صفحه 23 از 150 نخستنخست ... 1321222324253373123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 221 به 230 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    افشارزاده: کادرفنی و بازیکنان را با مشورت قلعه‌نویی انتخاب می‌کنیم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مدیرعامل باشگاه استقلال درباره انتخاب دستیاران قلعه‌نویی گفت: با مشورت قلعه‌نویی این کار را انجام می‌دهیم.

بهرام افشارزاده در حاشیه نشست هیئت مدیره استقلال زمانی که نمی‌خواست صحبت کند و گفت جلسه‌ دیگری دارد، با اعتراض خبرنگاران در مورد حضور 5 5 ساعته آنها مقابل باشگاه روبه‌رو شد که در پاسخ آنها گفت: برای شما کارت دعوت نفرستاده بودم!
    با این حال در ادامه مدیرعامل باشگاه استقلال به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و در مورد جلسه هیئت مدیره اظهار داشت: در این جلسه نظری جویباری به عنوان معاون ورزشی، دکتر نوروزی به عنوان سرپرست بخش پزشکی و گودرزی به عنوان معاون حقوقی باشگاه انتخاب شدند و در جلسات آینده سایر سمت‌ها را مشخص خواهیم کرد.
    وی یادآور شد: مسائل مختلفی از جمله بحث مالکیت کمپ باشگاه استقلال از جمله مواردی است که باید در جلسات آینده هیئت مدیره باید به آن بپردازیم و به نتیجه برسیم.
    افشارزاده درباره انتخاب دستیاران قلعه‌نویی تصریح کرد: با مشورت قلعه‌نویی این کار را انجام می‌دهیم.
    مدیرعامل باشگاه استقلال درباره سقف باشگاه‌ها عنوان کرد: کاری که تاج در سازمان لیگ انجام داده، بسیار خوب بوده و ما هم این سقف بودجه را رعایت خواهیم کرد.
    وی درباره انتخاب بازیکنان جدید برای استقلال گفت: فردا یا پس فردا با قلعه‌نویی جلسه خواهم داشت تا بازیکنان موردنظر را انتخاب کنیم. در حال حاضر هیچ لیستی اعلام نشده است.
    افشارزاده درباره اینکه صحبت نکردن با رسانه‌ها پس از معطلی چند ساعته آنها بی‌احترامی است، یادآور شد: در این مدت هیچ‌گاه به رسانه‌ها بی‌احترامی نکردم اما از شما هم می‌خواهم به وقت من احترام بگذارید. ما قسمتی از باشگاه را برای خبرنگاران آماده می‌کنیم که در حال تعمیر است و بعد از آن قدم خبرنگاران روی چشم ما خواهد بود.
    مدیرعامل باشگاه استقلال درباره اینکه گفته شده بدهی 21 میلیونی برای گرفتن آژانس از مدیریت قبلی به جا مانده، گفت: گویا قراردادی در این زمینه با یک شرکت بوده و از آنها آژانس می‌گرفتند. این بدهی مربوط به زمان من نیست که درباره آن توضیح بدهم اما چیزی است که از مدیریت گذشته باقی مانده است

2. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اولین خرید استقلال : دروازه‌بان تیم ملی امید به استقلال پیوست
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    این بازیکن فصل گذشته در تیم دسته دومی مس سونگون تبریز بازی می‌کرد.

باشگاه استقلال از روز گذشته به صورت جدی فصل نقل و انتقالات را آغاز کرده، در اولین اقدام دروازه‌بان تیم ملی امید در دوره مربیگری علیرضا منصوریان را به خدمت گرفت.

فرزین گروسیان امروز با عقد قراردادی سه ساله به عضویت استقلال در آمد و این بازیکن جزو سهمیه زیر 23 سال محسوب می‌شود.

این بازیکن فصل گذشته در تیم دسته دومی مس سونگون تبریز بازی می‌کرد.

4. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده‌:پيگير حل مشکل کمپ استقلال هستيم

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: با جديت تمام پيگير حل مشکل کمپ استقلال هستيم.

