صفحه 22 از 150 نخستنخست ... 1220212223243272122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 211 به 220 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    احتمال حضور فلاحت‌زاده در کادر فني‌استقلال

بازيکن سابق تيم فوتبال استقلال تهران از احتمال حضور خود در کادر فني اين تيم در ليگ چهاردهم خبر داد.

فرشاد فلاحت زاده گفت: در استقلال و با امير قلعه نويي قهرماني درجام باشگاه هاي آسيا را تجربه کرده ام و اگر قلعه نويي صلاح بداند دوست دارم با او در فصل جديد ليگ برتر فوتبال همکاري کنم.

به گزارش ايرنا، وي اظهار کرد:دراين زمينه برخي اعضاي هيات مديره با من صحبت کرده اند اما نظر آخر را بايد اميرقلعه نويي بدهد، خودم را يک استقلالي مي دانم و اميدوارم شرايط همکاري مهيا شود.

فلاحت زاده که فصل گدشته هدايت شهرداري اراک در ليگ دو کشور را بر عهده داشت، ادامه داد: به طور قطع با حضور در کنار قلعه نويي تجربيات گرانبهايي به دست خواهم آورد.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    آرش برهانی : برای من حتی تصور جدایی از استقلال و پوشیدن پیراهن تیم دیگری ناراحت کننده است
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    آرش برهانی بعد از حرف و حدیث هایی که در خصوص رفتنش از استقلال شنیده می‌شد، بازهم در جمع این تیم ماندنی شد تا یک فصل دیگر با پیراهن آبی به میدان برود.این مهاجم که بعد از توافق با استقلال راهی خارج از کشور شد، در گفت‌و‌گویی کوتاه به سئوالات پاسخ داد:

* بالاخره در استقلال ماندنی شدی.
    برای من حتی تصور جدایی از استقلال و پوشیدن پیراهن تیم دیگری ناراحت کننده است، چه برسد به اینکه بخواهم با تیمی غیر از استقلال قرارداد ببندم. دقیقا به همین دلیل است که از توافق به دست آمده خوشحال هستم و امیدوارم بتوانم در لیگ آینده انتظارات تماشاگران را برآورده کنم. من می‌دانم که همه از آرش برهانی انتظار دارند تا گل بزند و تلاش می‌کنم تا‌‌‌‌ همان آرش آقای گلی باشم که استقلالی‌ها می‌خواهند.

* البته چند سالی است که زیاد گل نمی‌زنی.
    خب! همه فوتبالیست‌ها بالا و پایین دارند و امکان دارد افت کنند. من هم از این قائده مستثنی نیستم و به همین دلیل تلاشم را چند برابر خواهم کرد تا بتوانم به اوج بازگردم و با گل‌هایم استقلال را در لیگ بر‌تر به سمت موفقیت سوق بدهم.

* در میانه‌های فصل به نظر می‌رسید که بین تو و امیر قلعه نویی فاصله افتاده است.
    واقعا نمی‌دانم چرا در آن روز‌ها چنین مساله‌ای را در روزنامه‌ها می‌خواندم. من هیچ اختلافی با قلعه نویی ندارم و بازی زیر نظر او را هم افتخار می‌دانم و هم فرصتی گران بها ‌. البته شاید نیمکت نشینی من در چند بازی باعث شده بود تا اینطور به نظر برسد که ما با هم اختلاف داریم.

* از این بحث بگذریم. حتما قبول داری که استقلال سال بسیار بدی را پشت سر گذاشت؟
    ما نتوانستیم به آنچه می‌خواستیم، برسیم. پنجم شدن در لیگ بر‌تر و حذف زودهنگام در آسیا هیچ عذر و بهانه‌ای برای ما باقی نگذاشت. به قول معروف فوتبال روی بدش را به ما نشان داد و امیدواریم در لیگ چهارم بتوانیم ناکامیمان را با اول شدن در لیگ بر‌تر جبران کنیم.

* البته قهرمان شدن در شرایطی که تیم‌هایی چون پرسپولیس، سپاهان، تراکتورسازی و..... دشوار است.
    قهرمان شدن در ایران همیشه سخت است. اما یادتان نرود که استقلال مدعی همیشگی بوده و هست و خواهد بود و به همین دلیل کسی نمی‌تواند اول شدن را برای ما امری محال بداند.

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    آخرین وضعیت استقلال در فصل نقل‌وانتقالات
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    باشگاه استقلال ضمن مذاکره با برخی بازیکنان برای حضور در این تیم بازیکنانی نظیر اکبرپور، اولادی، نیکبخت واحدی، غلام‌نژاد و نظری را در لیست مازاد خود قرار داده است.

