صفحه 17 از 150 نخستنخست ... 715161718192767117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 161 به 170 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    نثاری: از قلعه‌نویی قول گرفتیم بهتر از فصل گذشته عمل کنیم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: درباره نتایج نمی‌توان قول داد، اما از قلعه‌نویی قول گرفتیم بهتر از فصل گذشته عمل کنیم.

رضا نثاری در خصوص حضورش در هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهار داشت: از گذشته به ورزش علاقه زیادی داشتم و پیش از این هم به عنوان ورزشکار فعالیت کرده‌ام، البته بازیکن حرفه‌ای نبودم اما در مقاطع دانش‌آموزی و دانشگاهی در مسابقات زیادی شرکت کرده و مقام کسب کرده‌ام.
    وی افزود: اکنون تشخیص داده‌ام اگر در هیئت مدیره باشگاه استقلال همراه با سایر دوستان باشیم، شاید بتوانیم به این باشگاه کمک کنیم و نیت‌مان کمک کردن است.
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال با بیان اینکه روزهای اول تشکیل هیئت مدیره آشنایی با اعضا بوده است، عنوان کرد: چون ما یک باشگاه فرهنگی و ورزشی هستیم، در هیئت مدیره قرار است این مسائل را مدنظر قرار دهیم تا از لحاظ فرهنگی رشد پیدا کنیم. همچنین در بحث آکادمی و تیم‌های پایه نیز برنامه‌ریزی‌هایی داریم و مشخصاً اگر به این سمت برویم، حاشیه‌ها از تیم دور می‌شود.
    نثاری یادآور شد: اکثر اعضای هیئت مدیره دارای کارنامه ورزشی هستند و آقایان پورحیدری، معینی، صادق‌پور و باقی اعضا نیز از همه لحاظ تجربه کاری و مدیریتی در رده‌ای بالا هستند. هیئت مدیره استقلال فقط ورزشی نیست بلکه یک هیئت مدیره با سابقه مدیریتی است. پورحیدری، معینی، صادق‌پور و بنده هم به عنوان ورزشی‌ها در این هیئت مدیره عضو هستیم.
    وی با بیان اینکه اعضای هیئت مدیره استقلال در تمام زمینه‌های باشگاهداری فعالیت خواهند کرد، گفت: با شناخت‌هایی که از اعضای هیئت مدیره داریم، مطمئناً می‌توانیم بحث‌های خوبی را مطرح کنیم و با مطرح کردن این بحث‌ها تصمیمی درست بگیریم.
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که با توجه به نتایج فصل گذشته آبی‌پوشان چه توقعی از امیر قلعه‌نویی دارند، خاطرنشان کرد: توقع بحث دیگری است اما نمی‌توان کسی را مجبور کرد و نباید بگوییم حتماً باید فلان نتیجه را بگیریم اما نتایج باید نزدیک به توقعات باشد درست است که فصل گذشته نتایج چندان مطلوب نبود اما با پتانسیلی که تیم بزرگی چون استقلال دارد و شخص آقای قلعه‌نویی که مربی بزرگی است، می‌توانیم نتایج خوبی کسب کنیم.
    وی ادامه داد: با توجه به شرایطی که عنوان کردم و حضور در کنار بزرگانی که در هیئت مدیره حضور دارند، استقلال می‌تواند این فصل افتخارآفرینی کند، در صحبت‌هایی هم که آقای افشارزاده با قلعه‌نویی داشته، از وی قول گرفته بهتر از فصل گذشته نتیجه بگیریم. ما از تیم توقع بیشتری نداریم.
    نثاری که شهردار منطقه 19 تهران است، درباره اینکه با این سمت خود کمکی به استقلال خواهد کرد یا نه، گفت: من با عنوانی که پیش از این داشتم به استقلال نیامدم بلکه به عنوان یک ورزشکار نیمه‌حرفه‌ای می‌خواهم به استقلال کمک کنم. بنا نیست از عنوان شهردار بودنم کمکی به استقلال کنم چون آن وقت هر کسی که عضو هیئت مدیره می‌شود باید از امکاناتی که دارد در جای دیگری بهره ببرد. تا به حال کسی درباره اینکه به عنوان شهردار به استقلال کمک کند، با من صحبتی نداشته است.
    عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد: اساسنامه باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال دولتی است و اعضای هیئت مدیره نیز براین اساس انتخاب می‌شوند. بنده به عنوان شخصی حقیقی عضو هیئت مدیره شدم و سمت حقوقی من ارتباطی به انتخابم نداشت

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    قرارداد اسپانسر باشگاه استقلال امضا شد
    صنایع نوین اسپانسر جدید باشگاه استقلال است که عصر امروز قرارداد این همکاری در وزارت ورزش با حضور بهرام افشارزاده، مدیرعامل آبی‌پوشان و نماینده شرکت صنایع نوین امضا شد.

