جمشیدیان این همه آشمالی و ... مالی اردشیر رو کرد آخرش هم از لیست خارج شد
این است سزای خیانتکار
جمشیدیان این همه آشمالی و ... مالی اردشیر رو کرد آخرش هم از لیست خارج شد
این است سزای خیانتکار
صادقي هم قراردادش را ثبت کرد
مدافع مليپوش استقلال قراردادش را با اين تيم در هيأت فوتبال استان تهران به مدت دو سال ثبت کرد.
اميرحسين صادقي، مدافع مليپوش استقلال قراردادش را با اين تيم در هيأت فوتبال استان تهران به مدت دو سال ثبت کرد.
صادقي آخرين مليپوش استقلال بود که امروز در هيأت فوتبال حاضر شد
جمشيديان از فهرست استقلال خارج شد
هافبک استقلال از فهرست آبيپوشان براي فصل خارج شد.
احمد جمشيديان ازفهرست اين تيم براي فصل اينده خارج شد.اين بازيکن پس از حضور يعقوب کريمي در استقلال از فهرست تيم قلعهنويي براي فصل آتي خارج شده و حالا بايد براي روشن شدن تکليف خود تا نيم فصل صبر کند.
صادقي: قراردادم با استقلال قلبي است
مدافع استقلال پس از ثبت قرارداد با اين باشگاه ميگويد: قراردادش با استقلال قلبي است.
امير حسين صادقي پس از ثبت قراردادش با استقلال، در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار کرد: قرارداد من با باشگاه استقلال قلبي است. البته يک قرارداد دوساله با باشگاه امضاء کردم.
وي افزود: امسال تيم ما 30 الي 40 سال جوان شده است و شايد بتوان گفت تيم ما به نوعي از نوجوانان تشکيل شده است! امسال سال سختي را پيشرو داريم. اميدوارم هواداران هم کنار ما باشند و در سختيها کمکمان کنند.
به نقل از ايسنا، وي در پاسخ به اين سؤال که آيا بند خاصي در قرارداد شما آمده است، گفت: نه، مشکلي در اين زمينه وجود ندارد. مبلغ قرارداد من يک ميليارد تومان است و چند بند درباره طلبهاي فصل گذشتهام در قرارداد آمده است. البته بندهايي در مورد پاداشهايي براي مليپوش بودنم در قراردادم ذکر شده است. من سال گذشته يک ميليارد تومان قرارداد بستم که از آن هم فقط 350 ميليون دريافتي داشتم.
وي در ادامه با اشاره به مشکلات ورزشگاه آزادي نيز گفت: من از مسئولان ورزشگاه آزادي خواهش ميکنم که کمي در دريافت مبلغ 250 ميليون تومان تخفيف بدهند. امکانات ورزشگاه آزادي در مقابل ورزشگاههاي معتبر دنيا کامل نيست. سال اولي که رختکنهاي ورزشگاه آزادي را بازسازي کردند يک حوله و دمپايي در آنجا وجود داشت ولي الان آنها را هم ندارد. اگر به رختکن ورزشگاههاي ديگر که سونا و جکوزي دارد بتوان رختکن گفت پس نميتوان نام رختکن را به رختکن ورزشگاه آزادي داد. اميدوارم مسئولان هم همکاري کنند و کمي اين مبلغ 250 ميليون را کاهش دهند چون رقم بسيار زيادي است.
هزينه اردوي استقلال در ترکيه اعلام شد
هزينه اردوي تيم فوتبال استقلال در اردوي ترکيه از سوي مسئولان اين باشگاه اعلام شد.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، در راستاي تاکيد وزير ورزش و جوانان در شفاف سازي هزينه هاي باشگاههاي کشور، باشگاه استقلال ميزان هزينه هاي برگزاري اردوي تيم در کشور ترکيه را حدود 45000 دلار از محل اسپانسرينگ (بخش خصوصي) اعلام کرد.
تيم فوتبال استقلال بنا به برنامه ريزي و درخواست کادر فني براي آماده سازي هرچه بهتر خود براي رقابت هاي ليگ برتر از تاريخ 17 تيرماه تا 27 تيرماه 1393 اردويي به مدت 11 روز در منطقه مسلمان نشين پنديک واقع در 20 کيلومتري استانبول ترکيه برگزار کرد.