باشگاه استقلال قصد دارد برای فصل آینده بختیار رحمانی، ها‌فبک بازیساز فولاد خوزستان، اسماعیل شریفات دیگر بازیکن این تیم و وحید طالب‌لو، دروازه‌بان سابق خود را به خدمت بگیرد که در این میان مذاکرات اولیه با طالب‌لو انجام شده است.

همچنین امید ابراهیمی بازیکن تراکتورسازی، قاسم حدادی‌فرد هافبک ذوب آهن و حامد لک دروازه‌بان تراکتورسازی در لیست امیر قلعه نویی حضور دارند.

باشگاه استقلال با بازیکنانی نظیر آرش برهانی، حنیف عمران‌زاده و محمد قاضی برای تمدید قرارداد وارد مذاکره شده که از این میان آنها با آرش برهانی به توافق رسیده است.

همچنین استقلال سیاوش اکبرپور، مهرداد اولادی، نیکبخت واحدی، غلام‌نژاد و مهدی نظری را در لیست مازاد خود برای فصل آینده قرار داده است.

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    بازیکنان مد نظر قلعه‌نویی مشخص شدند
    مسئولان باشگاه استقلال در تلاش هستند بازیکنان مد نظر سرمربی آبی‌پوشان را جذب کنند.

، علی نظری جویباری با ماموریت گرفتن از بهرام افشارزاده در حال مذاکره با بازیکنان مد نظر امیر قلعه‌نویی است. قلعه‌نویی در 4 پست‌ دروازه‌بان، دفاع، هافبک و خط حمله بازیکنانی جدید را معرفی کرده و البته برای هر پستی چند بازیکن آلترناتیو نیز در نظر گرفته است.
    در پست دروازه‌بانی محسن فروزان گزینه نخست و شهاب گردان گزینه دوم است که استقلالی‌ها برای محکم‌کاری حتی از سید حسین حسینی دروازه‌بان دوم تیم‌شان خواسته‌اند که فصل آینده نیز در استقلال بماند.
    در پست دفاع وسط گزینه نخست هادی عقیلی مدافع سپاهان معرفی شده و اگر با این بازیکن توافق نشود، گرینه بعدی مرتضی اسدی کاپیتان تراکتورسازی تبریز و سید محسن حسینی مدافع گسترش فولاد تبریز خواهند بود. در دفاع راست نیز علی حمودی و وریا غفوری گزینه‌های مد نظر بودند که غفوری به سپاهان پیوست تا حضور حمودی در استقلال به واقعیت نزدیک‌تر شود.
    در پست هافبک اولویت‌بندی خاصی وجود ندارد و گفته می‌شود بختیار رحمانی و محمد نوری گزینه‌های اول و سروش رفیعی گزینه دوم به حساب می‌آید. قلعه‌نویی همچنین به مسئولان استقلال تاکید کرده که قرارداد بازیکنانی چون آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده تمدید شود.
    در خط حمله، اسماعیل شریفات گزینه نخست قرار دارد و گزینه بعدی آبی‌پوشان سجاد شهباززاده مهاجم جوان سایپا است.
    سرمربی استقلال هنوز لیست مازاد خود را اعلام نکرده و گفته می‌شود این مربی امروز (یکشنبه) این لیست را به باشگاه ارائه می‌دهد تا بازیکنان مازاد بتوانند تکلیف خود را برای فصل آینده مشخص کنند. همچنین مسئولان استقلال با دستور قلعه‌نویی با بازیکنانی چون حنیف عمران‌زاده، محمد قاضی، آرش برهانی و پژمان نوری برای تمدید قرارداد تماس گرفته‌اند.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    جلسه هیأت‌مدیره استقلال بدون قلعه‌نویی آغاز شد
    نشست هیأت‌مدیره استقلال بدون حضور سرمربی این تیم آغاز شد.

جلسه هیأت‌مدیره باشگاه استقلال امروز با حضور بهرام افشارزاده مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره که عبارتند از نثاری، ‌پورحیدری، صادق‌پور، افجه‌ای، معینی و توفیقی، ساعت 14 در باشگاه استقلال آغاز شد. این در حالی است که کامران صاحب‌پناه رئیس هیأت‌مدیره و مقداد نجف‌نژاد عضو هیأت‌مدیره هنوز در باشگاه استقلال حاضر نشده‌اند.

امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال هم که گفته می‌شد احتمال دارد در این جلسه شرکت کند تا این لحظه به باشگاه استقلال نیامده است.

احتمال دارد نجف‌نژاد و صاحب‌پناه با تأخیر به جلسه هیأت‌مدیره برسند.

