صفحه 135 از 150 نخستنخست ... 3585125133134135136137145 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,341 به 1,350 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    حاج محمدی: از خانواده ام بپرسید که چقدر استقلالی هستم
    کار به جاهای باریک بکشد عکس‎هایم را رو می‌کنم

مدافع جدید استقلال به شدت شایعه پرسپولیسی بودنش را تکذیب می‌ کند و حسابی از حرف و حدیث هایی که برایش به وجود آمده ناراحت است.

امین حاج محمدی در اولین گفت‌وگوی خود گفت که اگر کار به جاهای باریک بکشد عکس های کودکی اش را که ثابت می‌ کند استقلالی بوده منتشر می‌ کند.

همیشه بعد از قرارداد به مشهد می‌ روم

در این سال ها نذر کرده ام که هر وقت قراردادم منعقد شد به زیارت امام رضا (ع) بروم. امروز هم به مشهد آمده ام تا نذرم را ادا کنم و انشاالله از فردا در تمرینات استقلال شرکت می‌ کنم.

مد شده همه می‌ گویند استقلالی ام یا پرسپولیسی

چند سالی است که مد شده که هر کسی که با استقلال قرارداد می‌ بندد می‌ گوید از کودکی استقلالی بوده ام یا کسی که با پرسپولیس قرارداد امضا می‌ کند می‌ گوید که از کودکی پرسپولیسی بوده است ولی من با این حرف ها کاری ندارم و قویا می‌ گویم که من از کودکی طرفدار دو آتشه استقلال بوده ام. برای حرف هایی که می‌ زنم دلیل دارم.

همیشه مچ بند آبی دست می‌ کنم

برای اثبات استقلالی بودنم فقط همین جمله کافی است که بگویم فصل قبل و زمانی که در نفت‌تهران بازی می‌ کردم در تمام بازی ها مچ بند آبی به دست می‌ کردم. فکر می‌ کنم این دلیل قانع کننده ای باشد من فقط در بازی های لیگ قهرمانان آسیا مچ بندم زرد بود آن هم دلیلش این است که قوانین اجازه نمی‌ داد رنگ دیگری را انتخاب کنم.

فقط به احترام علی دایی به باشگاه پرسپولیس رفتم

خیلی ها می‌ گویند من فصل قبل با پرسپولیس مذاکره کرده ام و به همین دلیل طرفدار این تیم هستم اما من می‌ گویم که فقط به احترام علی دایی به باشگاه پرسپولیس رفتم و آخرش هم دیدید که قراردادی منعقد نشد. با اطمینان به شما می‌ گویم که استقلالی هستم و این موضوع را ثابت می‌ کنم. اصلا بگذارید یک مثال برای شما بزنم دو فصل پیش ما با پرسپولیس در ورزشگاه تختی بازی داشتیم و من با نوار آبی ای که روی مچ و انگشت شصتم بود با علی دایی دست دادم.

کار به جاهای باریک بکشد عکس رو می‌ کنم

اگر قرار باشد کار به جاهای باریک بکشد من حتما عکس دوران کودکی ام را رو می‌ کنم تا همه متوجه شوند که من استقلالی هستم یا نه. می‌ توانید از خانواده من بپرسید که از کودکی چقدر استقلالی بوده ام و برای این تیم چه کارهایی که نمی‌ کردم.

هیچ قید و شرطی برای استقلال نگذاشتم

می‌ توانید از کسانی که در باشگاه با من مذاکره کرده اند سوال کنید تا ببینید که مذاکرات من با استقلال چقدر طول کشید. هیچ شرط و شروطی برای استقلال نگذاشتم چون دوست داشتم با این تیم قرارداد امضا کنم. با تراکتورسازی 10 روز مذاکره کردم و همه دیدند که به پیشنهاد آنها جواب مثبت ندادم چون منتظر استقلالی ها بودم.

برای پرسپولیس کلی شرط و شروط گذاشتم

از آقای رحیمی و دایی سوال کنید که پارسال که برای مذاکره به این باشگاه رفتم چقدر برای آنها شرط و شروط گذاشتم اما به استقلالی ها گفتم که فقط شرایط آرامش من را فراهم کنید تا بتوانم به این تیم بیایم. حالا هم کاملا از انتخابم راضی هستم.

