صفحه 58 از 150 نخستنخست ... 848565758596068108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 571 به 580 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

نیمه فعال
    جمشیدیان: کادرفنی به آینده استقلال امیدوار شد

هافبک طراح استقلال با بیان اینکه تیمش تمرینات خوبی را پشت سر می‌گذارد، می‌گوید با برطرف شدن مصدومیتش به دنبال جبران اتفاقات فصل قبل است.
    احمد جمشیدیان درباره اردوی ترکیه و وضعیت استقلال گفت: درحال حاضر تمرینات خوبی را پشت سر می‌گذاریم و بعد از بازی‌ای که با بورسیا اسپور داشتیم، آماده دیدار بعدی می‌شویم. فضای با نشاط و خوبی بین بازیکنان حاکم است و همه می‌خواهند با تمرینات خوبی که پشت سر می‌گذارند، کادرفنی را مجاب کنند تا در ترکیب اصلی قرار بگیرند. انگیزه بازیکنان استقلال برای تمرینات بالاست و این شرایطی است که می‌تواند در فصل آینده به تیم کمک زیادی کند. او درباره بازی با بورسیااسپور اظهار کرد: ما در شرایط بدنسازی قرار داریم و حریفمان تیم بسیار خوبی بود که در لیگ اروپا حاضر است. ما به دلیل تمرینات بدنسازی فشرده خسته بودیم ولی عملکردمان خیلی خوب بود و کادرفنی را به آینده این تیم امیدوار کردیم. در این دیدار بازیکنان با توجه به اینکه اولین مسابقه خود را پشت سر می‌گذاشتند، هماهنگی خوبی داشتند و همین مسئله باعث شد تا عملکرد ما تحسین برانگیز باشد. جمشیدیان با اشاره به ضعف داوری در این دیدار بیان کرد: یک داور محلی متاسفانه در بازی با بورسیا اسپور برای ما سوت زد که علاوه بر ضعیف بودن خودش، کمک او نیز وضعیت بدی داشت. کمک داور 150 کیلو وزن داشت و در همه صحنه‌ها عقب بود. به طوری که آفساید 4 متری را نگرفت و ما گل خوردیم. با این حال نتیجه در این بازی‌ها مهم نیست بلکه مهم عملکرد ما بود و این مسئله که نشان دادیم به لحاظ بدنی وضعیت بسیار خوبی داریم. شاید اگر داوری شرایط بهتری داشت، ما در این دیدار پیروز می‌شدیم. هافبک طراح استقلال با اشاره به رفع مصدومیتش عنوان کرد: من از اواخر لیگ دیگر مشکل مصدومیت نداشتم و این مشکل کاملا حل شده است. مطمئن باشید فصل پیش‌رو، همه اتفاقات قبلی را جبران می‌کند. او با ابراز امیدواری از موفقیت استقلال در فصل آینده، گفت: شرایط فعلی ما خیلی خوب است و اگر ملی پوشان هم به ما اضافه شوند، تیم ما کامل‌تر می‌شود. همه چیز برای ما مهیاست تا قهرمانی لیگ را جشن بگیریم و نتایج فصل قبل را از ذهن هواداران پاک کنیم و به جایش خاطرات خوبی بر جای بگذاریم.

2. کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

4. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    درود بر
    ZEFRON

6. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    حيدري با استقلال امضاء کرد (عکس)

خسرو حيدري قرارداد دوساله اش را با اين تيم امضا کرد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، خسرو حيدري با حضور در دفتر علي نظري جويباري قراردادش را به مدت دو سال ديگر با استقلال تمديد کرد. اين بازيکن روز گذشته با استقلال به توافق رسيده بود و امروز قراردادش را امضا کرد.

8. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    حيدري: نمي‌شود براي استقلال شرط گذاشت

مدافع هافبک استقلال با رد شايعات مبني بر شرط گذاشتنش براي آبي‌هاي پايتخت مي‌گويد علاقمند است که نکونام در استقلال باشد اما براي باشگاهش هيچگاه شرطي نخواهد گذاشت چراکه اين مسائل در اختيار سرمربي تيم است.