تعداد اعضاي تيم شامل کادر فني، بازيکن، تدارکات، پزشکي، رسانه و همراه مجموعا 40 نفر بوده است.
کليه هزينه ها شامل اسکان در هتل 5ستاره، تغذيه، دو بازي تدارکاتي، کمپ بسيار مناسب مجهز به زمين چمن، سالن بدنسازي ، استخر، سونا و کليه امکانات تمريني و همچنين حمل و نقل بوده و مجموعا حدود 45000دلار جهت اردوي 11روزه به تعداد 40 نفر با بهترين امکانات رفاهي وتمريني هزينه شده است.
هزينه هاي پروازي رفت و برگشت اين اردو رايگان بوده و بليط هاي هر 40 مسافر توسط شرکت هوايي اطلس جت بعنوان اسپانسر اين اردو صادر شده است.
دلايل مهم انتخاب ترکيه بعنوان محل برگزاري اردو، هواي مناسب در اين فصل از سال، دوري بازيکنان از حاشيه هاي جانبي، تمرکز و آمادگي فني و نظارت بيشتر کادرفني روي بازيکنان، کيفيت مناسب رفاهي و تمريني در سطح استانداردهاي اروپايي شامل هتل و مجموعه ورزشي، تغذيه مناسب و شرعي و شباهت طبخ آن به غذاهاي ايراني، برگزاري دو ديدار تدارکاتي با دوتيم مطرح ترکيه ( نماينده ترکيه در جام يوفا2014 ) و الجزاير( قهرمان ليگ الجزاير)، عدم نياز به صدور ويزا و تخفيف در هزينه هاي اقامتي و تامين هزينه هاي بليط هواپيما توسط اسپانسر است.
بديهي است برگزاري اردويي در اين سطح کيفي، کمي و هزينه اي در داخل کشور امکان پذير نيست و با توجه به سياست هاي مجلس شوراي اسلامي و وزارت ورزش و جوانان در ممنوعيت ارتزاق باشگاههاي ورزشي از بودجه دولتي و شفاف سازي هزينه ها ، باشگاه براي برگزاري اين اردو و کليه هزينه هاي خود از هيچگونه اعتبار و بودجه ريالي و دلاري دولتي استفاده نکرده و تمامي هزينه هاي اين اردو به شرح فوق الذکر از طرف اسپانسر پرداخت شده است.
باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال خود را موظف مي داند با پيروي از نص صريح قانون، از هرگونه هزينه از محل بيت المال جلوگيري کرده و با انتشار هزينه ها و شفاف سازي آن گام بلندي در سالم سازي فضاي فوتبال بردارد.
کرار: پيوستن من به تراکتورسازي شايعه است
جاسم کرار هافبک عراقي تيم فوتبال استقلال،حضورش در تيم فوتبال تراکتورسازي را تکذيب کرد.
در روزهاي اخير بحث پيوستن جاسم کرار به تراکتور و انصراف اين بازيکن از حضور در استقلال مطرح شد ولي او اين خبر را تکذيب کرد. کرار در مصاحبه با سايت فوتبال ايران خاطر نشان کرد:اين خبر صحت ندارد و قرار نيست به تراکتور بروم.من با استقلال قرارداد معتبر امضا کردم و قطعا در فصل جديد براي اين تيم بازي خواهم کرد.
او در قسمت ديگري از حرف هايش تاکيد کرد: قبلا بحث حضور من در تراکتورسازي مطرح بود ولي اين موضوع منتفي شد.من الان بازيکن استقلال هستم و نمي دانم اين شايعه چگونه درست شده است.من در استقلال مي مانم و قرار نيست به تيم ديگري بروم.
کری صادقی برای پرسپولیسیها با استمپ آبی
صادقی آخرین ملیپوش استقلال بود که امروز در هیأت فوتبال حاضر شد.
امیرحسین صادقی که امروز برای ثبت قراردادش به هیئت فوتبال آمده بود در یک اقدام جالب چهار انگشت خود را با استمپ، آبی کرد و به هنگام امضای ثبت قرارداد با انگشتانش عدد 4 را نشان داد تا به نوعی برای تیم رقیب یعنی پرسپولیس کری بخواند.
