آقای درخشان به خبرگزاری ایسنا گفته است: "نتایج خوبی کسب نکرده‌ایم. پس تابع تصمیمات مدیریت باشگاه هستم."

"هر زمانی که از من بخواهند بروم به خاطر علاقه‌ای که به پرسپولیس دارم هیچ گونه مشکلی را برای این تیم به وجود نمی‌آورم و مسائل مالی را بهانه نمی‌کنم. هر زمان که به من بگویند که برو به راحتی می‌روم."
پرسپولیس در هفته‌های گذشته نتایج ضعیفی گرفته و هم‌اکنون در رتبه دهم لیگ برتر است. این تیم تنها ۷ امتیاز بیشتر از تیم آخر جدول، یعنی ملوان دارد.
'طلسم'

دیروز پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران با نتیجه ۱ بر هیچ به ملوان باخت. در دقایق پایانی دروازه‌بان ملوان خطایی انجام داد که منجر به اخراج او و ضربه پنالتی به نفع پرسپولیس شد.
مازیار زارع به جای دروازه‌بان اخراجی در دروازه ایستاد و پنالتی گابریل فرناندو، بازیکن برزیلی پرسپولیس را گرفت.

آقای درخشان می‌گوید: "اگر پنج بازی گذشته ما را نگاه کنید می‌بینید که در همه این بازی‌ها پرسپولیس مستحق شکست نبوده است. ما فقط به خاطر بدشانسی یا طلسم نتوانستیم در این بازی ها پیروز شویم. البته شاید ما را طلسم کرده باشند."
او به خبرگزاری مهر هم گفته که خود را "بدشانس‌ترین" مربی تاریخ پرسپولیس می‌داند.
حمید درخشان شایعه سرمربی شدن محمد مایلی کهن را رد کرده و گفته است که خودش از آقای مایلی کهن برای حضور در تمرینات پرسپولیس دعوت کرده است.