صفحه 62 از 150 نخستنخست ... 1252606162636472112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 611 به 620 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    تیموریان برای پاسخ به استقلالی‌ها به باشگاه رفت
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    وی روز گذشته در مذاکرات شفاهی اعلام کرده بود حاضر است به آبی پوشان تخفیف دهد.

آندرانیک تیموریان که روز گذشته به همراه برادر خود ساعتی را در دفتر باشگاه استقلال حضور پیدا کرده بود و با مسئولان این باشگاه برای تمدید قرارداد وارد مذاکره شده بود امروز در محل باشگاه حاضر شده تا پاسخ نهایی خود را ارائه کند.

جلسه وی با کامران صاحب پناه رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال در حال برگزاری است.

وی روز گذشته در مذاکرات شفاهی اعلام کرده بود حاضر است به آبی پوشان تخفیف دهد.

2. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده: تیموریان محبت کرد و به استقلال تخفیف داد / در قرارداد حیدری بندی برای جدایی این بازیکن وجود ندارد .
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    به طور مرتب با قلعه نویی تماس دارم و او از کمپ، اردو و شرایط حاکم بر بازیکنان راضی است و خوشبختانه بازی‌های خوبی هم انجام دادیم اما باید بگویم که باخت در بازی‌های دوستانه مهم نیست و برای ما مهم این است که قلعه‌نویی بتواند ترکیب تیمش را معلوم کند.

بهرام افشارزاده در گفت‌وگو در خصوص وضعیت آندرانیک تیموریان، قرارداد خسرو حیدری،‌ اردوی ترکیه‌ای استقلال، قرعه‌کشی لیگ برتر و ... صحبت‌هایی کرد که در زیر می‌خوانید.

* در حالی که زمان زیادی به پایان فصل نقل و انتقالات باقی نمانده وضعیت آندرانیک تیموریان و استقلال به کجا رسید؟

ما جلسه‌ای دو ساعته با هم داشتیم و قرار شد که تیموریان با تیم‌های قطری که او را می‌خواهد صحبت‌هایش را انجام دهد و در نهایت پاسخ ما را بدهد و قرار شده طی امروز و فردا تکلیف حضور یا عدم حضورش در استقلال مشخص شود.

* اگر در روز آخر تیموریان نخواست در استقلال بماند تکلیف جایگزین او چه خواهد شد؟

خب ما در آن صورت با افراد دیگر صحبت خواهیم کرد.

* اینکه گفته می‌شود تیموریان به استقلال تخفیف داده صحت دارد؟

بله او محبت کرد و با توجه به علاقمندی که به باشگاه استقلال و هوادارانش دارد به ما تخفیف داد که اگر قرارداد رسمی با این بازیکن امضا کنیم رقم قرارداد و تخفیف این بازیکن را اعلام خواهیم کرد.

* گفته می‌شود برای هر بازی در استادیوم آزادی استقلال و پرسپولیس باید 270 میلیون تومان پول بپردازند باشگاه استقلال در این باره چه موضعی خواهد گرفت؟

فکر نمی‌کنم استقلال و پرسپولیس توانایی پرداخت چنین پولی را داشته باشند و دادن این پول در توان ما نیست. قرار است با کفاشیان مشورت‌هایی در این باره انجام دهیم و در این باره تصمیم نهایی گرفته شود.

* خسرو حیدری مدعی شده بندی در قراردادش وجود دارد که او اگر پیشنهادی از اروپا داشت می‌تواند از استقلال برود درست است؟

نه! چنین چیزی صحت ندارد و در قرارداد خسرو حیدری هیچ بندی نیست که او بخواهد از استقلال برود و این بازیکن تا آخر فصل همراه ما خواهد بود.

* اما نظری جویباری در مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر گفت که اگر بازیکنان استقلال از اروپا پیشنهاد داشته باشند می‌توانند راهی تیم‌های خواهانشان بشوند.

فعلا که پیشنهادی از تیم‌های اروپایی برای بازیکنان ما نیامده است.

* از اردوی استقلال در ترکیه چه خبر؟ با امیر قلعه‌نویی ارتباط دارید؟
    بله به طور مرتب با قلعه نویی تماس دارم و او از کمپ، اردو و شرایط حاکم بر بازیکنان راضی است و خوشبختانه بازی‌های خوبی هم انجام دادیم اما باید بگویم که باخت در بازی‌های دوستانه مهم نیست و برای ما مهم این است که قلعه‌نویی بتواند ترکیب تیمش را معلوم کند.

