صفحه 92 از 150 نخستنخست ... 42829091929394102142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 911 به 920 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    قلعه‌نويي: فردا رحمتي و ساموئل را تشويق کنيد

امير قلعه نويي سرمربي استقلال در نشست مطبوعاتي پيش از بازي پيکان درباره اين ديدار حرف زد و پاسخ خبرنگاران را داد.

سرمربی استقلال به نتیجه‌گیری در دیدار مقابل پیکان بسیار امیدوار است . خلاصه حرف های قلعه نویی در کنفرانس مطبوعاتی را بخوانید:

*ما برای بردن به میدان می رویم ، پیکان تیم خوبی است . بازی شان را مقابل گسترش دیدم ، در فاز حمله به خوبی اضافه می شوند . ما باید در دفاع مراقب باشیم.

*ابراهیم زاده دوست خوب من است و از مربی های قوی و فنی لیگ برتر . فردا حتما بازی زیبایی در پیش خواهد بود .

*مهدی رحمتی الان بازیکن پیکان است . هم او و هم ساموئل زحمت زیادی برایشان کشیده اند و من از هواداران استقلال می خواهم که این دو نفر را تشویق کنند که حتما این کار را می کنند .

*تغییرات بازی قبلی خیلی به ما کمک کرد . درست است که چند موقعیت روی دروزاه ما آمد که فروزان مهارشان کرد اما مهم این بود که از 4 بازی 9 امتیاز گرفته ایم .

*به این استقلال امیدواریم . من از شما می پرسم . نسبت به پارسال فرقی نکرده ایم ؟ حالا ما ابزار بازی هجومی را داریم و شاید موقعیتهایی روی دروازه ما بیاید اما در عوض ما هم حمله می کنیم . تیم ما یکدل است و تا لحظه آخر میل به بردن داریم .

*به پزشکان تیمم روز پزشک را تبریک می گویم ، و البته به پزشکان ورزشی که همیشه کمتر از حق شان پول می گیرند. همچنین به پروفسور سمیعی و پروفسور خداجو . هفته دولت را هم تبریک می گویم .

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    خسرو حيدري: براي در کورس ماندن بايد ببريم

استقلال سايپا را برد و حالا در آستانه بازي با پيکان قرار دارد، خسرو حيدري ستاره ملي پوش استقلال که در جام جهاني هم خوش درخشيد اعتقاد دارد اگر استقلال مي خواهد در کورس باشد بايد ببرد.

حیدری مدافع، هافبک استقلالی‌ها به خبرنگار "ورزش سه" می‌گوید: بازی با سایپا تمام شد، اگرچه برد شیرینی به دست آوردیم اما الان فقط به بازی با پیکان فکر می کنیم و گرفتن 3امتیاز این بازی چرا که اگر می خواهیم در کورس بمانیم باید ببریم تا بتوانیم در بالای جدول قرار بگیریم.

بازیکن خوش اخلاق فوتبال ایران در مورد یارگیری شدید بازیکن سایپا با او می گوید:این بازیکن ول کن من نبود و تمام دستور تاکتیکی که بر عهده داشت مهار من بود،البته من هم برای فرار از دست او چندین بار به گوش چپ هم رفتم تا بتوانم برای تیمم مفید باشم و در این مورد هم خدا را شکر موفق بودم.

حیدری در پایان در مورد تقابل با همبازی سابق خود رحمتی می گوید:رحمتی دوست ماست و همیشه پیش می آید که دوستان در تیمخهای دیگر مقابل هم قرار بگیرند ما هم در این بازی مقابل هم قرار می گیریم و البته تمام سعی ما بر این است که برنده باشیم.

امیدوارم شاهد یک بازی خوب و جذاب باشیم و هواداران هم بتوانند در این بازی از تیم محبوب خودشان حمایت کنند.