خسرو حيدري درباره تمديد قراردادش با استقلال گفت: قراردادم را روز گذشته با استقلال تمديد کردم البته امروز با اين تيم قرارداد را امضا مي کنم. با مسئولان اين تيم به توافق نهايي رسيدم و همانطور که قبلا گفته بودم، اولويت من در ايران تنها استقلال است و با هيچ تيم داخلي هم مذاکره نکردم تا کسي فکر نکند که به دنبال بازارگرمي ومسائلي از اين دست هستم.

به نقل از ايسنا، او در پاسخ به سوالي مبني بر پيشنهاداتش از خارج کشور اظهار کرد: هنوز مذاکره من با تيم آلماني ادامه دارد و مسئولان استقلال در جريان اين موضوع هستند. مي دانيد حضور در اروپا و ليگ هاي معتبر آرزوي هر بازيکني است و حتي مسئولان باشگاه هم از حضور احتمالي من در اروپا استقبال کردند و آن را افتخاري براي فوتبال ايران مي دانند. همچنين ظرف روزهاي گذشته از طريق يکي از ايجنت هاي رسمي پيشنهادي از قطر برايم رسيد که آن را رد کردم . من در صورتي خارج از کشور بازي خواهم کرد که بتوانم در يکي از ليگهاي معتبر اروپايي بازي کنم .

مدافع هافبک استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا صحت دارد شرطي بعنوان حضور نکونام در تيم براي استقلال گذاشته ، بيان کرد: هيچ بازيکني نمي تواند براي استقلال بزرگ و هواداران دوست داشتني آن شرط بگذارد . در حوزه من بازيکن نيست که درباره ديگر بازيکنان نظر بدهم . طبيعي است که من دوست دارم جواد هم در استقلال کنار ما باشد . جواد نکونام بازيکن بزرگي است و بازي کردن در کنار او براي همه بازيکنان افتخار است اما اين موضوع در اختيارات مربي و باشگاه است .

او اضافه کرد: امسال بايد در استقلال همه تلاشمان روي قهرماني باشد تا فصل پيش را جبران کرده باشيم. من با احتساب امسال، ششمين سال حضورم در استقلال را پشت سر مي گذارم و اين تيم را مثل خانه خودم مي دانم.

مدافع تيم ملي در پاسخ به اين سوال که نظرش راجع به عملکرد تيم ملي در جام جهاني چيست، بيان کرد: در جام جهاني بازي‌هاي خوبي را از تيم ملي شاهد بوديم و ما نمايش قابل قبولي داشتيم و مردم هم از عملکرد ما راضي بودند. خدا به ما کمک کرد و با تلاش بازيکنان و کي‌روش نتايج خوبي را به دست آورديم. کي روش مربي بزرگي است که ما نبايد به اين راحتي وي را از دست بدهيم.

10. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    خسرو حیدری: پیشنهاد آلمانی برسد از استقلال جدا می‌شوم !!!
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    اگر تیم آلمانی پیشنهاد جدیدی به من ندهد، در خدمت استقلال خواهم بود و امسال باید در استقلال همه تلاشمان روی قهرمانی باشد تا فصل پیش را جبران کرده باشیم. من با احتساب امسال، ششمین سال حضورم در استقلال را پشت سر می‌گذارم و این تیم را مثل خانه خودم می‌دانم.

خسرو حیدری درباره تمدید قراردادش با استقلال گفت: بعد از مذاکراتی که با آقای نظری جویباری داشتم با استقلال به مدت دو سال دیگر تمدید کردم و امضای قرارداد به امروز کشیده شد. من بخاطر استقلال با تیم‌های داخلی مذاکره‌ای نداشتم و گزینه اول و آخرم در ایران، استقلال بود. درحال حاضر تنها به این فکر می‌کنم که باید نتایج بد سال گذشته را جبران کنیم و یک قهرمانی به هواداران هدیه دهیم. من هیچگاه به دنبال بازار گرمی نبوده‌ام و سعی داشته‌ام در آرامش تصمیم بگیرم.