* خلیلیان مدیرعامل سپاهان گفته بود که با توجه به اینکه سپاهان در آسیا حضور ندارد و باید سقف هزینه‌هایش 15 میلیارد باشد از وزیر ورزش مجوز سقف بودجه 18 میلیارد تومانی گرفتند و این در حالی است که مهدی تاج رئیس سازمان لیگ این مجوز را تکذیب کرد. موضع باشگاه استقلال در این خصوص چیست و فکر می کنید چرا اگر چنین مجوزی صحت داشته باشد فقط باید به باشگاهی مثل سپاهان داده شود؟

من از این موضوع اطلاعی ندارم اما صحبت‌های تاج را در این خصوص شنیدم. همانطور که گفتم اطلاعی از این موضوع ندارم اما فکر نمی‌کنم وزیر ورزش و جوانان چنین مجوزی به سپاهان داده باشد.

* قرعه‌کشی لیگ برتر چهاردهم هم انجام شد. از قرعه استقلال رضایت دارید؟

قرعه‌کشی خوبی بود و تیم‌ها همه نزدیک به هم هستند و فکر نمی‌کنم برای استقلال قرعه‌کشی فرق داشته باشد.

* دربی هم در هفته آخر لیگ انجام می‌شود. نظرتان در این باره چیست؟

خب اگر دو تیم به هم نزدیک باشند که این بازی فینال‌گونه خواهد بود اما دربی همیشه حساس است و اگر از نظر امتیازی این دو تیم در پایان لیگ به هم نزدیک باشند حساسیت آن دو چندان خواهد شد.

* در حالی که گفته بودید برای پرسپولیسی‌ها کری نمی‌خوانید اما در یکی از روزنامه‌های ورزشی از قول شما نوشته شده بود که پرسپولیس اگر می‌تواند ما را شکست دهد.

من هیچ گاه برای هیچ کس کری نمی‌خوانم و متاسف هستم برای رسانه‌هایی که از قول من اما از ذهن خودشان این مطالب را می‌نویسند. من هیچ گاه برای پرسپولیسی‌ها کری نمی‌خوانم.

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فعالا حی الی الصلاه تا ببینیم یکساعت دیگه چی پیش می آید ، این آندو چه می کنه می مونه یا میریه

6. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    انگار خبرهایی شده ! :

آندو فردا با استقلال تمام مي‌کند

بهرام افشارزاده و آندرانيک تيموريان جلسه‌ي امروزشان را مثبت ارزيابي کردند و ظاهراً هافبک ملي‌پوش فصل گذشته استقلال در اين تيم ماندني مي‌شود.

جلسه آندرانيک تيموريان با مسئولان باشگاه استقلال به پايان رسيد. پس از اين جلسه تيموريان گفت: جلسه‌ي خوبي بود و به نتايج خوبي رسيديم اما بهتر است در اين‌باره آقاي افشارزاده صحبت کند.

به گزارش ايسنا، بعد از صحبت‌هاي تيموريان، افشارزاده گفت: روند مذاکرمان خيلي خوب بود و ان‌شاء‌الله فردا جلسه‌ي ديگري با تيموريان خواهيم داشت و قرارداد را امضاء مي‌کنيم. کار جذب اين بازيکن عملاً نهايي شده است و اگر مشکلي پيش نيايد فردا قراردادش را امضاء خواهد کرد.

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فصل نقل و انتقالات ليگ برتر فردا به پايان مي‌رسد

فصل نقل و انتقالات ليگ برتر فوتبال فردا( پنجشنبه) به پايان مي‌رسد.

زمان نقل و انتقالات ليگ برتر فوتبال فردا( پنجشنبه) با پايان وقت اداري به پايان مي‌رسد.

به گزارش فارس، اين تاريخ اوليه‌اي‌ است که از سوي سازمان ليگ اعلام شده بود و تا امروز ظهر نيز اين تاريخ تمديد نشده است.

ليگ برتر چهاردهم روز 9 مرداد آغاز مي‌شود.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    استقلال - نفت ديدار افتتاحيه جام شهدا

جام چهارجانبه شهدا با ديدار استقلال و نفت تهران در ورزشگاه تختي آغاز مي‌شود.

به نقل از سايت سازمان ليگ، سازمان ليگ با همکاري بنياد شهيد و امور ايثارگران و همکاري شبکه سه سيما مسابقات چهار جانبه‌اي را در ورزشگاه تختي برگزار مي‌کند.

اين مسابقات با هدف پاسداشت و اداي احترام به مقام شامخ شهداي انقلاب اسلامي و شهداي 8 سال دفاع مقدس و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت برگزار مي‌شود.

امروز برنامه مسابقات در سازمان ليگ به شرح زير مشخص شد:

استقلال - نفت تهران ديدار افتتاحيه روز 30 تيرماه ورزشگاه تختي

پيکان - تراکتورسازي تبريز روز 31 تيرماه ورزشگاه تختي

گفتني است باشگاه‌ها با بازيکنان رسمي خود که براي ليگ چهاردهم ثبت‌نام کرده‌اند در مسابقات جام شهدا شرکت مي‌کنند.

