کسی از قیمت توپخونه خبر نداره؟
داداش خونتون تهرانه
ehsa
مرفهین بی درد که میگن اینا هستنا ....
نوشته اصلی توسط جادوگر مرفهین بی درد که میگن اینا هستنا .... نه داداش.پولش داره به زور جور میشه خداوکیلی.اگه پول داشتیم که اینجا نبودیم برادر من نوشته اصلی توسط yaran داداش خونتون تهرانه نه ولی تهران رفیق دارم اما چون کارمنده وقت نمیکنه بره.میخوام قیمتارو بدونم که خودم بیام بخرم.چطور مگه؟
نوشته اصلی توسط ehsa نه داداش.پولش داره به زور جور میشه خداوکیلی.اگه پول داشتیم که اینجا نبودیم برادر من نه ولی تهران رفیق دارم اما چون کارمنده وقت نمیکنه بره.میخوام قیمتارو بدونم که خودم بیام بخرم.چطور مگه؟ بدون باندل بخای بخری 1530 هست تا 1650 با باندل از 1645 هست تا 1800 البته تو یه سری از باندل ها بازی داره ولی بی ناموسا بر میدارن
نوشته اصلی توسط yaran بدون باندل بخای بخری 1530 هست تا 1650 با باندل از 1645 هست تا 1800 البته تو یه سری از باندل ها بازی داره ولی بی ناموسا بر میدارن زیر 1.5 پیدا نمیشه؟
نوشته اصلی توسط ehsa زیر 1.5 پیدا نمیشه؟ صبرکن بعد از عید بگیر صد در صد میاد پایین.....منم گذاشتم بعد از عید بگیرم
نوشته اصلی توسط ehsa نه داداش.پولش داره به زور جور میشه خداوکیلی.اگه پول داشتیم که اینجا نبودیم برادر من نه ولی تهران رفیق دارم اما چون کارمنده وقت نمیکنه بره.میخوام قیمتارو بدونم که خودم بیام بخرم.چطور مگه؟ خوب نگاه کن درست گوش کن بهم ببین چی بهت میگم من اول از همه نگاه کن ببین چند درصد از مردم توانایی خریدش رو دارن بعدش بگو
نوشته اصلی توسط yaran صبرکن بعد از عید بگیر صد در صد میاد پایین.....منم گذاشتم بعد از عید بگیرم پولم تا عید جور میشه.بقول شما بذارم تا بعد عید.از الآن دارم تحقیق میکنم دستم بیاد
نوشته اصلی توسط ehsa پولم تا عید جور میشه.بقول شما بذارم تا بعد عید.از الآن دارم تحقیق میکنم دستم بیاد تازه بعد از عید تولید 2015 که اومده هیچ.....تولید 2014 راحت تا 1200......1300 میاد پایین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن