افشارزاده امروز در اردوی استقلال
گزارش تمرین استقلال
مدیرعامل باشگاه استقلال امروز در محل اردوی تیمش در کردان حضور پیدا خواهد کرد.
اعضای تیم فوتبال استقلال در ادامه روند آماده سازی خود در کردان از ساعت 10 امروز یک تمرین هوازی را برگزار کردند.
این تمرین شامل کار بدنی سبک بود و قرار است عصر امروز یک بازی درون تیمی نیز برگزار شود.
* پیش از تمرین امروز پرویز مظلومی جلسهای را با اعضای کادر فنی خود شامل منصور پورحیدری، مجید صالح، سیروس دین محمدی، محمد نوازی،فرزاد مجیدی، قربانعلی پور و ارژنگینیا برگزار و در خصوص نحوه آماده سازی تیمش در ادامه راه با آنها گفتوگو کرد.
* در این نشست مقرر شد استقلال از روز دوشنبه با توجه به شرایط بازیکنان در فصل بدنسازی بازیهای دوستانه سبکی را برگزار کند که این اتفاق با بازی مقابل بهمن اتفاق خواهد افتاد. قرار است بعد از این بازی تا پیش از عید سعید فطر نیز آبیپوشان یک دیدار دیگر را هم انجام دهند.
*بهرام افشارزاده صبح امروز با پرویز مظلومی تماس گرفت و ضمن کسب اطلاع از آخرین شرایط این تیم اعلام کرد به احتمال فراوان در محل اردوی تیمش در کردان حضور پیدا خواهد کرد.
* بعد از پایان بازی درون تیم عصر امروز بازیکنان استقلال به تهران باز میگردند و جمعه شب خود را به کادر فنی در کمپ دهکده ورزشی کردان معرفی خواهند کرد.
یعقوب کریمی در استقلال می ماند
هافبک استقلال که برای مذاکره با باشگاه سپاهان به اصفهان رفته به احتمال فراوان رضایت نامه خود را از این باشگاه اصفهانی خواهد گرفت.
باشگاه سپاهان تونایی پرداخت مبلغ یک میلیاردو هشتصد میلیون پول قرارداد کریمی را ندارد و به همین دلیل رضایت نامه این بازیکن صادر خواهد شد.
کریمی به احتمال فراوان از شنبه در تمرینات استقلال شرکت خواهد کرد
قرارداد بازیکنان استقلال هفته آینده ثبت میشود
قرارداد بازیکنان جدید تیم فوتبال استقلال هفته آینده ثبت خواهد شد.
سید مهدی رحمتی، امین حاج محمدی، میثم مجیدی، روزبه چشمی (در صورت حل مشکلش با صبا) و جابر انصاری 5 بازیکن جدید تیم استقلال هستند که در این فصل به عضویت تیم درآمدهاند. قرار است قرارداد این بازیکنان پس از پایان اردوی کردان در هیات فوتبال استان تهران ثبت شود.
همچنین بهرام امیری با اعلام این خبر گفت: تعدادی از بازیکنانمان باید برای تسویه حساب مالی و پرداخت مبلغ خروج از استان راهی شهرستان شوند و به همین علت هفته آینده بعد از پایان اردوی کردان این اتفاق رخ خواهد داد. ضمن آنکه من روز شنبه به همراه آقای نظری جویباری راهی کردان میشویم تا با برخی از بازیکنان که تفاهم دو ساله با ما داشتند پیرامون قراردادهایشان گفتوگو کنیم.
تدابیر شدید امنیتی در اردوی استقلال
اردو استقلال در کردان کرج بدون حضور خبرنگاران و عکاسان ادامه دارد.
در حالی که روز گذشته بازیکنان استقلال به دلیل تقارن با شب احیاء به مرخصی رفتند امروز دوباره خود را به پرویز مظلومی معرفی می کنند تا اردوی آبی پوشان در مجموعه ورزشی المپیک در چهارباغ ادامه پیدا کند. نکته جالب سخت گیری مدیران استقلال در حضور خبرنگاران و عکاسان است تا جایی که حتی عکاس وب سایت استقلال هم از حضور در اردو منع شده است.
در حال حاضر پرسپولیس هم تمرینات خود را بدون حضور تماشاگران و خبرنگاران انجام می دهد.