تراکتور 600 میلیون بیشتر از استقلال به من می‌ داد

قابل توجه آقایانی که می‌ گویند من به خاطر پول به استقلال رفته ام باید بگویم که مبلغ قراردادم با استقلال را اعلام نمی‌ کنم و فقط همین را می‌ گویم که تراکتورسازی 600 میلیون به من بیشتر از تراکتورسازی می‌ داد روی صحبت من با هواداران تراکتورسازی است که ادعا کرده اند من پولکی هستم.

نفت من را نمی‌ خواست

من زمانی که با باشگاه نفت مذاکره کردم احساس کردم که آنها تمایلی به ماندن من در این تیم ندارند به همین دلیل من با استقلالی ها مذاکره کردم و حالا هم خیلی خوشحالم که در خدمت این تیم هستم. باید بیشتر تلاش کنم تا در این تیم موفق باشم.

نشد که از منصوریان اجازه بگیرم

زمانی که من می‌ خواستم به باشگاه استقلال بیایم آقای منصوریان در سفر خارج از کشور حضور داشت و به همین دلیل نتوانستم از ایشان اجازه بگیرم. باز هم تکرار می‌ کنم که من فوتبالم را مدیون آقای مایلی‌کهن و منصوریان هستم و فکر نمی‌ کنم سرمربی نفت‌تهران مشکلی با رفتن من داشته باشد. چه کسی از آقای منصوریان استقلالی تر؟ من فکر می‌ کنم او خوشحال است که من به استقلال رفتم.

هر کاری که مظلومی بخواهد می‌ کنم

الان درست نیست که من بگویم دوست دارم روزی آقای منصوریان به استقلال بیاید. در حال حاضر آقای مظلومی سرمربی استقلال است و من هر دستوری که بدهد در زمین بازی اجرا می‌ کنم. این را هم بگویم که آقای منصوریان جزو خانواده استقلال است و برای موفقیت این تیم دعا می‌ کند.

فعال
    رحمتی چهارمین سهمیه استقلال

مهدی رحمتی با پیوستن به استقلال چهارمین سهمیه آبی ها را در فصل نقل و انتقالات پر کرد.

پیش از این گفته می شد که رحمتی به دلیل این که پیکان به لیگ یک سقوط کرده سهمیه محسوب نمی شود اما چون او فصل گذشته را در لیگ برتر سپری کرده، چهارمین سهمیه لیگ برتری استقلال محسوب می شود.

استقلال به جز رحمتی با امین حاج محمدی، میثم مجیدی و جابر انصاری هم قرارداد امضا کرده است و تنها می تواند دو بازیکن بزرگسال دیگر جذب کند.

نیمه فعال
    رحمتی استقلالی شد
    مهدی رحمتی در نشستی که امروز با مسوولان باشگاه استقلال داشت به توافق نهایی رسید.
    رحمتی استقلالی شد
    به گزارش "ورزش سه"، مهدی رحمتی امروز برای یک سال به توافق نهایی رسید و فصل آینده پیراهن استقلال را خواهد پوشید. این دروازه بان فردا قراردادش را با استقلال امضا می کند.
    مهدی رحمتی فصل پیش به خاطر اختلاف با قلعه نویی از استقلال رفت اما حالا با نظر پرویز مظلومی دوباره برگشت تا سنگربان شماره یک آبی ها باشد. با حضور رحمتی احتمالا از بین فروزان و طالب لو یک نفر از لیست استقلال خارج می شود.

فعال
    میثم مجیدی جانشین چه کسی؟ (عکس)

میثم مجیدی مدافع چپ سابق استقلال‌خوزستان قرارداد خود با استقلال را رسمی کرد.

او که در فصل گذشته آمار گلزنی خوبی از خود به جای گذاشته، در صورت حضور در پست دفاع چپ جانشین هاشم بیک‌زاده مدافع ملی‌پوش استقلال خواهد شد. امروز به نظر می‌ رسید در صورت جدایی میلاد فخرالدینی، مجیدی جای او را در استقلال گرفته اما فخرالدینی بعد از مذاکره با مدیران استقلال در این تیم ماندنی شد تا آبی ها فعلا دو چپ پای آماده در اختیار داشته باشند.

در صورت ادامه کار هاشم بیک‌زاده در استقلال گزینه های پست دفاع چپ به 3 عدد افزایش خواهد یافت.

فعال
    عنایتی: خداحافظ استقلالی‌ها

رضا عنایتی مهاجم باتجربه استقلال در گفت‌وگویی احساسی با خبرنگاران از هواداران آبی‌پوش خداحافظی کرد.