او در ادامه با اشاره به پیشنهاداتی که از آلمان داشته است، اظهار کرد: هنوز مذاکرات من با آلمانی‌ها در جریان است. این مسئله را مسئولان استقلال می‌دانند و در جریان آن هستند. اگر پیشنهاد تیم آلمانی در روزهای آینده به دست من برسد، از استقلال جدا می‌شوم و به اروپا می‌روم. من همیشه دوست داشتم در اروپا بازی کنم و این مسئله را مسئولان استقلال هم می‌دانند.

مدافع هافبک استقلال در پاسخ به این سوال که آیا صحت دارد شرطی به عنوان حضور نکونام در تیم برای استقلال گذاشته، بیان کرد: هیچ بازیکنی نمی‌تواند برای استقلال بزرگ و هواداران دوست داشتنی آن شرط بگذارد. در حوزه من بازیکن نیست که درباره دیگر بازیکنان نظر بدهم. هر چند جواد نکونام بازیکن بزرگی است و بازی کردن در کنار او برای همه بازیکنان افتخار است اما این موضوع در اختیارات مربی و باشگاه است.

وی در پایان با ابراز امیدواری از موفقیت استقلال در فصل پیش‌رو بیان کرد: اگر تیم آلمانی پیشنهاد جدیدی به من ندهد، در خدمت استقلال خواهم بود و امسال باید در استقلال همه تلاشمان روی قهرمانی باشد تا فصل پیش را جبران کرده باشیم. من با احتساب امسال، ششمین سال حضورم در استقلال را پشت سر می‌گذارم و این تیم را مثل خانه خودم می‌دانم.

فعال
    جزييات مراسم قرعه‌کشي ليگ برتر

جزئيات مراسم قرعه کشي چهاردهمين دوره ليگ برتر فوتبال کشورکه قرار است فردا برگزار شود، اعلام شد.

مراسم قرعه کشي چهاردهمين دوره ليگ برتر فوتبال کشور از ساعت 19:30 فردا (دوشنبه 23 تير) در محل برج ميلاد و با اکران فيلم ردکارپت اثر رضا عطاران آغاز خواهد شد.

اين خبر را حجت الله بهمني مدير روابط عمومي سازمان ليگ برتر فوتبال به تسنيم اعلام کرد و گفت که از عوامل اين فيلم هم براي شرکت در مراسم دعوت شده که البته حضورشان قطعي نيست.

در ادامه پس از صرف افطار و شام، مراسم اصلي قرعه کشي ليگ برتر از ساعت 22:15 آغاز خواهد شد که اين برنامه از شبکه سوم سيما به صورت زنده پخش مي‌شود. اجراي مراسم قرعه کشي ليگ چهاردهم با محمدرضا احمدي بوده و هادي طباطبايي به همراه افشين پيرواني دو ميهماني هستند که با برداشتن گوي‌ها قرعه‌کشي را انجام مي‌دهند تا مسير فصل جديد ليگ فوتبال کشور مشخص شود.

بهمني در اين مورد به تسنيم گفت: قصد داشتيم از مهدي مهدوي کيا در مراسم قرعه کشي استفاده کنيم اما او همراه با تيم جوانان در ترکيه حضور دارد.

همچنين طبق اعلام مدير روابط عمومي سازمان ليگ، براي حضور در اين مراسم از وزير ورزش و جوانان، معاونان وزارت ورزش، اعضاي فراکسيون ورزش مجلس، روساي شرکت‌هاي سرمايه‌گذار در فوتبال، پيشکسوتان و چهره‌هاي صاحب نام فوتبال کشور، مسئولان فدراسيون و اهالي رسانه دعوت شده است.

در اين مراسم از آرم و لوگوي جديد سازمان ليگ فوتبال ايران رونمايي خواهد شد. ديگر رونمايي اين مراسم هم مختص توپ ليگ چهاردهم است که با رنگي متفاوت نسبت به دوره گذشته و با تصويري از يوزپلنگ آسيايي طراحي شده است.

بهمني در مورد اين توپ به تسنيم گفت: با توجه به برخي انتقادات نسبت به رنگ توپ فصل گذشته، در ليگ چهاردهم اين توپ با رنگ و کيفيت بهتري نسبت به فصل قبل توليد شده و توسط جعفري نماينده خاورميانه آل اشپورت رونمايي خواهد شد.