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    زیدان استقلالی‌ها به یاد روزهای قهرمانی
    مجتبی جباری، هافبک طراح سابق استقلال که در الاهلی قطر بازی می‌کند، با انتشار عکس زیر در اینستاگرام خود نشان داد که برای روزهای قهرمانی با استقلال دلتنگ است.

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    کریمی:فقط یکبار تجربه دفاع چپ داشتم/ درباره تیم ملی، تابع باشگاه هستم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    هافبک استقلال می گوید از اینکه برای نخستین بار برای استقلال به میدان رفته خوشحال است و امیدوار است برابر پیکان هم به میدان برود.

یعقوب کریمی در گفت‌ و گو با سایت رسمی باشگاه استقلال،درباره ی بازی آینده ی تیمش با پیکان گفت: پیکان تیم بسیار خوبی است و ما یک بازی خارج از خانه بسیار سخت برابر آنها داریم. تیم پیکان یک مربی کاربلد دارد و از لحاظ فنی در سطح بالایی است. امیدوارم بتوانیم با ارائه یک بازی تهاجمی 3 امتیاز را کسب کنیم.

هافبک استقلال در خصوص بازی در پست دفاع چپ عنوان کرد: از اینکه برای اولین بار برای استقلال به میدان رفتم بسیار خوشحالم. تا قبل از بازی با سایپا تنها یک بار تجربه بازی در چنین پستی داشتم و برای اینکه بتوانم عملکرد خودم را بهتر کنم به زمان بیشتری نیاز دارم.امیدوارم با اعتماد کادر فنی هر بازی نسبت به بازی قبل پیشرفت داشته باشم. من امیدوارم که در بازی با پیکان هم به میدان بروم و بتوانم به تیم در موفقیتش کمک کنم.

وی ادامه داد: من از همه هواداران عزیز می خواهم که در بازی با پیکان در ورزشگاه حاضر شوند و از ما حمایت کنند. حضور آنها به ما کمک زیادی می کند و ما آمده هستیم تا با کسب سه امتیاز، صدرنشین لیگ شویم.
    کریمی در پایان و در پاسخ به سوالی در باره ی حضورش در تیم ملی امید عنوان کرد: از اینکه به تیم ملی دعوت شدم بسیار خوشحال هستم و منتظر هستم فدراسیون برنامه اش را به باشگاه ابلاغ کند.در این موضوع تابع تصمیم باشگاه هستم.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مشکل قلعه‌نويي، فکري و بوستاني حل شد

مشکل اعضاي کادر فني تيم استقلال براي پرداخت جرائم کميته انضباطي و نشستن روي نيمکت آبي‌پوشان حل شد.

در حالی که روز گذشته رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد در صورت عدم پرداخت جرائم کادر، کادر فنی استقلال حق نشستن روی نیمکت این تیم در بازی با پیکان را ندارد پیش از ظهر امروز این مشکل حل شد.

به گزارش فارس، مسئولان باشگاه استقلال با واریز جرائم نقدی امیر قلعه‌نویی، محمود فکری، کریم بوستانی و علی نظری جویباری حضور این افراد در بازی امشب را حل کردند.

دیدار استقلال و پیکان از ساعت 19:10 در ورزشگاه تختی تهران برگزار خواهد شد.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    حيدري کاپيتان استقلال برابر پيکان

ترکيب تيم فوتبال استقلال براي بازي با پيکان مشخص شد.

تیم استقلال امروز ساعت 19:10 در ورزشگاه تختی به مصاف پیکان می رود. امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان برای بازی امروز ترکیب زیر را انتخاب کرده است:

محسن فروزان، مگوییان، هاشم بیک زاده، یعقوب کریمی، میلاد فخرالدینی، مهدی کریمیان، خسرو حیدری، امید ابراهیمی، جاسم کرار،محمد قاضی و سجاد شهباززاده

در این بازی آرش برهانی و آندرانیک تیموریان روی نیمکت هستند و بنابراین خسرو حیدری کاپیتان امروز استقلال است.

