بیا بگیر بزار آوتارت
یه آواتار درست و حسابی نداری آبروی هر چی احسان رو بردی
میبینم که الکی الکی فوق حرفه ای هم شدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا آواتار های خودتی خیلی خوبم ؟ اصلا اینا کین من که تا حالا ندیدمشون ؟
باید اسم را عوض کنم یا عوض می کنی ، اعتبار اسمم کم شده بخاطر تو
الکی چیه ؟ اون موقع که من بارانی بودم، مثل الان هرکی می آید و فرتی الکی الکی درخواست تعداد ارسال و تاریخ عضویت می دهه و همه اش را که درست بوده را بی اعتبار کرده
طرف اصلا نیامده فرتی من تاریخ قبل از میلاد مسح هستم با N ارسال امیر هم فرتی میگه آره... کجایی دیتابیس باران قبل
عکس خوش رنگ و لعاب بهتری نبود ، چی کار کنم دلم نمی آید حرفت را رد بزنم ، بلاخره ما اسمیم دیگه
مدافع استقلال در حال درمان هم کری میخواند
حنیف عمرانزاده که مصدوم شده، در حال مداوای پای مصدوم خود است.
عمرانزاده حدود ساعت 16 امروز عکسی از خود در صفحه اینستاگرام منتشر کرد که او را در حال درمان پای مصدومش نشان میدهد. او که مراحل درمان پای خود را میگذراند، حتی در این شرایط هم دست از کری خواندن برای پرسپولیسیها برنمیدارد و در عکسهایش عدد 4 را نشان میدهد.
جلسه هيات مديره استقلال فردا برگزار ميشود
جلسه هيات مديره باشگاه استقلال فردا در محل اين باشگاه برگزار ميشود.
جلسه هيات مديره باشگاه استقلال فردا در محل اين باشگاه برگزار خواهد شد.
به گزارش فارس، قرار است در اين نشست پيرامون نقل و انتقالات و همچنين هزينههاي اين باشگاه براي فصل پيش رو که از سقف بودجه اين باشگاه عبور کرده است، بحث و تبادل نظر شود.
جشن پيراهن باشگاه استقلال لغو شد
مراسم جشن پيراهن باشگاه استقلال تا اطلاع ثانوي لغو شد.
مسئولان باشگاه استقلال تصميم داشتند فردا مراسمي را تحت عنوان جشن پيراهن اين باشگاه برگزار کنند که اين مراسم تا اطلاع ثانوي لغو شد.
به نقل از فارس، ظاهرا مسئولان باشگاه استقلال به دليل عيد سعيد فطر نتوانستند سالن مناسبي را براي جشن پيراهن در تهران پيدا کنند و به همين دليل اين مراسم را لغو کردند.
در صورتي که شرايط فراهم شود مراسم جشن پيراهن باشگاه استقلال در آينده برگزار خواهد شد که البته با توجه به آغاز ليگ از روز پنجشنبه اين موضوع کمي بعيد به نظر ميرسد.
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)