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    واکنش رحمتی به خبر آشتی‌ با قلعه‌نویی
    دروازه‌بان تیم استقلال به انتشار خبر آشتی‌کنانش با سرمربی تیم واکنش نشان داد.
    روز گذشته خبری مبنی بر اینکه مهدی رحمتی به واسطه یک هنرپیشه با قلعه‌نویی آشتی کرده در رسانه‌ها مطرح شد که عجیب به نظر می رسید.
    رحمتی که اخیرا در برنامه «ورزش از نگاه دو» از قلعه‌نویی تعریف کرده بود نسبت به انتشار این خبر واکنش نشان داد.
    وی به نزدیکانش اعلام کرده مشکلی با سرمربی تیمش نداشته که بخواهد با وی قهر و اکنون آشتی کند، زیرا کدورتی بین این دو نفر پیش نیامده است.

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده: محل باشگاه استقلال قرار است تعمیر شود

بهرام افشارزاده پس از عقد قرارداد با اسپانسر باشگاه استقلال گفت: در ابتدا صبح امروز جلسه ای را با امیر قلعه نویی برگزار کردم و سپس به کمپ باشگاه استقلال رفتم و از امکانات آنجا بازدید کردم. قرار است در آنجا امکاناتی را تجهیز کنیم. البته با توجه به امکاناتی که در باشگاه استقلال وجود دارد قرار است محل باشگاه هم کمی تعمیر شود.

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    معيني: نظر افشارزاده روي اين اسپانسر بود

عضو هيات مديره استقلال گفت: قلعه نويي درخواست کرد آکادمي باشگاه استقلال از ورزشگاه مرغوبکار به کمپ حجازي انتقال پيدا کند.

مسعود معيني بعد از جلسه هيات مديره باشگاه استقلال در وزارت ورزش گفت: ديدگاه وزير ورزش براي هيات مديره بسيار مفيد بود. با اين وضعيت آينده ورزشي مثبتي را براي استقلال مي بينم.

به نقل از فارس، وي در مورد وضعيت اسپانسر استقلال گفت: حامي مالي مي تواند به باشگاه کمک کند. بيشتر نظر افشارزاده روي اين اسپانسر بود و من و منصور پورحيدري به عنوان اعضاي ورزشي هيات مديره در کنار افشارزاده هستيم.

معيني در ادامه صحبت هاي خود عنوان کرد: قلعه نويي و افشارزاده امروز با يکديگر جلسه برگزار کردند و سپس براي بازديد به کمپ رفتند. قلعه نويي درخواست کرد آکادمي باشگاه استقلال از ورزشگاه مرغوبکار به کمپ حجازي انتقال پيدا کند.

عضو هيات مديره باشگاه استقلال در مورد ليست قلعه نويي براي فصل بعدي عنوان کرد: از ليست باشگاه استقلال اطلاعي ندارم و مديريت اين مسائل را دنبال مي کند.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده: با قلعه‌نویی در مورد مبلغ قراردادش حرف نزده‌ایم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مدیرعامل باشگاه استقلال اعلام کرد در جلسه‌هایی که با امیر قلعه‌نویی داشته در مورد پول و مبلغ قرارداد سرمربی استقلال صحبتی نشده است.

بهرام افشارزاده پس از جلسه هیئت مدیره استقلال اظهار داشت: با توجه به وظیفه‌ای که داریم مطالب امروز ماحصل برآیند کاری است که برای فوتبال سودمند خواهد بود. اول اینکه باید به استعدادیابی توجه و اخلاق را حاکم کنیم، همچنین باید از دانش مربیان خوب استفاده کنیم و فضای مناسبی به وجود بیاوریم تا ورزشکاران بتوانند کار کنند و به اخلاق و رفتار و کردار توجه داشته باشند.
    وی افزود: باید تلاش کنیم که بتوانیم از نوجوانان و جوانان استفاده کنیم. سعی می‌کنیم این کار را از طریق مربیانی که در استان‌های دیگر مأمور می‌کنیم انجام دهیم.
    مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه عنوان کرد: ورزشکار باید خلق و خوی قوی و مردانگی داشته باشد و به داور احترام بگذارد و احترام پیشکسوتان را در نظر بگیرد.
    افشارزاده در مورد بدهی‌های باشگاه استقلال نیز گفت: این بدهی‌ها از سال 81 وجود دارد و افرادی هستند که حتی حاضر نیستند نام‌شان مطرح شود اما دوست دارند بدهی‌ها را پرداخت کنند. با توجه به ترکیب هیئت مدیره و خلق‌وخویی که در میان اعضا وجود دارد مشکل مالی نخواهیم داشت.
    وی در مورد وضعیت بازیکنان نیز اظهار داشت: من به بحث بازیکنان ورود نمی‌‌کنم. مسئولیت این موضوع با قلعه‌نویی است و ایشان در مورد این موضوع تصمیم می‌گیرد.
    او همچنین عنوان کرد که در جلسه‌هایی که با امیر قلعه‌نویی داشته در مورد پول و مبلغ قرارداد سرمربی استقلال صحبتی نشده است.
    افشارزاده در پایان اظهار داشت: من حدود 55 سال است در ورزش حضور داشته‌ام و در تمام جایگاه‌ها موفق بوده‌ام به دلیل اینکه خلوص نیت داشت و دارم بنابراین تلاش می‌کنم تا حیثیت ورزشی‌ام چند برابر شو