شاهرخ بیانی یکی از اعضای کادر فنی فصل گذشته استقلال نیز امروز برای انجام کاری در باشگاه حاضر شد که با آغاز جلسه هیأت‌مدیره، باشگاه را ترک کرد

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    سیدصالحی در باشگاه استقلال حضور یافت
    سید صالحی به دلیل مشکلات مالیاتی و مطالبات خود در زمان حضورش در تیم استقلال در این باشگاه حاضر شد.

وی درنشستی بابهرام افشارزاده مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص شرایط خود صحبت کرد.

چهارمین جلسه رسمی هیات مدیره باشگاه استقلال هم از ساعت 14 در محل باشگاه آغاز خواهد شد.

رضا صادق پور نایب رییس هیات مدیره از اولین افرادی بود که در محل باشگاه حاضر شده است.

مکارزاده مربی بدنساز رزومه خود را امروز به مسوولان باشگاه استقلال ارایه کرد.

الیاس حضرتی نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی و مدیر مسوول روزنامه اعتماد هم برای تبریک مدیرعاملی بهرام افشارزاده امروز به باشگاه استقلال آمد

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ماجدی : ادامه همکاری با استقلال باعث افتخارم است، امیدوارم با درایت افشارزاده دیگر مشکل مالی نداشته باشیم
    سال گذشته فصل سختی برای من در استقلال رقم خورد. بی پولی و مشکلاتی که در طول فصل پیش آمد واقعا آزار دهنده بود.

امیر قلعه نویی قصد کرده انقلاب عظیمی در کادرفنی خود برپا کند. سرمربی استقلال برای فصل آینده فقط نام کریم بوستانی و میرشاد ماجدی را در لیست خود گنجانده است و ماندن این دو مدیرقطعی است. ماجدی در این باره می گوید: «دوستان به من لطف دارند. ماندن در استقلال برای من افتخار است و با قدرت بیشتری کارم را دنبال می کنم. البته هنوز حکمی برای من زده نشده اما شنیدم افشارزاده مصاحبه کرده و این موضوع را اعلام کرده است.»

او ادامه می دهد: «سال گذشته فصل سختی برای من در استقلال رقم خورد. بی پولی و مشکلاتی که در طول فصل پیش آمد واقعا آزار دهنده بود. امیدوارم با درایت افشارزاده مشکلات حل شود و در سال جدید استقلال دغدغه مالی نداشته باشد. بی تردید می توان قدرتمندتر از گذشته به کار ادامه داد و نتایج خوب گذشته را تکرار کرد.»

ماجدی درباره نقل و انتقالات استقلال می افزاید: «من در جریان این موارد نیستم و دوست هم ندارم درگیر شوم. سال گذشته خیلی دیر تمرینات را شروع کردیم اما امسال باید زود این کار را انجام دهیم و از طرفی اسکلت اصلی تیم باید حفظ شود و بازیکنانی به استقلال بیایند که بتوانند کار را جمع کنند.»

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    بوستانی مربی دروازه بان های استقلال، یک خارجی جانشین صالح!
    قلعه نویی قصد دارد یک مربی تمرین دهنده خارجی هم به کادر فنی اش اضافه کند تا به نوعی جایگزین مجید صالح شود.

امیر قلعه نویی قصد دارد برای لیگ چهاردهم، روی نیمکت ذخیره هایش هم تغییر و تحولات زیادی اعمال کند و از لیست بلند بالای دستیارانش تعداد کمی در استقلال باقی خواهند ماند. از همین رو طبق شنیده ها از باشگاه استقلال، حمید بابازاده پس از سال ها حضور در این تیم از استقلال جدا خواهد شد و به جای وی کریم بوستانی به عنوان مربی دروزاه بان ها به فعالیت خواهد پرداخت. هم چنین خبر می رسد قلعه نویی قصد دارد یک مربی تمرین دهنده خارجی هم به کادر فنی اش اضافه کند تا به نوعی جایگزین مجید صالح شود. البته هنوز مشخص نیست قلعه نویی چه کسی را برای این پست مد نظر دارد

18. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    جویباری معاون ورزشی و نوروزی سرپرست پزشکی استقلال شدند

اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال معاون ورزشی، سرپرست بخش پزشکی و حقوقی این باشگاه را انتخاب کردند.

پس از جلسه امروز (یکشنبه) هیئت مدیره باشگاه استقلال، سرپرست‌های ورزشی، پزشکی و حقوقی این باشگاه با انتخاب اعضا معرفی شدند.

بدین ترتیب علی نظری‌جویبازی به عنوان معاون ورزشی، امین نوروزی سرپرست بخش پزشکی و گودرزی به عنوان معاون حقوقی باشگاه استقلال انتخاب شدند

20. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 22 از 150 نخستنخست ... 1220212223243272122 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 23 مهمان ها)