صفحه 24 از 150 نخستنخست ... 1422232425263474124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 231 به 240 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    مذاکره قلعه‌نویی و افشارزاده برای تمدید قرارداد،قلعه نوعی به استقلال 300 میلیون تخفیف می‌دهد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال حاضر است برای ماندن در این تیم به آبی‌پوشان تخفیف بدهد.

سرمربی استقلال امروز ظهر به دفتر بهرام افشارزاده مدیرعامل استقلال رفت تا با او در مورد ماندن در این تیم صحبت کند. قلعه‌نویی می‌خواهد فصل بعد هم در استقلال بماند چراکه پیشنهادهای دیگری که او دارد، رضایتش را جلب نکرده و از طرفی او می‌خواهد حتما در تهران مربیگری کند.

سرمربی استقلال امروز در دفتر مدیرعامل باشگاه گفت که حاضر است به این تیم تخفیف بدهد تا به باشگاه هم فشار نیاید. مبلغ قرارداد قلعه‌نویی در فصل گذشته یک میلیارد و 300 میلیون تومان بود که او حاضر است این رقم را تا یک میلیارد تومان کاهش دهد. قلعه‌نویی که فصل قبل نتایج خوبی با استقلال نگرفت و حتی نتوانست تیمش را به لیگ قهرمانان آسیا برساند، تصمیم گرفته امسال تیمی جوان ببندد تا شاید بتواند با جوان‌ها نتایج بهتری بگیرد. البته یکی از نکات مورد توجه در مذاکره قلعه‌نویی و افشارزاده، نتایج ضعیف استقلال در فصل قبل بود که سرمربی آبی‌پوشان را در موضع ضعف قرار داد و او مجبور بود در مورد رقم قراردادش کوتاه بیاید. با این حال خود قلعه‌نویی هم می‌داند که استقلال امسال قصد دارد کمتر پول خرج کند و بودجه باشگاه نسبت به فصل گذشته کمتر است. به همین دلیل علاوه بر اینکه خودش حدود 300 میلیون تومان تخفیف می‌دهد، قصد دارد بازیکنان جوان را جذب کند تا هم تیم را نسبت به سال گذشته متحول کند، هم اینکه خرج کمتری روی دست باشگاه بگذارد

2. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    با عقد قرارداد ٢ ساله، دروازه‌بان استقلال به تراکتورسازی پیوست
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    دروازه‌بان فصل گذشته تیم فوتبال استقلال به تراکتورسازی پیوست.

، سید حسین حسینی دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال که سال گذشته به عنوان گلر دوم این تیم در چند مسابقه برای آبی‌پوشان به میدان رفت به تیم فوتبال تراکتورسازی پیوست.

این بازیکن که مشمول خدمت سربازی شده است پس از مذاکرات نهایی با تراکتورسازی با این باشگاه قرارداد ٢ ساله امضا کرد.

باشگاه ملوان نیز خواستار حسینی بود اما این بازیکن با نماینده گیلان در لیگ برتر به توافق نرسید.

تیم استقلال تاکنون فرزین گروسیان را به عنوان سهیمه زیر ٢٣ سال به خدمت گرفته است.این بازیکن در زمان مربیگری منصوریان دروازه بان تیم ملی امید بود

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مدیر عامل فولاد خوزستان : مانع پیوستن بختیار رحمانی به استقلال نمی شوم
    بختیار کاپیتان تیم ما است و قرارداد 3 ساله دارد. او شناسنامه فولاد است و از 12، 10 سالگی اینجا بوده است. من نه قرارداد او و نه هیچ بازیکن دیگری را افشا نکردم. من به او قول داده‌ام اگر تیم‌های خارجی خواهانش بودند زمینه لژیونر شدنش را فراهم کنم.

حسین فرکی به همراه تیم فولاد خوزستان، فصل درخشانی را پشت سر گذاشت و موفق شد جام را بالای سر ببرد. در فوتبال حرفه‌ای معمولاً وقتی یک مربی تیمش را قهرمان می‌کند، در ابتدای راه فتوحات بیشتر قرار می‌گیرد و چشم به هنرنمایی در مسابقات قاره‌ای و برون مرزی دارد. فولادی‌ها امسال هم تنها نماینده ایران بودند که در لیگ قهرمانان آسیا از گروه شان صعود کردند اما در مرحله بعد نتوانستند از پس السد برآیند. به نظر می‌رسید فرکی در فولاد بماند و با تقویت تیمش راه‌های رسیدن به مراحل پایانی لیگ قهرمانان آسیا را پشت سر بگذارد اما این اتفاق نیفتاد و او به دلیل انجام عمل جراحی روی زانوی آسیب دیده‌اش قید همکاری با تیم قهرمان را زد. البته موضوع مهم در این بین شایعه حضور فرکی در تیم ملی است آن هم در حالی که شواهد، قرائن و صحبت‌های کی روش و کفاشیان مؤید اتمام همکاری طرفین پس از جام جهانی است. گرچه فرکی و اهالی فدراسیون در مقابله با سؤال خبرنگاران در این خصوص تنها راه ساده یعنی تکذیب را برگزیده‌اند اما مدیرعامل فولاد خوزستان پرده از تصمیم فدراسیون نشین‌ها و در رأس آن‌ها علی کفاشیان برداشت. سیف‌الله دهکردی که مدیری کم مصاحبه و بی‌حاشیه است، در لابه لای حرف هایش به موضوعی اشاره کرد که شاه کلید تأیید شایعات اخیر است. بنابراین می‌توان با قاطعیت بیشتری گفت که فرکی پس از جام جهانی جانشین کی روش می‌شود.

آقـای دهـکردی! در ابتـدا بفرمایید کـه چرا فرکی در فـولاد نماند؟
    زانوهای فرکی مشکل داشت و حتی پارسال هم در کنار زمین این مسأله بارها او را اذیت کرد. با نظر پزشکان او باید زانویش را عمل کند. از طرفی تا آنجایی که می‌دانیم مشکل قلبی هم دارد و با این وضعیت به او حق دادیم که بخواهد یک فصل کامل یا نیم فصل از فوتبال دور باشد. ما حتی حاضر بودیم او روی ویلچر تیم را هدایت کند اما خودش قبول نکرد. ما غیر از خوبی چیزی از فرکی ندیدیم و همیشه با صداقت رفتار می‌کرد، برای همین تصمیم گرفتیم فشار نیاوریم.

چطور از فرکی به یکباره به اسکوچیچ رسیدید؟ منظورم گزینه خارجی است!
    اتفاقاً درخصوص انتخاب اسکوچیچ ما نظر فرکی را هم خواستیم. فردای روزی که رفتن فرکی قطعی شد با اسکوچیچ تماس برقرار کردیم تا مذاکره کنیم. او در کشور خودش بود و یکی، دو ساعت بعد حرکت کرد و از طریق ترکیه به ایران آمد. از 10 صبح تا 5 بعد از ظهر مذاکره کردیم و در نهایت به توافق رسیدیم.
    دلایل انتخاب اسکوچیچ چه بود؟
    شاید یکی از دلایل این بود که باشگاه فولاد روی فوتبال پایه سرمایه‌گذاری زیادی می‌کند. اسکوچیچ نشان داد مربی است که به جوان‌ها اهمیت زیادی می‌دهد و این برای ما مهم بود. فصل گذشته فرکی چنین کاری کرد و چند جوان از رده‌های پایه فوتبال را به بزرگسالان برد و می‌خواهیم به استفاده از جوانان خودمان ادامه دهیم. الان تیم ملی با مشکل بالا بودن میانگین سنی بازیکنان مواجه است و به نظرم این وظیفه باشگاه‌هاست که پشتوانه‌سازی خوبی برای تیم ملی
    داشته باشند.

فرکی به دلیل جراحی زانواش قید تمدید قرارداد با فولاد را زد. اگر شایعات صحت داشته باشد و او در انتظار نیمکت تیم ملی مانده باشد ناراحت نمی‌شوید؟

اگر فرکی سرمربی تیم ملی شود اصلاً ناراحت نمی‌شوم، اتفاقاً حدود یک ماه پیش بود که در حاشیه یکی از جلسات اعضای هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال، کفاشیان نظر مرا درباره انتخاب فرکی برای تیم ملی پرسید. من هم گفتم موضوع را با خود فرکی در میان بگذارید چون اگر من حرفی بزنم شاید ذهنیت دیگری به وجود آید که درست نیست. فرکی مربی اخلاق مداری است و ما روزهای خوبی را در کنار هم داشتیم، خوشحال هم می‌شوم اگر سرمربی تیم ملی شود و هر کمکی از دستم برآید برای موفقیتش انجام می‌دهم.