روابط عمومی باشگاه استقلال تنها در بازی های دوستانه اجازه حضور خبرنگاران و عکاسان را صادر خواهد کرد. تا این لحظه فقط یک بازی دوستانه قطعی شده که قرار است آبی ها روز پنجشنبه هفته آینده با تیم بهمن تهران بازی کند.
چشمی: بازگشت من به صبا اتفاق نمی افتد
موضوع دستور مالک جدید باشگاه صبا و دستور او بابت بازگرداندن روزبه چشمی، هافبک سابق این تیم که به استقلال پیوسته است، جنجالی شده است.
در حالی که مدیران صبا سعی در حفظ چشمی دارند، این بازیکن اعتقاد دارد باشگاه سابقش نمی تواند وی را برگرداند.
* در این یکی، دو روز بحث بازگشت تو به صبا بیش از پیش جدی شده است، فکر می کنی این اتفاق می افتد؟
من با استقلال قرارداد بستم و دو هفته است که دارم در این تیم تمرین می کنم بعید است که بازگرداندن من به این راحتی ها باشد. ضمن اینکه باشگاه استقلال دارد کارهای من را پیگیری می کند.
* اگر حرف صبایی ها راست باشد، برای تو ناراحت کننده نیست که مجبور شوی باز به این تیم برگردی؟
این اتفاق نخواهد افتاد و به نظر من مشکلم حل می شود. من استقلال را برای آینده انتخاب کردم و هرگز بحث مالی در کار نبود. اگر می خواستم پول بگیرم مطمئنا صبا پول بیشتری به من می داد اما من به استقلال آمدم تا پیشرفت کنم و به همین دلیل در این تیم می مانم.
* خودت نمی خواهی با مدیران صبا در این رابطه صحبت کنی؟
فعلا چنین تصمیمی ندارم چون آقایان امیری، نظری جویباری و افشارزاده دنبال کارهایم هستند و احتمالا مشکلم حل خواهد شد.
* جو استقلال چطور است. بازیکنان جدید توانسته اند با جو تیم هماهنگ شوند؟
من در مورد خودم صحبت می کنم. قبل از اینکه به استقلال بیایم با آقای رحمتی، ابراهیمی و حیدری آشنایی قدیمی داشتم. اما واقعا جو استقلال فوق العاده است و من فکر می کنم خیلی راحت می توانیم با این جو هماهنگ شویم.
* در اوایل حضور پرویز مظلومی صحبت از جذب بازیکنانی مثل آندو تیموریان و جواد نکونام در پست هافبک دفاعی بود اما در نهایت باشگاه ترجیح داد با تو که یک بازیکن جوان هستی قرارداد امضا کند. فکر می کنی می توانی جای این بازیکنان باتجربه را پرکنی؟
به هر حال کار یک ذره سخت است ولی من تمام تلاشم را می کنم که بتوانم جای این بازیکنان را پر کنم و جواب حمایت کادرفنی و طرفداران این تیم را بدهم.
* فکر می کنی استقلال می تواند امسال قهرمان شود؟
تمام تلاشمان این است که این تیم نتیجه بگیرد. استقلال تیم خوبی بسته است، هم بازیکنان خوبی به این تیم آمده اند و هم بازیکنان قدیمی این تیم قراردادشان را تمدید کرده اند. انشاالله استقلال امسال نتیجه می گیرد.
* در جریانی که این تیم مشکل مالی دارد و احتمالا در وسط فصل به مشکل می خورید؟
به این مسائل فکر نمی کنیم، استقلال تیم بزرگی است و فکر می کنم حتی نیمکت نشینی در این تیم هم افتخار بزرگی است. همه برای موفقیت استقلال تلاش می کنیم.
دهنوی بالاخره آبی شدانگار همین دیروز بود که بین 2 باشگاه سپاهان وپرسپولیس برای جذب او درگیری ایجاد شد وبالاخره پرسپولیس بود که به خاطر رفاقت بیشتر علی دایی با او موفق به جذبش شد.
دهنوی اهل مشهد بی شک یکی از هافبک های دفاعی خوب سالیان اخیر فوتبال ماست که گاهی اوقات استحکامش در ارائه بازی وانجام مصاف های فیزیکی انتقاد علی کریمی را هم برانگیخت.در بازی مورد اشاره دهنوی اولین بازیش با پیراهن پرسپولیس را برابر تراکتورسازی که علی کریمی را داشت برگزار می کرد،دهنوی در آن بازی علی کریمی را از فروغ انداخت .
