باید بهتر درست میکردن اون لحظه رو
خیلی شخمی بود حرکت اریا
بعدشم این همه وایت واکر حتی سم بیعرضه ام نمرد همه جز یکی دوتا زنده موندن
بعدشم مبارزه هاش خیلی خیلی شخمی بود
حداقل یه مبارزه خوشکل باید میدیدم مثلا بین جان اسنو و شاه شب
قهرمان داستان باید جان اسنو میشد
اون صحنه هم ک جان اسنو ایستاد رو ب رو اژدها خب که جی ؟؟؟ چرا ایستادی .؟. میخواستی خودکشی کنی ؟ یا میدونستی الان اژدها میمیره ؟
اصلا راضی نبودم از این قسمت
از نظر کلی بخوایم در نظر بگیریم به شخصه بهش امتیاز ۱۰ از ۱۰ میدم ولی اگه بخوایم همه مسائل رو در نظر بگیریم بهش ۷ از ۱۰ میدم..
در مجموع به طور میانگین این قسمت خیلی خوب بود..
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
من از قبل اینکه این قسمت رو ببینم حدس میزدم اگه قراره یکی شاه شب رو بکشه اون آریا هست با اون قدرتی که داره!و اینکه سر و کله ملیساندرا هم پیدا بشه چون خیلی وقت بود ازش خبری نبود و بیاد یه حرکتی بزنه!
ولی خداییش خیلی تاریک بود این قسمت یه جاهایی لازم بود با چراغ قوه نگاه کنی تا بفهمی چی به چیه و کی به کیه !
به نظرم بهترین قسمت تا الان نبرد حرامزادگان بعد این! این قسمت خوب بود ولی خیلی میتونست بهتر باشه و هیجان انگیز تر و استرس بار تر ! اگه اینطور بود الان این بود بهترین قسمت!
ویرایش توسط hossgol : 04-30-2019 در ساعت 03:14 AM
من اتفاقا از اون لحظه خیلی خوشم اومد ببین باید چن تا نکته رو در نظر بگیری اول اینکه اریا یه دختر کم سن و ساله پس با قدرت و سر صدا نبایستی باشه این صحنه
دوم اینکه لحظه خنجر زدن تا به قدرت و مهارت رزم مربوط باشه به هوش بر میگرده واقعا ببین چقد خوب طراحی کردن که چطور خنجر دستش بیاد باور کن اینا فکر میخواد ذهن خلاق میخواد یه چیزی که تو گیم اف خیلی بش توجه میکنن به نحو احسنت پیاده میکنن آن حادثه است مثلا شاید مبارزه یا صحنه درگیری خاصی نباشه اما اون لحظه بخصوص اینقد خوب طراحی کارگردانی میکنن تا صد سال دیگه صحنه ای مث اون غول سرسی یا این خنجر اریا تکرار بشه این سریالو مثال میزنن میگن مثل این !
من حس نمیکنم کارشون با شاه شب تموم شده باشه یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست که شاه شب رو اینقدر سریع کشتن
این که صد در صد ولی اینکه چطوری خودشو رسوند به اونا حداقل یه صحنه کوچیک هم نشون میداد کافی بود نه اینکه توی محاصره یهو پیداش بشه منظورم اینه..
فقط نشون داد آریا به ملیساندرا گفت امروز نه و یهو از پیششون رفت کجا و چطوری رفت و نشون نداد..
من تعجب میکنم هشت فصل سریالو کش دادن نمیتونستن این یه تیکه هم نشون بدن خار داشت..
ویرایش توسط sadegh1 : 04-30-2019 در ساعت 12:31 PM
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)