چه وقتی کجا قایق لحظه ها /منو میبره تا رسیدن به ما
شمال و غروب و معمای تو/ کدوم روز خوب تماشای تو
امان از نم جاده و بغض من / میبارم برای سبک تر شدن
سلام .
اصلا این لایسنس چی هست ؟ من نمیدونم
سلام..خواهش میکنم
امیر جان شما باید توتال سکیوریتی را نصب کنی
اینم لینکش
Bitdefender Total Security 2015
x32 bit kit:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
x64 bit kit:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصب برنامه که تموم شد فقط کافیه تا سریال 7 کاراکتری را وارد کنید تا لایسنس آنتی ویروس فعال بشه
کار کردن باهاش هم خیلی ساده ست
پست 19 این تاپیک را هم بخون لطفا
هر سوالی بازم داشتی بپرس داداش من در خدمتت هستم
آنتی ویروسه بیت دیفندره دیگه
با استفاده از سریالی که یراتون ارسال میشه میتونید به طور مجانی 9 ماه از نسخه توتال سکیوریتی بیت دیفندر استفاده کنید
البته جا داره یه نکته ای هم بگم
nod32 به ذات آنتی ویروس به درد نخوری نیست... اتفاقا به جاش خیلی هم آنتی ویروس خوبیه ولی کلی شرایط داره
اولا اینکه به هیچ وجه قابل مقایسه با امثال کسپر و بیت دیفندر و جی دیتا نیست
دوما نسخه کرک نشده باشه
سوما نسخه آپدیت از سرور اینترنشنال باشه، اونی که بدون یوزر پس با activation key فعال میشه...
اگه این شرایطُ داشته باشه خیلی عالی جواب میده... من سه سال تو محل کار، جایی که روزی 10 تا فلش میارن که از همه نوع ویروس روشه نصب کردم، دو سال هم هست داره جواب میده...
داداش این
Bitdefender Total Security 2015 هم جلوی ویروس اینترنتی و هم جلوی ویروس هارد یا دی وی دی رو هم میگیره؟یا فقط برا اینترنت؟اخه من از چند نفر پرسیدم گفتن خیلی بیت دیفندر سنگین هست؟سرعت رو میاره پایین؟درسته این حرف ها؟یا چرت و پرته؟من cpu i5 هست ram 8 هستش grafic 4هست سرعت و پایین نمیاره؟من یه انتی ویروسی میخوام که هم جلوی ویروس های اینترنتی هم تروجان هم ویروس هایی که از طریق فلش یا سی دی یا دی وی دی وارد سیستم میشن رو بگیره و ویروس رو از بین ببره؟من همه فایل هام و میریزم تو هارد اکسترنال.یکبار با نود32 هارد اکسترنال رو ویروس کشی کردم داداش چشمت روزه بد نبینه 100 گیگ بازی و همه کرک های بازی رو پاک کرد.بیت دیفندر کرک و ویروس شناسایی میکنه؟مثل نود32؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)