فرمول قرعه کشي ليگ چهاردهم

مدير روابط عمومي سازمان ليگ فوتبال ايران در توضيح فرمول قرعه کشي ليگ گفت: تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس، تراکتورسازي و گسترش فولاد، استقلال خوزستان و فولاد، همچنين سپاهان و ذوب آهن که يک ورزشگاه مشترک دارند و تيم همشهري محسوب مي‌شوند در دو سوي جدول قرار مي‌گيرند. بدين ترتيب هيچگاه در ليگ اين تيم‌ها همزمان ميزبان نخواهند بود تا براي هواداران و عوامل برگزاري مسابقات مشکلاتي پيش نيايد. با اضافه شدن دو تيم ديگر، اين تيم‌ها در قالب دو گروه پنج تيمي در جايگاه‌هاي خود قرار مي‌گيرند.

وي افزود: بدين ترتيب در قرعه کشي اين تيم‌ها با عدد مربوط به آنها در جدول قرار خواهند گرفت و سپس قرعه کشي براي شش تيم ديگر که مشکل ورزشگاه و تيم همشهري ندارند ادامه پيدا مي‌کند.

خبرنگاران مي‌توانند با مراجعه به برج ميلاد کارت ورود به مراسم را دريافت کنند. همچنين با توجه به برگزاري مراسم انتخاب برترين‌هاي ليگ سيزدهم در روز سوم مرداد، مراسم فردا تنها به قرعه کشي ليگ برتر اختصاص خواهد داشت.

فعال
    اخبار کوتاه از استقلال در اردوي ترکيه

برنامه تمريني امروز تيم فوتبال استقلال در اردوي ترکيه اعلام شد.

کادر فني تيم فوتبال استقلال در ادامه برنامه‌هاي آماده‌سازي آبي‌‌پوشان براي فصل آينده در اردوي ترکيه، برنامه تمريني امروز (يکشنبه) را مشخص کرد.

* بازيکنان استقلال با تصميم کادر فني در سالن وزنه تمرين خواهند کرد که البته اين تمرين در اختيار بازيکنان است و آنها مي‌توانند به دلخواه خود تمرين کنند. آبي‌پوشان ساعت 18:30 نيز به وقت ترکيه تمرين تاکتيکي خود را انجام مي‌دهند.

* استقلالي‌ها به دنبال اين هستند که روز سه‌شنبه دومين ديدار تدارکاتي خود را انجام دهند. قرار است قهرمان الجزاير دومين حريف استقلال باشد اما هنوز برگزاري اين ديدار قطعي نشده است.

* شب گذشته امير قلعه‌نويي و کادر فني استقلال از شنيدن خبر تمديد قرارداد خسرو حيدري خوشحال شدند و پيگير وضعيت آندرانيک تيموريان و امير حسين صادقي ديگر ملي‌پوشان استقلال بودند.

* قلعه‌نويي دقايقي با سيد سعيد افجه‌اي عضو هيئت مديره استقلال در خصوص مسائل بوجود آمده در رابطه با نيامدن دايي براي ديدار با او صحبت کرد. در اين مکالمه سرمربي استقلال به افجه‌اي گفت که از نيامدن دايي ناراحت نشده اما افجه‌اي اعلام کرد که به شخصه از اين رفتار دايي ناراحت شد و به همين دليل واکنش نشان داده است.

* با توجه به اينکه فينال جام جهاني امشب ساعت 23:30 برگزار مي‌شود، امير قلعه‌نويي به بازيکنان استقلال اجازه داد که بيدار بمانند و اين ديدار را تماشا کنند.

فعال
    صادقي با استقلال قرارداد 2 ساله بست

مدافع تيم فوتبال استقلال با عقد قرارداد 2ساله در اين تيم ماندني شد.

امير حسين صادقي مدافع ملي پوش تيم استقلال امروز پس از مذاکره با نظري جويباري در نهايت با استقلال قرارداد 2 ساله خود را به امضا رساند.

اين بازيکن بعد از بيک‌زاده و حيدري سومين بازيکني است که از بين بازيکنان ملي‌پوش استقلال قرارداد خود را به امضا رسانده است.

15. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansalehi نمایش پست ها
    درود بر
    ZEFRON

17. کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 58 از 150 نخستنخست ... 848565758596068108 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)