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    گودرزی: هیات مدیره جدید استقلال مجموعه‌ای با کفایت است
    وزیر ورزش و جوانان مجموعه گردآمده در راس باشگاه استقلال را با کفایت عنوان کرد و گفت: در هیات مدیره این باشگاه افرادی با همه ظرفیت ها اعم از اقتصادی،‌ فنی و فرهنگی حضور دارند.

به گزارش کانون هواداران باشگاه استقلال و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان‌، محمود گودرزی در نخستین جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال که در سالن همایش های وزارت ورزش و جوانان برگزار شد،‌ با قدردانی از هیات مدیره جدید باشگاه گفت: به شما تبریک می گویم چرا که منشا اثرات مثبتی برای توسعه و رشدفوتبال خواهید بود.

وی با یادآوری چند نکته ادامه داد: به نظر من فوتبال از دو جهت فرهنگی و فنی وضعیت مناسبی در کشور ندارد. به این دلیل که افراد فرهنگی و توانمد در حوزه های تعلیم و تربیت و هم چنین افراد متخصص فنی نظارت کافی نداشته اند.

گودرزی استقلال اقتصادی دو باشگاه را شروعی تازه برای امر واگذاری عنوان کرد و گفت: رویکردی که تاکنون دراین باشگاه ها حاکم بوده صرفاً مدیریت هزینه بوده است. اما این تیم ها که برند های معتبری نیز هستند پتانسیل بالایی برای جذب منابع خارجی دارند.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه تصریح کرد: سازندگی، توجه به تیم های پایه، ‌حرکت بر اساس چارچوب های استاندارد و دوری کردن از بازیکن و مربی سالاری باید در دستور کار هیات مدیره جدید باشد.

گودرزی هم چنین با تقدیر از شهامت و درایت دکتر خادم در بحث دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: به یاوه گویی های علیه ایشان اهمیتی نمی دهم و در موعد مناسب پیگیر این تهمت ها خواهیم بود.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: حرکت در این مسیر برای ورزش ایران ثواب بزرگی داشت و امیدوارم نتایج خیر آن تا ابد همراه خادم باشد.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    معینی: قلعه‌نویی خواست آکادمی از مرغوبکار به کمپ استقلال منتقل شود
    عضو هیات مدیره استقلال گفت: قلعه نویی درخواست کرد آکادمی باشگاه استقلال از ورزشگاه مرغوبکار به کمپ حجازی انتقال پیدا کند.

مسعود معینی بعد از جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال در وزارت ورزش گفت: دیدگاه وزیر ورزش برای هیات مدیره بسیار مفید بود. با این وضعیت آینده ورزشی مثبتی را برای استقلال می بینم.

وی در مورد وضعیت اسپانسر استقلال گفت: حامی مالی می تواند به باشگاه کمک کند. بیشتر نظر افشارزاده روی این اسپانسر بود و من و منصور پورحیدری به عنوان اعضای ورزشی هیات مدیره در کنار افشارزاده هستیم.

معینی در ادامه صحبت های خود عنوان کرد: قلعه نویی و افشارزاده امروز با یکدیگر جلسه برگزار کردند و سپس برای بازدید به کمپ رفتند. قلعه نویی درخواست کرد آکادمی باشگاه استقلال از ورزشگاه مرغوبکار به کمپ حجازی انتقال پیدا کند.