با این حال او در پرسپولیس چندان موفق نبود و از آنجا به ذوب آهن رفت. تیمی که محملی برای احیای فوتبال قاسم بود چنان چه در پایان فصل استقلالی ها برای جذب او به سراغش رفته وتفاهم فیمابین باعث شد تا او را به احتمال قریب به یقین استقلالی میکند.جالب اینکه او که در فوتبال ما دیر چهره کرده میخواهد تا 40 سالگی فوتبال کند.
قاسم دهنوی ،از سال 88 در لیگ برتر حضور یافت ودر 81 بازی برای مس 20 گل در لیگ زد،در سال 91 به تراکتورسازی رفت وبا این تیم در 31 بازی 2 گل زد.سال حضورش در پرسپولیس پر حاشیه بود ودر سال جدید در ذوب آهن خوب کار کرد.دهنوی که یکبار تا مرز استقلالی شدن پیش رقته بود خرید بدی برای استقلال نیست.
برای ماندن در استقلال نیاز به دلیل نیست
مهاجم استقلال میگوید برای ماندن در این تیم نباید به دنبال دلیلی بود.
سجاد شهباززاده درباره وضعیت تیمش و روند تمرینی آبی پوشان گفت: با کادر فنی جدیدمان تمرینات بسیار خوبی را شروع کردهایم و از فرصت باقی مانده تا لیگ به خوبی استفاده میکنیم. بازیکنهای خوبی را در اختیاریم و با توجه به اینکه اندکی دیر شروع کردیم اما شرایط خوبی داریم و عقب ماندگی ما در حال جبران است.
او درباره شرایط اردو کردان استقلال اضافه کرد: در اینجا همه چیز خوب و مهیا است و در محیط مناسبی هستیم. تمرینات پر فشاری را پشت سر می گذاریم و به سطح آمادگی مطلوب نزدیک می شویم.
مهاجم استقلال در پاسخ به این سوال که چرا با وجود پیشنهادات خارجیاش، استقلال را انتخاب کرد، افزود: من با استقلال قرار داد داشتم و هر چند می توانستم طبق قرار دادم با تیمهای خارجی مذاکره کنم اما شرایط را برای ماندن مناسب دیدم و می خواهم امسال به استقلال کمک کنم. هر چند برای فصل پیش رو با استقلال هیچ مذاکره ای نکرده ام اما به همه چیز خوشبین هستم و امیدوارم امسال اتفاقات خوبی برای استقلال بیفتاد.
وی ادامه داد: برای باشگاه بزرگی مانند استقلال لازم نیست درباره چرایی ماندن در آن صحبت کنیم. استقلال تیم بزرگی است و وجود هواداران پرشمار باعث می شود تا دنبال دلیل دیگری نگردیم. امسال در استقلال شرایط خوبی دارم و امیدوارم بتوانم عملکرد مطلوبی ارائه دهم.
بهترین گلزن استقلال در فصل گذشته درباره پیش بینی اش از وضعیت استقلال در فصل جاری تصریح کرد: معتقد هستم که همه چیز به خودمان وابسته است. اگر بتوانیم این روند تمرینی را تا پایان فصل ادامه دهیم و عملکرد خوبی داشته باشیم و در فراز و نشیبهای فصل تمرکز لازم را داشته باشیم می توانیم به اهدافمان برسیم.
شهباززاده درباره تجربه کار با پرویز مظلومی اظهار کرد: من پیش از این تجربه کار با ایشان را نداشتم و اکنون نیز مدت کوتاهی است که با ایشان همکاری می کنم. امیدوارم تجربه کاری خیلی خوبی داشته باشیم و مرور زمان نیز این موضوع را ثابت می کند.
وی درباره اینکه فشار خط حمله استقلال امسال بیش از گذشته بر دوش و برهانی است، ادامه داد: ما یک تیم هستیم و همه در تمامی خطوط برای موفقیت استقلال تلاش می کنیم. هر کس در پستش خودش هر مسئولیتی بر دوشش گذاشته می شود را به بهترین نحو از پسش بر بیاید. من نیز تلاش می کنم اگر در ترکیب تیم باشم با تمام تمرکز و توانم وظایفم را انجام دهم.
نیاز استقلال به سه بازیکن دیگر
معاون ورزشی باشگاه استقلال درباره آخرین وضعیت این تیم در فصل نقل و انتقالات توضیحاتی ارائه داد.