این در حالی است که هاشم بیک زاده مثل بازی قبل استقلال در دفاع وسط بازی می کند.

نیمکت نشینی تیموریان و حضور مهدی کریمیان به جای او از نکات مهم ترکیب امروز استقلال است.

ضمن اینکه یعقوب کریمی نیز از ابتدا در ترکیب استقلال قرار گرفته و احتمالا در پست دفاع چپ بازی می کند.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نه یکی! نه دوتا ! پس چند تا ؟ 3 تا !

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    پيکان 0 - استقلال 3؛ پرواز به صدر جدول

استقلال با پيروزي قاطع مقابل خودروسازان 12 امتيازي شد و به صدرجدول رسيد، پيکان هم با اين شکست سنگين 2 امتيازي ماند و در قعر جدول جاي گرفت.

استقلال با این پیروزی 12 امتیازی شد و به صدرجدول رسید.

هفته پنجم لیگ برتر، ورزشگاه تختی

تماشاگر: بيش از شش هزار نفر

گل ها: خسرو حيدري (29) مهدي کريميان (53) سجاد شهباززاده‌(61) براي استقلال

کارت زرد: هاشم بيگ زاده (41) و ميلاد فخرالديني (62) استقلال - محمد نصرتي (65) و حميد ديوسالار (79) پيکان

داور: احمد صالحی
    کمک داوران: بابک داوری و حسن ظهیری

پیکان: مهدی رحمتی، محمد نصرتی،علیرضا محمد، آرمان قاسمی، حمید دیوسالار، جی لوید ساموئل، محمد سوراکا،وحید حیدریه، امیرحسین فشنگچی، مجید خدابنده لو و سعید دقیقی
    سرمربی: منصور ابراهیم زاده

استقلال: محسن فروزان، میلاد فخر الدینی، هرر مگویان، هاشم بیگ زاده، یعقوب کریمی، مهدی کریمیان، خسرو حیدری، امید ابراهیمی، جاسم کرار و سجاد شهباززاده
    سرمربی: امیر قلعه نویی

شرح بازی:

استقلال در روزی که خطری روی دروازه اش ایجاد نشد از موقعیت هایش استفاده کرد و توانست با یک پیروزی شیرین و قاطع صدرجدول را از آن خود کند. مهدی رحمتی گلر سابق استقلال که در 4 بازی گذشته تنها 3 بار دروازه اش باز شده بود در این بازی 3 گل خورد. این بازی استقلال را می توان یکی از بی نقص ترین بازی های این تیم دانست و امیر قلعه نویی باز هم نشان داد بعد از چند هفته ابتدایی پر نوسان توانسته ترکیب تیمش را پیدا کند.

شرح گل ها:

يک – صفر: حرکت بازيکنان استقلال پشت محوطه جريمه و پاسکاري بازيکنان اين تيم با اشتباه مدافعان پيکان موقعيت را براي خسرو حيدري مهيا کرد تا کاپيتان آبي‌پوشان با ضربه اي دقيق توپ را درون دروازه مهدي رحمتي جا دهد.

دو – صفر: باز هم اشتباه مدافعان پيکان و پاس فوق العاده جاسم کرار مهدي کريميان را با مهدي رحمتي تک به تک کرد و کريميان توپ را تبديل به گل کرد.

سه – صفر: روي يک ضربه کرنر سجاد شهباززاده در حالي که هيچ مزاحمي را در کنار خود نمي‌ديد با ضربه سر توپ را دور از دستان مهدي رحمتي به گل سوم تيمش تبديل کرد.

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تصاویر/ دیدار تیم‌های استقلال و پیکان

دیدار تیم‌های استقلال و پیکان
    تیم فوتبال استقلال تهران عصر روز یکشنبه درهفته پنجم لیگ برتر در ورزشگاه تختی تهران با برتری قاطع 3 بر صفر مقابل پیکان به صدر جدول رده بندی لیگ چهاردهم رسید.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 92 از 150 نخستنخست ... 42829091929394102142 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)