جلسه هيأت‌مديره باشگاه استقلال امروز برگزار شد و بهرام افشارزاده در خصوص اين جلسه اظهار داشت: امروز سومين جلسه هيأت‌مديره را برگزار کرديم و در آن نظري جويباري به عنوان معاون ورزشي، دکتر نوروزي به عنوان سرپرست کميته پزشکي و گودرزي به عنوان معاون حقوقي باشگاه انتخاب شد و در جلسات بعدي تکليف ساير کميته‌ها را مشخص مي‌کنيم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: در جلسه امروز در خصوص کادر فني صحبتي انجام نشد و در جلسات بعدي موضوعات را بررسي مي‌کنيم. در حال حاضر مهم‌ترين مشکل ما کمپ استقلال و بحث مالکيت است. خودمان سخت پيگير هستيم تا اين مشکلات را هرچه زودتر برطرف کنيم.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران خاطرنشان کرد:‌ ليست بازيکنان مدنظر قلعه‌نويي به دستم رسيده است و فردا يا پس‌فردا در اين خصوص جلسه‌اي را با قلعه‌نويي برگزار مي‌کنيم. اعضاي کادر فني هم با توافقي قلعه‌نويي و با مشورت من انتخاب خواهند شد.

افشارزاده با بيان اينکه در حال حاضر زماني را از دست نداده‌ايم، عنوان کرد: ما چند بازيکن را جذب کرده‌ايم اما دليلي نمي‌بينيم که فعلاً نامي از آنها مطرح کنيم.

وي در مورد بحث بودجه باشگاه گفت: کاري که سازمان ليگ آغاز کرده خوب است و ما سعي مي‌کنيم دستورات تاج را به خوبي اجرا کنيم تا مشکل ايجاد نشود.

مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اطلاع‌رساني و احترام به رسانه‌ها اظهار داشت:‌ بنده در اين مدت هميشه به رسانه‌ها احترام گذاشته‌ام و مطمئن باشيد وقتي شرايط ما خوب باشد در خدمت رسانه‌ها خواهيم بود.

افشارزاده در مورد حضور تاج در جلسه هيأت‌مديره عنوان کرد: تاج براي تعيين سقف بودجه نيامده بود بلکه خودم وي را دعوت کردم تا در جلسه حضور داشته باشد و مشکل خاصي وجود ندارد.

وي در پاسخ به اين سؤال که موضوع پرداخت 21 ميليون براي هزينه آژانس از طرف مسئولان باشگاه استقلال به منظور رفت و آمد چيست، گفت: مسئولان باشگاه استقلال با يک شرکت قرارداد بسته بودند، من در آن زمان حضور نداشتم که بخواهم جوابگوي اين موضوع باشم.

6. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تمرينات استقلال 20 خرداد آغاز مي‌شود

تمرينات تيم فوتبال استقلال از 20 خردادماه آغاز مي‌شود.

پس از قطعي شدن حضور امير قلعه‌نويي در استقلال به عنوان سرمربي اين تيم، در جلسه امروز وي با افشارزاده، مديرعامل جديد استقلال مقرر شد تا تمرينات آبي‌پوشان از 20 خردادماه براي فصل جديد آغاز شود.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

امير قلعه‌نويي درباره جلسه (دوشنبه) امروزش با بهرام افشارزاده گفت: صحبت‌هاي خوبي با آقاي افشارزاده داشتم و برنامه کاري و تمرينات را به ايشان تحويل دادم. ليست بازيکنان را هم که هفته‌ قبل داده بودم. يعني همه کساني که بايد جذب شوند و يا از ما جدا شوند مشخص هستند و آقاي نظري جويباري در تلاشند بازيکنان مدنظر را بگيرند.

به گزارش ايسنا، او در پاسخ به اين سوال که آيا برخي نام‌هايي که مطرح شده‌اند، صحت دارند يا خير؟ اظهار کرد: هر بازيکني که سايت باشگاه اعلام کند سنديت دارد. الان دوران تعطيلات است و بازار شايعات هم داغ. اين گمانه زني‌ها در اين زمان طبيعي است.

سرمربي استقلال اضافه کرد: من هفت – هشت سال است که روزنامه‌ نمي خوانم و اصلا در شان هم نيست که با يک بازيکن مذاکره کنم، اساسا کار درستي هم نيست. من 17 سال است که اين کار را نکرده ام و امسال هم اين کار را نمي‌کنم . آقاي نظري جويباري پيگير جذب بازيکنان هستند.

او در پاسخ به وضعيت مالي باشگاه استقلال نسبت به گذشته بيان کرد: امسال راهکارها عوض شده است جا دارد از زحمات آقاي فتح‌الله‌زاده تشکر کنم ايشان زحمت زيادي کشيده است. ما سال‌هاي قبل مشکلات مالي زيادي داشتيم؛ اما امسال وضعيت بهتر شده است. سال گذشته در نقل و انتقالات پولي نداشتيم، اما الان اين وضعيت نيست و کارمان آسان‌تر است.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال که آيا در کادر فني اين تيم هم گفت: قطعا تغييراتي هم در کادر فني داريم، اما اسامي‌شان بعدا مشخص مي‌شود.