علی نظری جویباری، معاون ورزشی باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که استراتژی آبی پوشان پایتخت در فصل نقل و انتقالات چه بوده است، گفت: ما بعد از جلسهای که با آقایان افشارزاده، امیری ، پورحیدری و مظلومی داشتیم تصمیم گرفتیم تا سن تیم را کاهش دهیم. در همین راستا تصمیم گرفتیم ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه را در فصل جاری به کار بگیریم. انشاءالله با تلاش همه دوستان استقلال در نهایت موفق شود.
وی در پاسخ به این سوال که چقدر به اهدافی که باشگاهش در نظر داشته، رسیده است؟ اظهار کرد: ما چیزی حدود 80 الی 85 درصد از لیستی که آقای پرویز مظلومی آن را به ما داده بودند، جذب کردهایم. دو بازیکن خارجی و یک بازیکن داخلی مدنظر ماست و امیدوارم هر چه سریعتر بتوانیم لیست تیم را ببندیم. می دانیم که کار خیلی طول کشید و هواداران ناراحت هستند، اما تلاشمان را میکنیم تیم را در یکی، دو روز آینده ببندیم. خیلی کار طول کشید و ما این مساله را میدانیم و همچنین می دانیم که هواداران ناراحت هستند، اما باید توجه کنیم که ما کمی مشکل مالی داریم. درست است که بازیکنان نهایت همکاری را با ما داشتند اما این طبیعی است که بازیکنان جدید که شناختی از ما ندارند مجبور هستیم به آنها پول بدهیم.
نظری جویباری در پاسخ به این سوال که میانگین سنی بازیکنان استقلال در فصل جاری چقدر کاهش یافته است؟ گفت: فکر میکنم دو، سه سالی نسبت به سال گذشته کمتر شود. اگر اشتباه نکنم سال گذشته میانگین سنی استقلال چیزی حدود 29 سال بود، ولی امسال ما آن را دو، سه سال کمتر کردهایم.
وی در پاسخ به این سوال که استقلالیها تاکنون چه بازیکنانی را به صورت قطعی جذب کردهاند؟ خاطر نشان کرد: مهدی رحمتی، جابر انصاری، حاج محمدی ، روزبه چشمی، میثم مجیدی و فرشید اسماعیلی را جذب کردهایم.
نظری جویباری در پاسخ به این سوال که کمبودهای تیمش در حال حاضر چیست؟ گفت: آن طور که آقای مظلومی گفتهاند یک هافبک وسط، یک مدافع و یک مهاجم میخواهیم.
مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که سرنوشت قاسم دهنوی در استقلال به کجا رسید، گفت: دهنوی در لیست اولیه پرویز مظلومی قرار نداشت و من با او صحبتی نداشتهام، اما ظاهرا آقای مظلومی و امیری با او صحبتهای داشتهاند. در حال حاضر هم تا جایی که من می دانم حضور او منتفی شده است. یکی از دلایل دیگر عدم جذب این بازیکن بحث سن اوست که در جلسه مطرح شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا صحت دارد مسعود شجاعی قرار است به استقلال اضافه شود، گفت: او در لیست مظلومی نبود ولی اخیراً صحبتهایی بین او و مظلومی مطرح شده است. درباره او مظلومی به صورت علنی حرفی نزده و درخواستی نداده است.
نظری جویباری در پاسخ به سوالی درباره بازیکنان جدا شده از استقلال و برخوردی که با آنها شد، عنوان کرد: صادقی کاپیتان استقلال بود و ما احترام ویژه ای برای او قائل هستیم. بیکزاده و عنایتی هم همینگونه هستند برای ما. با این حال ما تابع دستورات سرمربی هستیم و آقای مظلومی این بازیکنان را در این فصل نمیخواست. ما خودمان هم از جدایی این بازیکنان ناراحت هستیم. مربیگری امری سلیقهای است. اگر بازیکنان با ما همکاری کنند و بخواهند خداحافظی کنند، باشگاه برای انجام یک بازی خداحافظی تلاشش را میکند و همکاری لازم را دارد اما معمولا اینطور نمیشود و گاهی اوقات با دلخوری بازیکن جدا میشود یا اینکه بازیکن اصلا تمایلی به جدایی ندارد.
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 40 مهمان ها)