امروز در باشگاه استقلال شروع کرد.

قربانعلی پور را باید یکی از انتخابهای هوشمند پرویز مظلومی پس از بازگشتش به استقلال دانست.

7. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    تنهایی هم عالمی داره

9. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    اسامی کادرفنی استقلال مشخص شد:
    همکاران پرویز مظلومی در استقلال در بخش مربیان مجید صالح، سیروس دین محمدی و آتیلا حجازی هستند و بدنساز استقلال نیز علی اصغر قربانعلی‌پور خواهد بود.
    حسین ترابپور هم مربی دروازه‌بان های استقلال خواهد بود و منصور پورحیدری نیز مدیر فنی استقلال است.
    آنالیزورهای استقلال نیز فرزاد مجیدی، محمد نوازی و مهدی ارژنگ نیا خواهند بود.
    به این ترتیب تنها پست سرپرست استقلال باقی مانده که به زودی اعلام می‌شود.

11. کاربر مقابل از mehdiker عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdiker نمایش پست ها
    اسامی کادرفنی استقلال مشخص شد:
    همکاران پرویز مظلومی در استقلال در بخش مربیان مجید صالح، سیروس دین محمدی و آتیلا حجازی هستند و بدنساز استقلال نیز علی اصغر قربانعلی‌پور خواهد بود.
    حسین ترابپور هم مربی دروازه‌بان های استقلال خواهد بود و منصور پورحیدری نیز مدیر فنی استقلال است.
    آنالیزورهای استقلال نیز فرزاد مجیدی، محمد نوازی و مهدی ارژنگ نیا خواهند بود.
    به این ترتیب تنها پست سرپرست استقلال باقی مانده که به زودی اعلام می‌شود.
    منصور پورحیدری .

13. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

15. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    رحمتی استقلالی شد

مهدی رحمتی در نشستی که امروز با مسوولان باشگاه استقلال داشت به توافق نهایی رسید.

مهدی رحمتی امروز برای یک سال به توافق نهایی رسید و فصل آینده پیراهن استقلال را خواهد پوشید. این دروازه بان فردا قراردادش را با استقلال امضا می کند.

مهدی رحمتی فصل پیش به خاطر اختلاف با قلعه نویی از استقلال رفت اما حالا با نظر پرویز مظلومی دوباره برگشت تا سنگربان شماره یک آبی ها باشد. با حضور رحمتی احتمالا از بین فروزان و طالب لو یک نفر از لیست استقلال خارج می شود.

17. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    مجیدی به استقلال پیوست

چند روز پیش بحث انتقال مدافع گلزن فصل پیش استقلال‌خوزستان به جمع آبی‌پوشان شنیده می‌ شد که در نهایت امروز این اتفاق افتاد و میثم مجیدی رسما استقلالی شد.
    مجیدی که منتظر کسب رضایتنامه اش از سمت باشگاه استقلال‌خوزستان بود در نهایت موفق به گرفتن آن شد و با عقد قراردادی دو ساله به استقلال تهران آمد. این بازیکن در همین رابطه گفت: جا دارد از آقای بختیاری و ویسی بابت اینکه کمکم کردند تا جابجایی ام راحت صورت بگیرد و رضایتنامه ام را صادر کردند، تشکر ویژه کنم. باشگاه استقلال تهران مبلغی را به باشگاه سابقم داد و بدین ترتیب رضایتنامه ام بدون هیچ مشکلی صادر شد. از آمدنم به استقلال بسیار خوشحال هستم اما همین جا از باشگاه های دیگری که به من پیشنهاد داده بودند، از جمله تراکتورسازی عذرخواهی می‌ کنم که نتوانستم در خدمتشان باشم.

19. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 134 از 150 نخستنخست ... 3484124132133134135136144 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)