او در پايان در پاسخ به سوالي درباره باز شدن حساب‌هاي باشگاه استقلال امتناع کرد و گفت فقط درباره مستطيل سبز حرف مي‌زنم و باقي مسائل با آقاي افشارزاده است.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افجه‌ای: تاج برای آشنایی با اعضا به جلسه هیئت مدیره استقلال آمد!
    سخنگوی باشگاه استقلال گفت: افشارزاده هماهنگ کننده کارهای مربوط به سرمربی تیم است.

سیدرضا افجه‌ای در پایان جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال عنوان کرد: در جلسه امروز (یکشنبه) در خصوص مسائل حقوقی باشگاه، وظایف هیئت مدیره و اختیارات معاونت‌های مختلف باشگاه صحبت کردیم.
    وی افزود: کارهای مربوط به کادر فنی و قرارداد قلعه‌نویی به افشارزاده سپرده شده که قرار است در یکی، دو روز آینده در جلسه‌ای که بین مدیرعامل باشگاه و سرمربی برگزار می‌شود این مسائل هماهنگ شود.
    سخنگوی باشگاه استقلال مشخص شدن مسائل مالی باشگاه را نیز یکی از موضوعات جلسه هیئت مدیره اعلام کرد و در خصوص حضور مهدی تاج در این جلسه گفت: تاج برای آشنا شدن با اعضای هیئت مدیره به باشگاه آمده بود. ایشان لطف کرد که در جلسه ما حضور یافتند اما مسئله خاصی نبود.
    افجه‌ای در پاسخ به این سوال که باشگاه استقلال سقف بودجه را رعایت خواهد کرد یا نه، اظهار داشت: در این خصوص قرار است با تاج جلسه‌ای داشته باشیم و بعد از هماهنگی با ایشان همه چیز مشخص خواهد شد.
    وی علت زودتر رفتن نجف‌نژاد و افشارزاده را از جلسه هیئت مدیره استقلال جلسات آنها در خارج از باشگاه عنوان کرد.
    سخنگوی باشگاه استقلال همچنین درباره اینکه چه بازیکنانی قرار است به این تیم بپیوندند گفت: این مسائل را باید از کادر فنی بپرسید و من در مسائل فنی دخالت نمی‌کنم

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    آرش افشین : مذاکراتم با استقلال جدی نبوده است!
    وی ادامه داد: من هم به شخصه بسیار علاقه داشتم که او در فولاد بماند، چرا که با او راحت بودیم و شرایط بسیار خوبی داشتیم ولی همانطور که گفتم او به دلیل مشکل جسمانی ای که داشت دیگر نمی توانست ادامه دهد. برای فرکی آرزوی موفقیت می کنم.

مهاجم تیم فوتبال فولادخوزستان می گوید مذاکراتم با استقلال تهران خیلی جدی نبوده و قطعا اولویت من فولاد است.

آرش افشین اظهار کرد: مذاکراتم با استقلال به آن صورتی که در رسانه ها مطرح شده است، صحت ندارد و خیلی جدی نیست. من هنوز تصمیمی نگرفته ام ولی قطعا اولویتم با فولاد است.

وی با بیان این که هر بازیکنی دوست دارد در فولاد بازی کند، گفت: طی چند روز آینده به باشگاه می روم تا صحبت کنیم و ببینم شرایط به چه صورتی است.

مهاجم تیم فوتبال فولادخوزستان در ادامه درباره جدایی حسین فرکی از این تیم عنوان کرد: همگی دوست داشتیم که فرکی در تیم بماند. به هر حال ما دو سال با او کار کردیم و همگی او را دوست داریم ولی او باتوجه به شرایطی که داشت، نمی توانست بماند.

وی ادامه داد: من هم به شخصه بسیار علاقه داشتم که او در فولاد بماند، چرا که با او راحت بودیم و شرایط بسیار خوبی داشتیم ولی همانطور که گفتم او به دلیل مشکل جسمانی ای که داشت دیگر نمی توانست ادامه دهد. برای فرکی آرزوی موفقیت می کنم.

افشین همچنین درباره دراگان اسکوچیچ، سرمربی جدید فولاد هم گفت: او فصل گذشته همراه با ملوان نتایج بسیار خوبی کسب کرد. امسال کارمان از فصل قبل بسیار سخت تر است، چرا که انتظارات از تیم ما بسیار بالاتر رفته است. این که بخواهیم جایگاه مان را حفظ کنیم، بسیار سخت است ولی امسال هم با تمام قدرت وارد مسابقات می شویم تا بتوانیم قهرمانی سال گذشته مان را تکرار کنیم.