بختیار رحمانی کاپیتان فولاد است و در مصاحبه هایش تأکید می‌کند که از جمع شما جدا خواهد شد! به نظر می‌رسد از شما هم به دلیل افشا کردن مبلغ قراردادش ناراحت است.

من تعجب می‌کنم. بختیار کاپیتان تیم ما است و قرارداد 3 ساله دارد. او شناسنامه فولاد است و از 12، 10 سالگی اینجا بوده است. من نه قرارداد او و نه هیچ بازیکن دیگری را افشا نکردم. من به او قول داده‌ام اگر تیم‌های خارجی خواهانش بودند زمینه لژیونر شدنش را فراهم کنم.

یعنی اگر استقلال بختیار را بخواهد و خودش هم تمایل به رفتن داشته باشد، مانعش می‌شوید؟

مانع نمی‌شوم اما باید بیاید بشینیم و در این باره صحبت کنیم.

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

8. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    استقلال اول پلی‌میکر می‌خواهد، بعد مدافع و مهاجم
    نمی‌دانیم جباری می‌تواند فصل بعد آبی‌پوش شود یا نه! اگر برگشت که دیگر دغدغه‌ای در میانه میدان باقی نمی‌ماند و اگر هم برنگشت بازیکنی جوان، با قدرت دوندگی بالا و هوش مناسب می‌تواند بازیکن مناسبی برای پلی‌میکر شدن باشد. البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که پیدا کردن چین بازیكنی در فوتبال ما کار بسیار سختی است.

استقلال از روز پنجشنبه به طور رسمی وارد بازار نقل و انتقالات شد. البته گفته می‌شد که قبل از آن هم با بازیکنانی مذاکره کرده است. ولی به گفته مسئولان باشگاه استقلال، قلعه‌نوعی روز پنجشنبه طی جلسه‌ای که با افشارزاده داشت، فهرست نفرات مورد نظر خود را ارائه کرد. اما آنچه طی روزهای گذشته شنیده می شد مذاکره مسئولان استقلال با چند بازیکن لیگ برتری بود که در پست دفاع و مهاجم بازی می‌کردند. درست است که استقلال برای تقویت خود نسبت به سال گذشته به چنین بازیکنانی احتیاج دارد ولی اگر در جذب بازیکن بازیساز موفق نباشد. مشکلات فصل پیش همچنان پا برجا خواهد بود. استقلال فصل پیش در خط هافبک از نبود یک پلی‌میکر ضربات زیادی خورد و حملات زیادی را روی دروازه حریفان ترتیب نمی‌داد و این موضوع به علت سردرگمی استقلال در میانه میدان بود. در این راه جذب نفراتی مانند مبعلی و جمشیدیان هم نتوانست این ضعف را برطرف کند و در نهایت می‌توان گفت که فصل ناامید کننده استقلال نشات گرفته از نبود بازیکنی توانمند درخط هافبک بود که به نوعی رابطه میان خط حمله و دفاع باشد و بتواند فرصت‌های خوبی را خلق کند.

به این شکل است که حالا به قلعه‌نوعی پیشنهاد می‌دهیم قبل از فکر کردن به جذب نفراتی در پست دفاع، حمله و دروازه‌بان، ذهن خود را روی جذب یک بازیکن توانمند در خط هافبک معطوف کند تا مشکلات فصل پیش دوباره برای او ایجاد نشود.

نمی‌دانیم جباری می‌تواند فصل بعد آبی‌پوش شود یا نه!

اگر برگشت که دیگر دغدغه‌ای در میانه میدان باقی نمی‌ماند و اگر هم برنگشت بازیکنی جوان، با قدرت دوندگی بالا و هوش مناسب می‌تواند بازیکن مناسبی برای پلی‌میکر شدن باشد. البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که پیدا کردن چین بازیکنی در فوتبال ما کار بسیار سختی است.

10. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    ستاره‌های فصل نقل و انتقالات چه کسانی هستند؟
    از آنجا که ستاره‌های فوتبال ایران در اردوی تیم ملی به سر می‌برند و به فکر حضور در جام جهانی هستند، باشگاه‌های لیگ برتری مجبورند فصل نقل و انتقالات را بدون آن‌ها سپری کنند و اگر هم مذاکره‌ای میان آن‌ها صورت بگیرد، قطعی نخواهد بود.

بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران امیدوارند که پس از حضور در جام جهانی با پیشنهادات خارجی مواجه شوند و به همین دلیل حاضر نیستند با هیچ باشگاهی مذاکره‌ای جدی داشته باشند. در چنین شرایطی ستاره‌های فصل نقل و انتقالات بازیکنان درجه دو هستند و اخبار مربوط به نقل و انتقالات بیشتر حول و حوش آن‌ها می‌چرخد. در این روزها بازیکنانی مثل وریا غفوری ستاره نقل و انتقالات شده‌اند که اگر در شرایط عادی بود، کمتر توجهی به آن‌ها می‌شد. وریا غفوری بازیکن نفت تهران قصد پیوستن به سپاهان را دارد که باشگاه نفت معتقد است این بازیکن هنوز با باشگاه تهرانی قرارداد دارد اما مسئولان باشگاه سپاهان مدعی‌اند که قرارداد او به اتمام رسیده است.بختیار رحمانی هم می‌تواند یکی از چهره‌های پر سر و صدای نقل و انتقالات باشد. او که تصمیمش را گرفته از فولاد جدا شود، هنوز مقصد خود را انتخاب نکرده، گرچه گفته می‌شود مذاکراتی جدی با استقلال داشته. رضا حقیقی هم کم کم به معظلی برای باشگاه پرسپولیس تبدیل می‌شد که مدیرعامل جدید این باشگاه مشکل خودرو او را حل کرد تا حقیقی جدی‌تر از قبل به ماندن در تیم سرخپوش تهرانی فکر کند. سیدجلال حسینی و محمد نوری هم دو چهره دیگر سرخپوشان هستند که ممکن است قصد جدایی از این تیم را داشته باشند.اما شاید بیراه نباشد که بازیکنان استقلال را ستاره‌های نقل و انتقالات در این فصل بنامیم. آندرانیک تیموریان و هاشم بیک‌زاده دو چهره سرشناس و ملی‌پوش استقلال ممکن است از این تیم جدا شوند. آن‌ها استعداد این را دارند که چهره‌های جنجالی فصل نقل و انتقالات باشند؛ البته اگر بعد از جام جهانی پیشنهادی از تیم‌های عربی نداشته باشند.کریم انصاری‌فرد آقای گل لیگ سیزدهم هم استعداد این را دارد که در نقل و انتقالات خبرساز شود. او که دو سالی می‌شود در فصل نقل و انتقالات سر و صدای زیادی به پا می‌کند، امسال هم به خاطر آقای گلی‌اش احتمالا چهره مورد توجه تعداد زیادی از تیم‌ها خواهد بود.جدول زیر آخرین تغییرات در فصل نقل و انتقالات را نشان می‌دهد. بازیکنانی که کنار نام آنها ستاره خورده است،هنوز پیوستن و یا خروجشان از تیم قطعی نشده است.

تیم
    مربی
    بازیکن ورودی
    بازیکن خروجی
    فولاد
    اسکوچیچ
    *بختیار رحمانی
    پرسپولیس
    دایی
    دغاغله - طارمی
    *رضا حقیقی-غریبی-شاکری
    نفت تهران
    امیرارسلان مطهری-میثم جودکی-آرش رضاوند-رضا علیاری
    وریا غفوری-رسول نویدکیا
    سپاهان
    کرانچار
    وریا غفوری-رسول نویدکیا
    *غلامی - بولکو
    استقلال
    قلعه نویی
    *بختیار رحمانی- *اسماعیل شریفات-*وحید طالب لو-گروسیان
    کبه- نظری-*تیموریان-*بیک زاده-*اکبرپور-*اولادی-*نیکبخت-غلام نژاد
    تراکتورسازی
    ملوان
    ایراندوست
    *غلامی
    دغاغله
    سایپا
    جلالی
    صبا
    مرفاوی
    *فضلعلی-پیروز قربانی
    عنایتی-امرایی-اکبر صادقی
    گسترش فولاد
    تارتار
    نظری-عبدی-رنجبری
    محسن حسینی-رسول علیزاده
    راه آهن
    پیروز قربانی-*بهادر عبدی
    استقلال خوزستان
    ویسی
    میثم مجیدی-دورقی
    مدملیسی-قاسم نژاد-بیگدلی-معاوی
    پدیده مشهد
    مرزبان
    عنایتی-*ناصحی-*یانوکوویچ-*امرایی-عباس محمد رضایی-غریبی-شاکری
    نفت مسجد سلیمان
    مجتبی تقوی
    ذوب آهن
    گل محمدی
    محمد صادق باقری-حق وردی
    پیکان
    ویرایش توسط ehsansalehi : 05-30-2014 در ساعت 12:16 AM

12. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    تماس رحمتی با هاشم بیک‌زاده
    هاشم بیک زاده از جمله بازیکنان محبوب استقلال است که دوستان زیادی در این تیم دارد. سیدمهدی رحمتی یکی از صمیمی ترین دوستان هاشم است که همیشه در تمرینات در کنار او حضور دارد و با او شوخی می کند. شنیده شده پس از مصدومیت هاشم، رحمتی حسابی نگران حال او شده و طی دو، سه روز اخیر بارها با او تماس گرفته و ضمن سوال در خصوص وضعیت این بازیکن، حسابی به او دلداری داده است. البته دیگر همبازیان هاشم در استقلال هم نگران حال او هستند و با این بازیکنان تماس هایی داشته اند.

14. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    حسینی: قلعه‌نویی می‌خواست در استقلال بمانم
    دروازه‌بان جدید تیم فوتبال تراکتورسازی گفت:قلعه‌نویی از من خواست در استقلال بمانم اما به خاطر خدمت سربازی مجبور به جدایی از این تیم شدم.

سید حسین حسینی در خصوص پیوستنش به تراکتورسازی تبریز اظهار داشت:من از سال گذشته مشمول خدمت سربازی بودم و به خاطر امیر قلعه‌نویی در نیم فصل دوم در استقلال ماندم ولی اسال حتما باید به یک تیم نظامی می‌رفتم.

وی افزود:من دوست داشتم بعد از استقلال در یک تیم پرطرفدار دیگر حضور داشته باشم و به همین دلیل تراکتورسازی را انتخاب کردم، امیدوارم که بتوانم در این تیم به هدف‌هایی که دارم برسم.

دروازه‌بان فصل گذشته استقلال ادامه داد: من از ملوان هم پیشنهاد داشتم و با مسئولان این باشگاه مذاکره هم کردم ولی هم شرایط تراکتورسازی بهتر بود و هم اینکه دوست داشتم دو سال را در کنار مردم خوب تبریز سپری کنم.

وی با تقدیر و تشکر از امیر قلعه‌نویی گفت: انصافا امیر قلعه‌نویی مثل پدرم است و در این دوسال خیلی چیزها از او یاد گرفتم. حتی او از من خواست امسال در استقلال بمانم و تلاش کنم ولی همانطور که گفتم به خاطر مشمولیت سربازی کاری از دستم بر نمی‌آمد و مجبور بودم از استقلال جدا شوم.

حسینی در ادامه گفت و گو با فارس گفت: دوسال خیلی خوب را در کنار استقلال و هوادارانش داشتم و خیلی تجربیات کسب کردم،امیدوارم روزی شرایطی فراهم شود که بتوانم به استقلال برگردم و با قدرت در خدمت این تیم باشم.

وی در پایان در خصوص اینکه قرار است با حامد لک رقابت کند گفت: دو سال در استقلال کنار سید مهدی رحمتی بودم و امسال هم به تراکتورسازی آمده‌ام.من یاد گرفته‌ام همیشه در کنار هم تیمی‌هایم رقابت کنم و امسال هم همین کار را انجام خواهم داد و با تمامی بازیکنان تراکتور سازی رابطه خوبی برقرار می‌کنم و در کنار لک رقابت سالمی خواهیم داشت

16. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل و انتقالات لیگ برتر فوتبال ایران فصل 93-94 تا کنون

بازيکنان ورودي به تيم
    بازيکنان خروجي از تيم

گروسيان

کبه -- نظري -حسين حسيني

بختيار رحماني - شريفات - طالب‌لو -

تيموريان - بيک‌زاده
    -
    اکبرپور- اولادي- نيکبخت- غلام‌نژاد

##اسامی مشخص شده به رنگ قرمز احتمالی .
    ویرایش توسط ehsansalehi : 05-30-2014 در ساعت 07:55 AM

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    براي قلعه نويي مبلغ قراردادش مهم نيست

مديرعامل باشگاه استقلال گفت که در بحث تمديد قرارداد قلعه‌نويي هر چيزي که از سوي باشگاه اعلام شود، قلعه‌نويي آن را امضا خواهد شد.

