[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
قائم مقام پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، در قسمت دوم فصل هشتم یک حضور کوتاه و افتخاری داشت
قائم مقام پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، در قسمت دوم فصل هشتم یک حضور کوتاه و افتخاری داشت. او که قبلاً در عید شکرگزاری سال ۲۰۱۷ با تهیهکنندهها همصحبت شده بوده، از آنها خواسته بود تا در سریال حضور داشته باشد.
او نقش یکی از شمالیهایی را بازی کرد که در صف غذا گرفتن از سر داووس بودند، و هیچ دیالوگی هم نداشت.
سازمان سیا هم در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به این موضوع پرداخته است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]برای اطلاع کسانی که فکر میکنند میسی ویلیامز و شخصیتش، آریا برای چنین سکانسی خیلی کم سن و سال هستند، آریا در مجموعه ۱۸ ساله و گندری حدودا ۲۳ تا ۲۷ ساله است. ( میسی ویلیامز، ۲۲ سالش است و جو دمپسی، بازیگر نقش گندری ۳۱ ساله هست. ) پس لطفاً خیلی نگران نباشید.
دلم برای لرد بیلش و جاکشی هاش تنگ شده
خوندمش بازم نفهمیدم
من نمیفهمم یعنی چی
الان اگه این پسر فلجه بمیره دیگه مثلا جان اسنو حافظش پاک میشه ؟؟؟ همه آدما حافظشون پاک میشه ؟ که این و کجایی بودن ؟
الان این وایت واکرها مگه نمیخوان همه رو بکشن ؟؟؟ خو بکشن بره دیگه آدمی نمیمونه ک حافظه داشته باشه یا نه ☹ خو من اینو میگم
در حال حاضر 42 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 42 مهمان ها)