سلام به همه دوستان
من میخواستم یه هدفون بخرم. بنظرتون بهترین هدفون که کیفیت صدای خیلی بالا و دوام زیادی داشته باشه چه مارکیه؟
از یکی دو نفر شنیدم که creative خیلی خوبه. میخواستم ببینم از اون بهترم هست تو بازار؟؟
ممنون
سلام به همه دوستان
من میخواستم یه هدفون بخرم. بنظرتون بهترین هدفون که کیفیت صدای خیلی بالا و دوام زیادی داشته باشه چه مارکیه؟
از یکی دو نفر شنیدم که creative خیلی خوبه. میخواستم ببینم از اون بهترم هست تو بازار؟؟
ممنون
اول مشخص کن چه حالتی میخوای دور گوشی روی گوشی داخل گوشی؟ بعد برند خاصی مد نظرت؟ واسه چه سبک موسقی میخوایی؟ و چقدر میخوای هزینه کنی؟
از این کوچیکا که میره داخل گوش میخوام بگیرم. بیشتر پاپ گوش میدم (هم موسیقی ملایم و هم با بیس بالا). قیمتش ماکزیمم 50-60 تومن باشه (هر چی کیفیت بیشتر و قیمت پایینتر، بهتر ). برند خاصیم مدنظرم نیست
Creative تواین رنج قیمت تقلبی میدن بهت..رنج قیمتی که گفتی فیلیپس یا سونی بگیر تو دیجی کالا بگرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این پولی که شما میخوایی هزینه کنی من اینو پیشنهاد میکنم
اگه بهترشو میخوایی باید بیشتر هزینه کنی ولی برای زیر 100 تومن این که معرفی کردم بیشترین ارزش خریدو داره. موفق باشی
مرسی از همگی. قیمت هدفون تو سایت iranheadphone یکم از دیجی کالا پایینتره
چقدر این مرفهین بی درد زیاد شدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)