بهرام افشارزاده در خصوص وضعيت باشگاه استقلال در مدت زمان حضورش اظهار داشت: طبق معمول هميشه کارهاي‌مان را انجام مي‌دهيم تا روند حرکتي‌مان رو به جلو باشد.

به گزارش تسنيم، وي با ابراز خرسندي از وضعيت آبي‌پوشان و شرايط اين باشگاه از امضاي قرارداد امير قلعه‌نويي در چند روز آينده خبر داد و افزود: نگراني‌هايي که در خصوص قلعه‌نويي و امضاي قراردادش وجود دارد به زودي حل خواهد شد و وي در اولين فرصت قراردادش را ثبت خواهد کرد.

مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اينکه گفته مي‌شود قلعه‌نويي قصد دارد با آبي‌پوشان قرارداد سفيد امضا کند، خاطرنشان کرد: چرا بايد سفيد امضا کنيم؟ بالاخره مبلغي مشخص خواهد شد و هر مبلغي که ما بگوييم آقاي قلعه‌نويي امضا خواهد کرد. براي اين مربي مبلغ به هيچ‌وجه مهم نيست و در اين مسائل مشکلي با هم نداريم.

«امير قلعه‌نويي قرار است با چه مبلغي قراردادش را با استقلالي‌ها تمديد کند؟» وي در پاسخ به اين سؤال گفت: طبق معمول هميشه و با مبلغ واقعي اين کار صورت خواهد گرفت. همه چيز در باشگاه استقلال روي روال عادي خواهد بود.

افشارزاده درباره اينکه گفته مي‌شود مسئولان اين باشگاه با محمد نوري، کاپيتان فصل گذشته پرسپوليس مذاکره کرده‌اند عنوان کرد: در اين خصوص بايد اجازه بدهيد همه چيز روشن شود. نمي‌توانم به اين سؤال پاسخ بدهم و مثلاً بگويم بله يا خير! درباره افراد به هيچ‌وجه از من سؤال نکنيد و اسمي نياوريد، چون تا چيزي مشخص نشود من درباره آن صحبت نمي‌کنم.

مديرعامل باشگاه استقلال با تاکيد بر اينکه مرتب در جريان کارهاي اين باشگاه و مذاکرات مسئول نقل‌وانتقالات آبي‌ها با بازيکنان مدنظر قرار مي‌گيرد، ادامه داد: صحبت کردن درباره نقل‌وانتقالات و اسم بردن از بازيکنان در شرايط فعلي خوب نيست. اين مسائل براي باشگاه، افرادي که مسئول نقل‌وانتقالات هستند و ورزشکاراني که با ما در حال مذاکره هستند به صلاحِ نيست و بهتر است در اين خصوص صحبتي نکنم.

«رقيب سنتي استقلال پيش از مشخص شدن وضعيت اين باشگاه فعاليت خود را در نقل‌وانتقالات آغاز کرد. نگران نيستيد در نقل‌وانتقالات از پرسپوليس عقب بمانيد؟» وي در واکنش به اين سؤال تاکيد کرد: ما هم کارمان را انجام مي‌دهيم و از مدت‌ها پيش نقل‌وانتقالات را آغاز کرده‌ايم. نگران اين موضوع نيستيم.

افشارزاده درباره اينکه هواداران استقلال خواستار بسته شدن يک تيم قدرتمند هستند، گفت: وقتي که تيم کامل شد همه چيز در اين خصوص مشخص مي‌شود و همان موقع درباره اين موضوع صحبت مي‌کنم.

مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص سقف بودجه تعيين شده از سوي سازمان ليگ اظهار داشت: سازمان ليگ سقف بودجه 15 ميلياردي تعيين کرده و ما هم همان چيزي که سازمان ليگ اعلام کرده را رعايت خواهيم کرد.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 24 از 150 نخستنخست ... 1422232425263474124 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)