صفحه 220 از 290 نخستنخست ... 120170210218219220221222230270 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,191 به 2,200 از 2891

موضوع: Game of Thrones | به انتها رسید ..

فوق حرفه ای
    خدا کنه ایگون تارگرین کبیر بشینه

2. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    من میگم ایمپ میشینه

4. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    سرسی بمیره هر چی میخواد بشه

حتی داداش سرسی هم رو تخت بشینه خوبه فقط خود سرسی و بچه تو شکمش بمیرن ...

6. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    فصل پایانی سریال بازی تاج و تخت با یک اسم رمزی و امنیتی فیلمبرداری شد!

فصل هشتم و‌ پایانی سریال بازی تاج و تخت سال ۲۰۱۹ منتشر میشود که مدت زمانی نسبتا طولانی برای طرفداران جهت فرار از اسپویل هاست! به همین جهت اقدامات امنیتی فراوانی در اینزمینه صورت گرفته است.

جالب ترین مورد: اسم رمزی!
    بسیاری از فیلمها و سریال های معروف برای جلوگیری از اسپویل به هنگام فیلمبرداری از نامهای فیک و‌ جعلی‌ بهره میبرند. مثلا «شوالیه تاریکی» با اسم رمزی «اولین بوسه روری» و «تایتانیک» با اسم‌ رمزی «سیاره یخی» فیلمبرداری شدند. حتما میخواهید بدانید که اسم رمزی بازی تاج و تخت چه بود؟
    سوفی ترنر طی مصاحبه ای که اخیرا داشت، این راز را برملا کرد. نام رمزی بازی تاج و تخت، «چهره فرشتگان» بود! به گفته سوفی ترنر: «این اسم کاملا اتفاقی انتخاب شد.»
    هنر‌پیشه ۲۲ ساله نقش سانسا استارک، اشاره کرد که تنها برای سریال اسم رمزی گذاشته نشد، بلکه تمامی کارکنان سریال هم نامی رمزی داشتند. «بخاطر همین کسی نمیدونست کی‌ قراره روی صحنه بره!»
    همچنین او گفت که فیلمنامه ها سیستم خودتخریبی داشتند که البته ما پیش تر به این موضوع اشاره کردیم. «منظورم اینه که ما هیچ‌ چیز فیزیکی دریافت نکردیم و همش به صورت نرم افزار بود. ما روز قبل اینکه فیلمبرداری یک صحنه ای رو داشته باشیم، فیلمنامه اون رو دریافت میکردیم. بنابراین تمام دیالوگهای یک صحنه رو درست یه روز قبلش باید حفظ میکردیم و وقتی هم که اونو میخوندی، ۲۴ ساعت بعدش به صورت خودکار پاک‌ میشد و دسترسی مجدد بهش غیرممکن بود. به لحاظ امنیتی از کاخ سفیدم سختگیر شدن!»
    کیت هرینگتون نیز اشاره کرده که وقتی فیلمبرداری در مکانهای عمومی صورت میگرفت، چندین صحنه فیک نیز ضبط میشد تا افرادی که قصد اسپویل دارند، منحرف شوند.
    امیدوارم با این‌ روندی که در پیش گرفتند، حداقل سریال با پایانی زیبا همراه باشد!
    ویرایش توسط sadegh1 : 08-23-2018 در ساعت 01:25 PM
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

8. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    میسی ویلیامز در مورد صحنه‌های جنسی سریال در دوران کودکی‌اش چگونه فکر می‌کرد!

سریال بازی تاج و‌ تخت به صحنه های خشن و جنسی خود شناخته شده و بیشتر تماشاگران بالغ معتقدند که این سریال مناسب افراد نابالغ نیست و نباید این افراد سریال را تماشا کنند. این بدین معناست که تعداد زیادی از بازیگران این مجموعه اجازه دیدن آن را ندارند.

میسی ویلیامز که نقش آریا استارک را در سریال بازی می‌کند، هنگام شروع سریال ۱۲ سال سن داشت. بنابراین او و سوفی ترنر (سانسا استارک) که در آن زمان تنها یک سال بزرگتر بود، در واقع در وستروس بزرگ شدند. سوفی ترنر در مصاحبه با تایمز گفت: «اولین باری که من چیزی در مود رابطه جنسی فهمیدم، موقعی بود که فیلمنامه سریال بازی تاج و تخت رو خوندم. بعد با خودم گفتم واو، مردم از این کارا میکنن؟ جالبه! فکر کنم آموزش جنسی به من بود.»
    میسی ویلیامز نیز در مصاحبه با The Australian گفت: «روابط جنسی برای ما یه چیز خجالت آور و‌ چندش بود.»
    گویا والدین آن دو نیز سعی داشتند تا قسمت های جنسی سریال را به آنها نشان ندهند. آنها تلاش می‌کردند که قسمت‌های جنسی فیلمنامه را در نظر نگیرند و تنها بخشهایی که باید نقشی در آن ایفا کنند، را بگویند و همچنان دختران خود را از دانستن این مسائل دور کنند.
    صحنه‌ای در سریال در رابطه با دو فاحشه که در فاحشه‌خانه بیلیش به نمایش درآمد، حتی برای بزرگسالان هم مناسب نبود.
    اما اکنون پس از هفت فصل، هر دوی آنها بالغ شدند و می‌توانند با این صحنه‌ها کنار بیایند. سانسا تاکنون دوبار ازدواج کرده و تجاوز جنجالی و بحث برانگیزی هم به او شده است. میسی ویلیامز هم با وجود اینکه صحنه عاشقانه ای در سریال ندارد، اکنون به راحتی سریال را روی‌ مبل راحتی، در کنار مادربزرگش تماشا می‌کند‌.

