صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234
نمایش نتایج: از 31 به 39 از 39

موضوع: .::::: دریافت لایسنس مجانی Bitdefender Total Security 2015 :::::.

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_a2222 نمایش پست ها
    داداش این
    Bitdefender Total Security 2015 هم جلوی ویروس اینترنتی و هم جلوی ویروس هارد یا دی وی دی رو هم میگیره؟یا فقط برا اینترنت؟اخه من از چند نفر پرسیدم گفتن خیلی بیت دیفندر سنگین هست؟سرعت رو میاره پایین؟درسته این حرف ها؟یا چرت و پرته؟من cpu i5 هست ram 8 هستش grafic 4هست سرعت و پایین نمیاره؟من یه انتی ویروسی میخوام که هم جلوی ویروس های اینترنتی هم تروجان هم ویروس هایی که از طریق فلش یا سی دی یا دی وی دی وارد سیستم میشن رو بگیره و ویروس رو از بین ببره؟من همه فایل هام و میریزم تو هارد اکسترنال.یکبار با نود32 هارد اکسترنال رو ویروس کشی کردم داداش چشمت روزه بد نبینه 100 گیگ بازی و همه کرک های بازی رو پاک کرد.بیت دیفندر کرک و ویروس شناسایی میکنه؟مثل نود32؟
    این کامل ترین نسخه س همه امکانات رو با هم داره... هم فایروال داره برای ایمنی سیستمت و جلوگیری از هک شدن، هم آنتی ویروس فوق العاده قدرتمند برای اسکن هارد، فلش و امثالهم... این که سرعت گرفته میشه درسته ولی برای سیستم با قدرت تو اصلا به حساب نمیاد... ولی به هر حال با توجه به کنترلهایی که باید قسمت های مختلف سیستم انجام بده طبیعیه که یه مقداری افت سرعت پیدا می کنه... ولی برای سیستمهای قدیمی هست که دردسرساز میشه...
    در مورد کرک هم، همه آنتی ویروس ها تقریبا عملکرد مشابهی دارن... تازه نود 32 کمترین گیرُ به کرک ها میده، بقیه حساس ترن... ولی همون نود 32 هم همه رو پاک نمی کنه! اول قرنطینه می کنه که اگه خواستی بتونی برش گردونی... تقریبا همه آنتی ویروسها عملکرد پیش فرضشون همینه

2. کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    مثل خر از سیستمت کار میکشه واقعا حالم از هرچی آنتی ویروس سنگین هست به هم میخوره الان ناد دارم خیلی مهربون هست

حرفه ای
    10 تومن بده اکانتشو واست هک کنم دیه لازم نی این مسخره بازیا

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط جادوگر نمایش پست ها
    مثل خر از سیستمت کار میکشه واقعا حالم از هرچی آنتی ویروس سنگین هست به هم میخوره الان ناد دارم خیلی مهربون هست
    اخه نود چی داره؟؟؟؟این محبوبیتش هم تو رتبش بخاطر ایرانیاس وگرنه کسی ازش استف نمی کنه لاقل بگو اواست و اویرا یا شید .... نود انتی ویروسیه اخه؟؟؟

حرفه ای
    بهترین انتی ویروسا
    بیت
    کاسپر
    نورتون
    جی دیتا

بقیه باس برن غاز چرونی....

فعال
    BitDefender یکی از بهترین آنتی ویروس های حال جهان می باشد.به گونه ای که در رده بندی سایت معروف AV-TEST نیز همیشه در قسمت بالای جدول قرار دارد

این آموزش برای نسخه اینترنت سکیوریتی بیت دفندر است

لینک دانلود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    لینک دانلود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

برای دریافت لایسنس به آدرس زیر که در سایت خود شرکت بیت دفندر قرار دارد بروید. ایمیل خود را در قسمت مربوطه وارد و تایید کنید

Click here to view the original image of 593x277px.

لایسنس رایگان شش ماهه شما به ایمیلتان ارسال خواهد شد. با باز کردن آنتی ویروس و کلیک بر قسمت ۳۰ days left وارد قسمت ارائه لایسنس شوید. با وارد کردن لایسنس خود در قسمت مربوطه و زدن کلید register now سی روز قانونی خود را به ۱۸۰ روز تبدیل نمایید.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

8. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    لایسنس شش ماهه رایگان

Bitdefender Total Security 2015

کد PHP:
    http://www.bitdefender.com/media/html/spread/stacksocial-ts/ 

Bitdefender Internet Security 2015

کد PHP:
    http://www.bitdefender.com/media/html/adware-removal-tool/ 

10. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    سنگینه خوب

نیمه فعال
    دوستان شرمنده میدونم به این موضوع بی ربطه،کسی نسخه جدید از web freerنداره بذاره؟ممنون میشم.
    OmId

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)