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    بختیار رحمانی : گفتم استقلالی ام ولی نگفتم به استقلال می روم !
    در مورد استقلالی شدن بختیار رحمانی، هافبک فولادی‌ها که اکنون با تیم ملی در اردوی اتریش به سرمی‌برد در روزهای اخیر شایعات زیادی از این ور و آن ور به گوش می‌رسد. با خودش همکلام شدیم تا به هر حال مشخص شود که قصد دارد در چه تیمی توپ بزند. که آخر سر معلوم شد مقصد بعدی او نه فولاد است نه استقلال بلکه یا قطر است یا اروپا.

البته در شرایطی از استقلالی شدن بختیار حرف می‌زنند که باشگاه فولاد مدعی است او قرارداد دارد. به هر حال حرف‌های رحمانی را بخوانید:* این روزها شایعه در مورد تیم فصل بعدت زیاد است. به هر حال به استقلال میروی یا نه؟- فکر نکنم به استقلال بروم چون می‌خواهم در لیگ قطر بازی کنم!* چرا قطر؟!- تصمیم گرفتم فوتبالم را در قطر یا اروپا ادامه دهم چون نمی‌توانم به استقلال بروم.* دلیل خاصی دارد؟- بله. نمی‌خواهم خوزستانی‌ها ناراحت شوند چون هر چه دارم از آن‌هاست. قبلا هم گفته بودم به تهران نمی‌روم فقط گفتم استقلالی هستم همین!* یعنی در ایران بمانی انتخابت فقط فولاد است؟- بله مگر این که خود فولادی‌ها من را نخواهند و بگویند برو استقلال! چون من فعلا قرارداد دارم و باز هم تاکید می‌کنم دوست ندارم کسی از من ناراحت شود.* یعنی تا آخر عمر فوتبالی‌تان اگر ایران باشید فقط در فولاد می‌مانید؟- من استقلالی‌ام ولی اگر قرار است از فولاد بروم باید مرا درک کنند. مشکلی نیست اگر بخواهند تا آخر عمرم در اهواز می‌مانم و برای فولاد بازی می‌کنم ولی باید یکی پیدا شود و من را درک کند. فولاد در قلب من جا دارد.* به هر حال استقلال یا فولاد؟- فولاد با استقلالی که من بهش علاقه‌مند هستم فرق دارد. من می‌خواهم خود مردم و باشگاه برایم تصمیم بگیرند.* پس علایق خودت چه می‌شود؟- من امسال به اروپا یا قطر می‌روم ولی وقتی می‌بینم این همه شرایط برای آمدن به استقلال سخت است باید از یک سری چیز‌ها که دوست دارم دل بکنم. باز هم می‌گویم نه. من بلکه همه خانواده‌ام بعد از فولاد استقلالی هستیم.* پس قضیه رفتنتان به استقلال منتفی است؟- همه فکر می‌کنند من به استقلال می‌روم هر چند دوستش دارم ولی بعضی‌ها درک نمی‌کنند!* صحبت پایانی؟- باید بگویم که برای خیلی‌ها متاسفم تا خبر من روی سایت‌ها آمد واکنش‌‌ها شروع شد! برای یکسری آدم که ارزش جواب دادن ندارند متاسفم. من اگر بخواهم جایی بروم اول باید بادهکردی حرف بزنم.

18. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    توافق اولیه دروازه‌بان استقلال با تراکتورسازی
    دروازه‌بان فصل گذشته تیم فوتبال استقلال با تیم تراکتورسازی تبریز به توافق اولیه رسید.

سیدحسین حسینی، دروازه‌بان فصل گذشته تیم فوتبال استقلال که از تیم‌های تراکتورسازی تبریز و ملوان بندرانزلی پیشنهاد دارد با مسئولان باشگاه تراکتورسازی به توافق اولیه رسید.
    با توجه به اینکه حسینی مشمول سربازی شده است، این بازیکن قصد دارد به یکی از تیم‌هایی که سهمیه جذب بازیکن سرباز دارند، بپیوندد تا دوران سربازی خود را در این تیم‌ها سپری کند.
    این در حالی است که مسئولان باشگاه استقلال به دنبال جلب نظر حسینی هستند تا حداقل برای یک فصل دیگر او را در این تیم حفظ کنند و در این زمینه اقداماتی را نیز انجام داده‌اند.
    حسینی در دو فصل گذشته ذخیره سیدمهدی رحمتی در تیم استقلال بوده و به او کمتر فرصت بازی رسیده است./ش

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 23 از 150 نخستنخست ... 1321222324253373123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 29 مهمان ها)