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در مورد لیست قلعه نویی برای فصل بعدی عنوان کرد: از لیست باشگاه استقلال اطلاعی ندارم و مدیریت این مسائل را دنبال می کند

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    لیست استقلال را با قلعه‌نویی بستیم/ تلاش می‌کنم آبرویم چند برابر شود

مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به نشست‌هایی که با سرمربی فصل آینده آبی پوشان داشته است گفت: در نشست های پرتعدادی که داشتیم لیست مورد نظرمان برای فصل آینده را بستیم و از روز چهارشنبه مذاکرات با بازیکنان آغاز خواهد شد.
    به گزارش خبرنگار مهر، بهرام افشارزاده در پایان نشست عصر امروز سه شنبه اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال با وزیر ورزش و جوانان از برگزاری این نشست ابراز رضایت کرد و گفت: در چهار روزی که به عنوان مدیرعامل باشگاه فعالیتم را آغاز کرده ام جلسات زیادی با اعضای هیات مدیره و سرمربی تیم داشتم و در مورد مسائل مختلفی با یکدیگر گفتگو کردیم. امیدوارم ماحصل این جلسات به سود استقلال باشد. ما باید کارهای زیادی در باشگاه انجام دهیم که نیاز به زمان داریم.

وی با درخواست از رسانه ها برای اینکه باشگاه استقلال با آرامش بیشتری به کارش ادامه دهد در مورد وضعیت امیر قلعه نویی گفت: همانطور که قبل از این نیز گفته بودم آقای قلعه نویی در باشگاه استقلال خواهد ماند و یک فرد استثنایی برای استقلال خواهد بود. امیدوارم بتوانیم مشکلاتی که سد راه تیم است را هم برطرف کنیم. در نشست امروز فهرست مورد نظرمان را مشخص کردیم و از فردا کار مذاکره با بازیکنان را آغاز خواهند کرد. آقای قلعه نویی در این مورد اختیار تام دارد و بنده هیچ دخالتی دراین مورد نخواهم داشت.

مدیرعامل استقلال با بیان اینکه همه چیز با پول حل نمی شود به بدهی هایی که باشگاه استقلال دارد اشاره کرد و افزود: این بدهی ها که رقمش حدود 45 تا 46 میلیارد تومان است از سال 1381 برای استقلال باقی مانده است اما اینطور نیست که همه چیز با پول حل شود.

وی با تاکید بر اینکه در نشست هایی که با قلعه نویی داشته در مورد پول صحبت نکرده اند به این سوال که آیا نمی ترسید با حضور در باشگاه استقلال به اعتبار ورزشی تان لطمه ای وارد شود؟ اینگونه پاسخ داد: من حدود 55 سال در ورزش بودم و خودم را فردی موفق می دانم. قطعا در استقلال هم طوری عمل خواهم کرد که آبرویم چند برابر شود. تمام دوستانم به من توصیه کردن به استقلال نیایم اما آمدم و تلاش می کنم آبرویم را چند برابر کنم.

18. کاربر مقابل از senatoor0937 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    مسير انتخاب هيأت مديره استقلال معقول بود

معاون حقوقي مجلس و امور استان‌هاي وزارت ورزش و جوانان گفت: مسير انتخاب هيأت مديره باشگاه استقلال معقول بود. قبلا گفتم و باز هم مي‌گويم، اگر درايت دکتر گودرزي نبود براي اولين بار اين ساماندهي صورت نمي‌گرفت.

به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني وزارت ورزش و جوانان، اميررضا خادم در نخستين جلسه هيأت مديره باشگاه استقلال با وزير ورزش و جوانان که عصر امروز در ساختمان مرکزي وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، با بيان اين مطلب گفت: بعد از مطرح شدن بحث واگذاري 2 باشگاه به بخش خصوصي که به صورت جدي مطرح شد، بر اساس جمع‌بندي که داشتيم بحث مشکلات مالي و حاميان مالي را در اولويت قرار داديم. بعد از آن حاميان مالي مختلفي آمدند، اسپانسر جديدي آمد و پيشنهاد داد و با عدد 20 ميليارد تومان وارد شد.

وي ادامه داد: با ورود توفيقي به جمع اسپانسر، نهايتا به تاييد رسيد و به موازات آن چارچوب هيات مديره را انتخاب کرديم. افشارزاده هم زحمت مدير عاملي را قبول کرد.

خادم با بيان اين مطلب که در استقلال افرادي هستند که حمايت‌هاي مالي ديگري به باشگاه مي‌کنند، افزود: افجه‌اي و توفيقي نمايندگان اسپانسر باشگاه هستند.

معاون حقوقي مجلس و امور استان‌هاي وزارت ورزش و جوانان در پايان گفت: در جمع‌بندي که در هيات مديره داشتيم از ترکيب فني و اقتصادي که سال‌ها فعاليت‌هاي اقتصادي داشته‌اند، استفاده کرديم و در مجموع چارچوب خوبي بسته شد.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 17 از 150 نخستنخست ... 715161718192767117 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)