10. 3 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    سانسا تاکنون دوبار ازدواج کرده و تجاوز جنجالی و بحث برانگیزی هم به او شده است.
    حسین شرمنده من یه بار بهش تجاوز کردم

نیمه حرفه ای
    مارک گتیس در فصل هشتم‌ حضور نخواهد داشت اما آیا بانک آهنین نقشی در فصل هشتم ندارد؟

به نظر می‌آید جنگ زنده‌ها علیه مرده‌ها و همچنین جنگ زنده‌ها بر علیه زنده‌ها در فصل هشتم، بدون پشتیبانی بانک آهنین و یا حداقل بدون پشتیبانی شخصیت تایکو نستوریس خواهد بود‌. برخلاف پیشبینی‌ای که مارک گتیس داشته، او در فصل هشتم حضور نخواهد یافت!

در مصاحبه ای با ShortList که البته بیشتر در مورد سریال شرلوک بود، از او در مورد شانس زنده ماندنش در آخرین فصل سریال گات پرسیده شد و اینگونه پاسخ داد:
    «من توش حضور ندارم، پس حدس میزنم زنده میمونم. البته میتونن فقط اشاره کنن که در خارج صحنه سر من توسط یه اژدها قطع شد یا یه همچین چیزی.»
    به سال ۲۰۱۷ برمی‌گردیم و صحبت‌های گتیس که گفته بود هنوز بازی در دو اپیزود را خواهد داشت یا حداقل چیزی بود که تهیه‌کنندگان در آن زمان چنین برنامه‌ای برایش داشتند. اگر حقیقتا اینگونه باشد، پس تهیه‌کنندگان به کل برنامه‌هایشان را تغییر دادند.
    اگرچه تهیه‌کنندگان به برخی شخصیت‌ها قول بازگشتشان را می‌دهند (مثلا جو دمپسی که نقش گندری را بازی می‌کند)، اما گاها پیش آمده که شخصیتی فرعی را برای فصل بعدی بخواهند اما فصل بعدی جوری نوشته شود که جایی برای آن شخصیت نباشد!
    با وجود اینکه ما نباید اننظار بازی گتیس در نقش چهره بانک آهنین را داشته باشیم اما تهیه‌کنندگان ناچار به اشاره‌ای کوچک نیز هستند. چرا که با توجه به اتفاقات پیش آمده بین یورون و‌ سرسی، حضور آنها الزامی است.
    با این حساب و اینکه تایکو نستوریس در سریال نخواهد بود، احتمالا بانک در پشت صحنه حضور دارد. صحبتهای تایوین را فراموش نکنید:
    «سنگی خراب میشه و سنگی دیگه جاشو میگیره و به همین خاطر معبد سالهای سال باقی میمونه. و این چیزیه که بانک آهنین هست: یک معبد. همه ما زیر سایه اون زندگی می‌کنیم و هیچکدوم اینو نمی‌دونیم. نمیتونی ازشون فرار کنی. نمیتونی فریبشون بدی و نمیتونی بهونه براشون بتراشی. اگه بهشون پول بدهکاری و نمیخوای از بین بری، باید پولشون رو‌ پس بدی!»

13. 2 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    بابا این امریکایی ها ریدن با این سریال ساختنشون الان پنج شیش ساله ما درگیر این سریالیم تا میاییم گرم شیم لذت ببریم فصل تموم میشه باز میره تا یک سال دیگه جزییات سریال یادمون میره ..ای کاشکی میشد از اینجور سریال های خفن یه چنتا اسپانسر خفن کل گنده داشت که کل سریالو تو یکی دوسال میساختن میدادن بیرون

15. 2 کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh1 نمایش پست ها
    حسین شرمنده من یه بار بهش تجاوز کردم
    به سرسی هم تجاوز کن شاید سر عقل بیاد متحد بشه

17. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    به سرسی هم تجاوز کن شاید سر عقل بیاد متحد بشه
    ولی خودمونیم سرسی هم خوشکل شده بود با اون لباس مشکی. عاشق رنگ مشکیم جیگری شده بود واسه خودش

صفحه 220 از 290 نخستنخست ... 120170210218219220221222230270 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)