دوست عزیز سلام
خیلی ممنون که این آلبوم عالی امراهو گذاشتی
فقط شما که لطف کردی کاش فول کاوراش هم بیرون از قاب اسکن میکردی و در لینکی جدا زیرِ لینک آلبومش بزاری
زنده باشی
دوست عزیز سلام
خیلی ممنون که این آلبوم عالی امراهو گذاشتی
فقط شما که لطف کردی کاش فول کاوراش هم بیرون از قاب اسکن میکردی و در لینکی جدا زیرِ لینک آلبومش بزاری
زنده باشی
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
دوستان خیلی وقته که دنبال البوم خانم خانما از امیر شاملو هستم ولی موفق نشدم پیداش کنم
البته تو سایتهای مختلف هست ولی کیفیتش خیلی خیلی پایینه یعنی با همون کیفیت پایین تو کل سایت های اینترنتی پخش شده اگه ممکنه این البوم رو باکیفت 320یا حداقل 128واقعی بذارید ممنون میشم یا حداقل
راهنماییم کنید بگید از کجا این البوم رو میشه بدست اورد چون 8ساله که دنبال بدست اوردن این البوم هستم.
با تشکر از شما دوستان گرامی و سایت خوب موزیک باران
یه گلایه:دادا شما که زحمت میکشین اینا رو میگذارین آخه نمیدونین لینکای آپلودیتون فیلتره؟خب یعنی نمیشه دان کرد همه هم که دسترسی به ***** شکن ندارن که.خب آپ کنین یه جا که همه بتونن راحت دان کنن من موندم این همه جا واسه آپ رو گذاشتین آپ میکنن تو این سایتای چرت و پرت انگار قرارداد بستین.اگه زحمتی نیست خواهشا از اول آپلود کنین یه جا که بتونیم دان کنیم.مر30.
این ترانه از کیه/؟؟؟؟؟؟؟؟ ما مای ما مای ما مای فقط همینشو یادمه اسم آلبومش چیه/؟؟؟؟ هر کی میدونه جواب بده خیلی خاطره دارم..منتظرم////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن ترکی می خوند اسم خواننده و آلبومش چیه تو رو خدا هر کی میدونه بگه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم آلبومهای gokhan ozen هم با همین کیفیت و فول کاور بزاری
سلام داداش یه درخواست دارم ازت من دنبال فول البومgokhan-ozen هستم اونم باکیفیت 320اورجینال یه هفته تو نت سرچ کردم چیزی کیرم نیومد حالا اکه ادرسی چیزی داری لطف میکنی ادرسشو برام بفرستی خودم بکیرم یا توهمینجابزار یا بفرست ایمیلم دمت اکه فولشو برام بزاری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط M D K R A L : 05-24-2015 در ساعت 11:22 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)