ديدارهاي رده‌بندي و فينال نيز بين برنده‌ها و بازنده‌هاي اين دو مسابقه برگزار مي‌شود.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    عکس دیدنی و جالب از مدافع استقلال به دنبال مرغ دریایی

در حالی که اردوی استقلال در استانبول روز هشتم خود را هم سپری می کند، حضور گهگاهی مرغ های دریایی در تمرینات استقلال صحنه های جالبی را به وجود می آورد.

حنیف عمران زاده از جمله بازیکنان تیم است که این روزها با انرژی و انگیزه فراوان مشغول آماده سازی است.

14. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    اولادی:قلعه‌نویی بازی ام نمی‌داد چون با کسی رابطه نداشتم/ بزرگترین اشتباه زندگی‌ام آمدن به استقلال بود

مهرداد اولادی پس از فسخ قرارداد رسمی با استقلال در هیات فوتبال تهران در گفت و گو با خبرنگار شبکه خبر اظهار داشت:امسال از استقلال جدا شدم و به ملوان رفتم، خیلی خوشحالم که به شهر انزلی بر می‌گردم و امیدوارم روزهای خوبم در آنجا را تکرار کنم.
    وی در خصوص دلایل جدایی اش از استقلال گفت: انصافا استقلالی‌ها خیلی من را اذیت کردند و باید بگویم بزرگترین اشتباه زندگی‌ام آمدن به استقلال بود.از قرارداد 500 میلیونی من 200 میلیون گرفتم که آن را هم افشارزاده و نجف نژاد کمک کردند که از آنها تشکر می ‌کنم.

اولادی افزود: متاسفانه امسال کسانی در استقلال بازی کردند که نباید بازی می‌کردند، من با تمام انگیزه و در حالی که بازیکن تیم ملی بودم به استقلال آمدم اما چون آقایان اصلا به تمرین نگاه نمی‌کردند به من بازی نمی‌رسید.

مهاجم جدید ملوان ادامه داد:قبل از بازی‌ها ارنج تیم معلوم بود و انگیزه‌ای برای خیلی ها وجود نداشت،آقای قلعه‌نویی اگر 2 بازی پشت هم به من بازی می دادی و مثل بقیه که از آنها بازی می‌گرفتی با من رفتار می‌کردی الان یکی از بهترین های تیمت بودم.

وی در پایان گفت: چون با کسی رابطه نداشتم در استقلال بازی نمی کردم ولی از همین جا از هواداران استقلال عذر خواهی می‌کنم چون خطاب من اصلا به آنها نبود و نیست اما یکسری در استقلال خیلی به من ظلم کردند.

اولادی هنگام خروج از هیات فوتبال در حالی که وحید طالب‌لو هم در کنار او حضور داشت به حاضرین گفت: شما ببینید با طالب‌لو که این همه سال در استقلال بازی کرد چه رفتاری کردند، چه برسد به من.

16. کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال : تیموریان در استقلال ماندنی شد

آندو در استقلال می‌ماند چون او یک استقلالی است و به هواداران استقلال علاقه دارد. او در ایران غیر از استقلال برای تیم دیگری بازی نمی‌کند.
    آندرانیک تیموریان که امروز (چهارشنبه) برای انجام آخرین مذاکراتش با استقلال برای تمدید قرارداد به باشگاه استقلال رفته بود، با مسئولان استقلال به توافق رسید و در این تیم ماندنی شد.
    کامران صاحب پناه رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در این باره م گفت: در زمینه مفاد داخلی قرارداد اختلاف‌هایی وجود دارد که هنوز به نتیجه‌ای نرسیدیم و امروز یا فردا این مسئله را حل خواهد شد.

وی ادامه داد: با این حال آندو در استقلال می‌ماند چون او یک استقلالی است و به هواداران استقلال علاقه دارد. او در ایران غیر از استقلال برای تیم دیگری بازی نمی‌کند.

18. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    تیموریان: روند مذاکرات خوب بود/ افشارزاده: قرارداد فردا نهایی می‌شود

هافبک تیم فوتبال استقلال در خصوص جلسه امروزش با مسئولان این باشگاه گفت: همه چیز به خوبی پیش رفت و قرار شد مذاکرات ما ادامه داشته باشد.
    آندرانیک تیموریان پس از جلسه با مسئولان باشگاه استقلال در خصوص اینکه با استقلال برای تمدید قرارداد به توافق رسید یا نه، گفت: درباره جلسه می توانید از آقای افشارزاده سوال کنید اما من باید بگویم که همه چیز در جلسه به خوبی پیش رفت و قرار شد مذاکرات ما ادامه داشته باشد.

همچنین بهرام افشارزاده مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: این جلسه خیلی مثبت بود و ما به ماندن این بازیکن در استقلال امیدواریم. او علاقه دارد در استقلال بازی کند اما قرار شد در جلسه فردا (پنج‌شنبه) قرارداد آندو با استقلال را نهایی کنیم.

20. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 62 از 150 نخستنخست ... 1252606162636472112 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)