این حرکت صادقی به نشانه چهار برد استقلال در دربیها است.
مقاومت کریمیان مقابل خروج نامش از لیست استقلال/ حسینی استقلالی میشود؟
استقلالیها ناامید نشدهاند و در تلاش هستند تا پایان امشب بتوانند این بازیکن را راضی به ترک استقلال کنند. خبر رسیده با توجه به مصدوميت امیرحسین صادقی و حنیف عمران زاده اگر استقلالیها بتوانند نام این بازیکن را از لیست خارج کنند، سیدمحسن حسینی، مدافع فصل گذشته گسترش جایگزین کریمیان خواهد شد.
همانطور که پیش از ظهر امروز خبر دادیم نام احمد جمشیدیان از فهرست استقلال خارج شد تا دست کادر فنی استقلال برای جذب بازیکن بازتر شود. حالا خبر رسیده مسوولان باشگاه استقلال از شب گذشته تا ظهر امروز در تلاش بودند تا مهدی کریمیان را از لیست باشگاه برای فصل آینده خارج کنند.
این بازیکن و مدیر برنامه هایش در جلساتی که با استقلالی ها برگزار کردند به نتیجه نرسیدند و مهدی کریمیان به علی نظری جویباری عنوان کرده که در تهران خانه گرفته و با توجه به این که امروز، روز آخر نقل و انتقالات است، حاضر نیست از لیست باشگاه خارج شود. حتی گفته می شود استقلال، حاضر به پرداخت جریمه به کریمیان بوده که این بازیکن حاضر به قبول این پیشنهاد هم نشد. به نظر میرسد با ماندنی شدن کریمیان در استقلال، پرونده نقل و انتقالات این تیم برای فصل پیش رو بسته شد.
البته استقلالیها ناامید نشدهاند و در تلاش هستند تا پایان امشب بتوانند این بازیکن را راضی به ترک استقلال کنند. خبر رسیده با توجه به مصدومیت امیرحسین صادقی و حنیف عمران زاده اگر استقلالیها بتوانند نام این بازیکن را از لیست خارج کنند، سیدمحسن حسینی، مدافع فصل گذشته گسترش جایگزین کریمیان خواهد شد.
اموال باشگاه پرسپولیس توقیف شدمسئولان باشگاه پرسپولیس فکر میکردند که ما شوخی کردیم اما این اتفاق رخ داد تا بدانند به شدت دنبال وصول طلبمان هستیم.
پس از حضور وکیل کشتیگیران باشگاه پرسپولیس به همراه حکم توقیف اموال در ساختمان باشگاه پرسپولیس اموالی مانند میز کنفرانس، تمامی وسایل مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، مبلمان و وسایل لابی این باشگاه و... توقیف شد.
وکیل کشتیگیران باشگاه پرسپولیس در گفتوگو با تسنیم در مورد این اتفاق گفت: این کار را انجام دادیم و وسایل را به یک فرد «امین» تحویل دادیم تا بعدا به جمعآوری آنها اقدام کنیم. مسئولان باشگاه پرسپولیس فکر میکردند که ما شوخی کردیم اما این اتفاق رخ داد تا بدانند به شدت دنبال وصول طلبمان هستیم.
وی ادامه داد: قرار بود در تاریخ 93/4/10 طلب کشتیگیران پرداخت شود اما تا به امروز این اتفاق رخ نداده و مسئولان این باشگاه عملا نمیخواهند این بدهی را پرداخت کنند. حکم اجراییه تا تاریخ 93/4/18 وقت داشت اما مسئولان باشگاه پرسپولیس هیچ عکسالعملی نشان ندادند. نکته جالب اینجاست که خواجهوند و رحیمی صورتجلسهای که با حضور سالارکیا آن را تنظیم کرده بودیم تکذیب میکردند، اما در جلسهای که با حضور این دو برگزار شد دیدم که همان صورتجلسه زیردست مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قرار دارد. باز هم تاکید میکنم که آقایان فکر میکردند ما شوخی میکنیم اما امروز دیدند که کاملا جدی هستیم.
در حال حاضر 67 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 67 مهمان ها)