کاری به نتیجه بازی ندارم و زود ِ از الان قضاوت کنیم
ولی ...
تیم تو بدنسازیه ولی بازیکنا مثه اسب میدوئن
دمش گرم پرویز با این بازی هجومی
اونایی که میگفن پرویز به درد نمیخوره کجان ؟ طرفدارای اردشیر مافیا کجان ؟
بعد چند سال حال کردم از دیدن بازی استقلال
البته دفاع ضعیفه و هنوز کار داره ولی فاز هجومی تیم عالی بود
آرش برهانی تو کناره ها جواب داد
هویج ِ بازی : میثم مجیدی![]()
تغییر سیستم استقلال با پروپجیچ
استقلال در بازی هفته اول خود برابر سیاه جامگان با سیستم 3-3-4 بازی کرد اما با حضور مهاجم کروات این تیم مظلومی احتمالا باید سیستم خود را تغییر بدهد.
پروبجیچ با کارنامه خوبی که در لیگ آلبانی داشته احتمالا در ترکیب ثابت استقلال قرار می گیرد اما کمتر مربی است که حاضر شود سجاد شهباززاده گلزن و آماده را نیمکت نشین کند. به همین دلیل هم احتمالا مظلومی برای این که از هر 2 بازیکن با کیفیت خود در طول فصل بهره بگیرد، احتمالا مجبور است از سیستم 2-4-4 استفاده کند. سیستمی که در آن می تواند هم از سجادشهباززاده و هم از پروپجیچ در نقش مدافع هدف استفاده کند.
پروپجیچ در اولین تمرین خود با استقلال که روز گذشته برگزار کرد، موفق شد توانایی های خود را نشان بدهد و حضور او در کنار شهباززاده می تواند یک خط حمله رویایی برای استقلال بسازد.
پروپجیچ: به خاطر قدم مورد توجه قرار گرفتهام
مهاجم کروات جدید استقلال ادعا می کند که به خاطر فیزیک منحصر به فردش مورد توجه قرار گرفته است.
پروپجیچ که روز گذشته با استقلال قرارداد امضا کرد به هواداران این تیم وعده داد که بتواند نمایش خوبش در لیگ آلبانی را در ایران هم ادامه بدهد.
از رضایت کادرفنی خوشحالم
از این که موفق شده ام رضایت کارفنی استقلال را بدست بیاورم کاملا خوشحالم. من یک بازیکن حرفه ای هستم و همیشه تلاش می کنم بتوانم کادرفنی تیمم را بدست بیاورم. امیدورام بتوانم در استقلال موفق شوم.
فیزیک من در ایران غیرعادی است
شاید من از نظر فیزیکی کمی برای هواداران استقلال غیرعادی باشم و همه به من توجه کنند. اما باید بگویم که این موضوع در اروپا طبیعی است و چیز عجیبی نیست. معمولا بازیکنانی که در اروپا بازی می کنند بلند قد هستند و فیزیک شان شبیه من است.
کاملا آماده هستم
من چند روز پیش در انتخابی یورو لیگ برای تیمم کوکشی بازی کرده ام و کاملا آماده هستم. ضمن اینکه از وقتی که به ایران آمده ام هم در هتل آکادمی تمرین کردم و وزنه زده ام. کاملا آماده هستم و اگر کادرفنی بخواهند می توانم برای استقلال بازی کنم.
حضور شهباززاده استرس آور نیست
حضور سجاد شهباززاده در استقلال برای من استرس آور نیست. اتفاقا انگیزه های من را زیاد می کند. به هرحال حضور بازیکنان خوب دریک پست باعث پیشرفت بازیکنان می شود و من هم از این موضوع خوشحال هستم و حس رقابت را در من تقویت می کند.
از بازیکنان شناخت ندارم
من فقط یک جلسه با استقلال تمرین کرده ام و طبیعی است که شناخت زیادی از بازیکنان این تیم ندارم. اما در همین مدت هم متوجه شده ام که بازیکنان استقلال بازیکنان با کیفیتی هستند و امیدوارم فصل خوبی را کنار آنها داشته باشم.
ادعای علی نظری جویباری
قرارداد پروپجیچ ثبت شد
مسوول نقل و انتقالات باشگاه استقلال ادعا می کند امروز مشکل عقد قرارداد پروپجیچ حل شده است.
علی نظری جویباری در صفحه شخصی خود نوشت: امروز به اتفاق آقای افشارزاده و آقای امیری خدمت آقای کفاشیان و دکتر اسدی رسیدیم تا بابت ثبت قرارداد پروپجیچ صحبت کنیم.طبق نظر آقای اسدی و آقای کفاشیان به آقای تاج و شهبازی هماهنگی ها صورت گرفت تا قرارداد ثبت شود که این کار انجام شود و برای آی تی سی اقدامات لازم صورت گرفت.
حدود دو هفته است که ثبت قرارداد پروپجیچ حرف و حدیث های زیادی را به وجود آورده است و حالا باید دید آیا این بازیکن می تواند اجازه بازی بگیرد یا نه.
بازگشت خسرو حیدری به تمرینات گروهی(عکس)
هافبک ملی پوش استقلال که به دلیل مصدومیت بازی با سیاه جامگان را از دست داده بود، به احتمال زیاد می تواند برابر ملوان به میدان برود.
خسرو حیدری که به دلیل مصدومیت تا روز دوشنبه به صورت اختصاصی تمرین می کرد، از دیروز به تمرینات گروهی استقلال اضافه شده است و در کنار سایر بازیکنان تمرین کرده است.
البته با توجه به فرصت کم باقی مانده به بازی با استقلال خیلی بعید است این بازیکن در ترکیب اولیه استقلال به میدان برود.
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)