بفتا انگلیس
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
وای عجب عکسی گذاشتی چاووش جان
چه سیزنی بشه سیزن 7 حمله وایت واکرها
فکر کنم به دلیل فیلم برداری های گرافیکی در سیزن هفت این سیزن یه کم دیر تر از سیزن های دیگه
پخش میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
اولین تیزر فصل هفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب وبسایت شبکه HBO تریلر رسمی فصل هفتم سریال بازی تاج و تخت و تاریخ پخش اولین قسمت از فصل جدید را منتشر کرد.
کانال نورث قصد دارد اتفاقات این تریلر را برای شما عزیزان شرح دهد و تفسیر کند.
‼️شرح‼️
تریلر با دیالوگ دنریس آغاز می شود
I know what my father was,what he did,i know the mad king and his name.
در همین حین تصاویر مجسمه 3 اژدهای دنریس پدیدار می شوند.
مد کینگ: burn them all.
ویدئو گوزنی را نشان می دهد که اژدها را شکست داده است.
رابرت باراتیون:
I kill every targaryen I get my hands on
(من هر تارگرینی که به دستم برسه میکشم)
پس از آن تصویر یک شیر را نشان می دهد که گردن یک گوزن را به دندان گرفته است.
سرسی لنیستر:
Every body who is not us, is an enemy...
(هر کسی که جزو ما نیست؛ دشمن ماست)
سپس یک شیر گردن یک گرگ را دریده است.
جافری باراتیون:
Ser ilyn,bring me his head
(سر الین؛ سرش رو برام بیارید)
بعد از آن ویدیو یک دایر ولف را نشان می دهد که در حال فریاد کشیدن است.
گریجوی:
We are iron born,we take what is ours
(ما آهن زاده هستیم، چیزی که مال ماست را میگیریم)
روس بولتون:
The lannisters send their regard
(لنیستر ها سلامشان را رساندند)
تریلر از عروسی خونین گذشته و به دیالوگ اولنا تایرل می رود:
You think I will let you to marry that beast?
(تو فکر کردی من اجازه میدم با اون هیولا ازدواج کنی؟)
ویدیو نماد خاندان تایرل را نشان می دهد که از آن شعله های فروزان وایلد فایر زبانه می کشند.
استاد کایبرن:
And now I claim cersei of house lannister protector of seven kingdoms
(و حالا، من سرسی از خاندان لنیستر را بعنوان محافظ هفت اقلیم اعلام میکنم)
در همین هنگام ویدیو مجسمه ی تمام خاندان ها را نشان می دهد....
دنریس تارگرین:
lannister, targaryen, baratheon, stark, tyrell.... they are just spokes on a wheel; this one on top and that one on top and on and on it spins.... crushing those on the ground
(لنیستر، تارگرین، باراتیون، استارک، تایرل....آنها فقط میله های یک چرخ هستند؛ یک بار این بالا است؛ یک بار آن بالا است و این چرخ همینطور میچرخد.... و آنهایی که پایین هستند را نابود میکند)
بعد از دیالوگ دنریس برف شروع به باریدن کرده و تمام مجسمه های خاندان ها فرو میریزند.
جان اسنو:
Same thing is coming for all of us, There is only one war the matters, The Great War...
and it is here
(یک چیز برای همه ما می آید، فقط یک جنگ است که اهمیت دارد....جنگ بزرگ....و الان اینجاست)
تریلر حلقه ای درست شده توسط واکر ها که در صحنه ای از سریال نشان داده شده بود، نمایش می دهد،این صحنه از یک چشم آبی رنگ بیرون می آید.
‼️تفسیر‼️
تریلر داستان سریال را از اول تا اخر فصل ششم به طور خلاصه مرور می کند، در اوایل دیالوگ دنریس در مورد پدر اوست. سپس صدای مد کینگ می آید که می گوید همه را بسوزانید، این اتفاق زمانی می افتد که رابرت باراتیون در حال شکست دادن تارگرین هاست. پس از آن صحنه ی مرگ رابرت بازگو می شود.
در ادامه مرگ ند استارک، عروسی خونین و انفجار سپت بیلور نشان داده می شود.
اصل ماجرا اینجاست:
برف شروع به باریدن کرده و همزمان با آن تمام مجسمه های خاندان ها خرد و خاکشیر می شوند، به این معنا که کسی نمی تواند مقابل زمستان و واکر ها قد علم کند. دیالوگ جان اسنو که مربوط به فصل هفتم است دقیقا همچین چیزی را بیان میکند:
یک چیز در حال آمدن برای تمامی ما است، فقط یک جنگ اهمیت دارد، جنگ عظیم و آن اینجاست، ممکن است جان اسنو تمام خاندانها را برای بقای نسلشان و مبارزه با دشمن مشترک متحد کند.
این تریلر به وضوح نشان می دهد که نایت کینگ در فصل بعدی خود را با اقتدار نشان خواهد داد و کسی نمی تواند جلو دار آن باشد....
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)