عنایتی دقایقی پیش گفت: جلسه ای کوتاه و به مدت 10 دقیقه برگزار کردیم. شرایط به گونه ای رقم خورده که از جمع استقلالی ها جدا می‌ شوم. برای استقلال آرزوی موفقیت می‌ کنم و امیدوارم کادرفنی هم به خواسته هایش برسد.

وی ادامه داد: فوتبال یعنی همین ما هم سعی کردیم با آرامش جدا بشویم و امیدوارم استقلال همچنین موفق باشد.

عنایتی در پاسخ به این سوال که آیا حضور رحمتی عامل جدایی او از استقلال شده گفت: این گمانه زنی هایی بود که در مطبوعات شده اما به هر حال صلاح نبود که من در استقلال بمانم. هر سرمربی ای حق دارد بازیکنان خودش را انتخاب کند.

عنایتی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا بهتر نبود همان اول به او اعلام می‌ شد که تیم به او نیاز ندارد؟ جواب داد: من هم دوست داشتم زودتر به من اعلام می‌ کردند چون این یکی، دو هفته را در بلاتکلیفی به سر بردم.

عنایتی اعلام کرد یک سال دیگر فوتبال بازی می‌ کند و حرف هایش را با این جمله تمام کرد: خداحافظ استقلالی ها از همه شما عذرخواهی می‌ کنم اگر بیشتر از این نتوانستم. این ناتوانی به این دلیل بود که نمی‌ توانستم.

فعال
    بازگشت رحمتی با پیراهن شماره یک (عکس)

سیدمهدی رحمتی سرانجام با استقلال قرارداد بست.

رحمتی که پیش از این دو بار دیگر در همین شرایط قرار گرفته، امروز سومین حضورش در استقلال را به همراه علی نظری جویباری و بهرام امیری دو عضو کمیته نقل و انتقالات باشگاه استقلال قطعی کرد.

رحمتی یک بار از استقلال به مس کرمان رفته و از آنجا روانه سپاهان شده و به قهرمانی ایران رسیده. وی یک بار دیگر هم با جدایی از استقلال به پیکان رفت که البته در این باشگاه متمول شرایط خوبی را تجربه نکرد. او که با یک تصمیم عجیب پیراهن تیم‌ملی را از دست داد، در استقلال به دنبال بازگشت به شرایطی است که کی‌روش هم او را جدی تر ببیند.

فعال
    روزبه چشمی استقلالی شد

باشگاه استقلال با روزبه چشمی هافبک فصل گذشته صبا به توافق رسید و این بازیکن فصل بعد را با پیراهن استقلال به میدان می‌ رود.

باشگاه استقلال بالاخره موفق شد رضایتنامه روزبه چشمی را از صبا بگیرد و فردا روزبه چشمی رسما قراردادش را با استقلالی ها ثبت می‌ کند.

بهرام امیری در این باره به ورزش سه گفت: ما با چشمی به توافق کامل رسیده ایم و او فردا رسما قرارداد خود را با استقلال نهایی خواهد کرد.

فعال
    جلسه حیدری و ابراهیمی با نظری

خسرو حیدری و امید ابراهیمی دو بازیکن فصل گذشته استقلال امروز با علی نظری جویباری و بهرام امیری جلسه برگزار می‌ کنند و قرار است در پایان این جلسه تکلیفشان مشخص شود.

حیدری و ابراهیمی تنها بازیکنان فصل گذشته استقلال هستند که قراردادی با باشگاه ندارند و هنوز هم حاضر به تمدید قرارداد با این باشگاه نشده اند. احتمالا علی نظری جویباری و بهرام امیری امروز تلاش می‌ کنند که خواسته های مالی این دو بازیکن را برآورده کنند.

9. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    بیگ زاده و صادقی هم رفتند از تیم

11. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

penhold
    Guest
    عالی شد
    یکی بود سیم خالدار مالدار میکرد کجاست ؟ آی سیم خالدار رو بگیریم دیگه لُنگ وصله پینه میشه و ... حالا داره با ما مذاکره میکنه
    یه مهاجم خارجی باید بگیریم ، ذوب حسن زاده رو نمیده
    دیدن بازیهای استقلال بدون مافیا لذت دیگه ای داره

13. کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 135 از 150 نخستنخست ... 3585125133134135136137145 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)