اتفاقا پیشنهاد خوبیه
یه پارتی بگیر ، کیک هم بگیر ... بعد ما میایم هم کیک میخوریم هم کادو شما رو میدیم هم خدا رو چه دیدی ، شاید با دختر خانم و آقا پسرتونم آشنا شدیم
فدا همتون بشم من
راضی به زحمتتون نبودم
انشالله جبران کنم
مینا خانوم تولدتون مبارک
ما جبران میخوایم ، یالا یالا جبران بکن یالا
نوشته اصلی توسط tandis_m
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااي صاااااااااااااااااااااااب ر دستت درد نكنه من چه سورپرايزي شدم نميدونم گريه كنم يا بخندم
از همه دوستان تشكر ميكنم اميدوارم زندگيتون سراسر سورپرايز باشه منم به نوبه خودم براي همه تون آرزوي سلامتي و تندرستي و شادابي دارم اميدوارم تك تكتون در زندگي موفق و پيروز باشيد
و اما مجتبي گل تولدت رو تبريك ميگم آرزومند آرزوهاي خوبت هستم
احسان ممنون از بابت خصوصيات اسفند ماهي ها همه نكات مثبتشون رو من دارم
در آخر باز هم از صابر عزيزم تشكر ميكنم بابت اين تايپيك ، خيلي گُلي
تك تكتون رو دوست دارم
اينم يه بوس از روي ماهتون
فدا بشم
یه ساعت دیواری عنابی به رنگ سال هم گرفتم واست
نوشته اصلی توسط tandis_m
نويد ياد يه خاطره افتادم از پاتختيم
ميهمانان گرامي خيلي لطف داشتن به من، 11 نفر ساعت آورده بودن برام ، يكي ديگه باز خدا خيرش بده ساعت روميزي آورده بود ، يه ساعتم كه مامانم گذاشته بود رو جهيزيه دچار يأس فلسفي شده بودم ديگه خودشونم خجالت كشيده بودن همش ميگفتن كاش يه چيز ديگه اورده بودم منم ميخنديدمو تو دلم ميگفتم زهرمار
تازه اين كه چيزي نيست يكي از دوستام كه عروسي نتونسته بود بيادو همش ميگفت بخدا كادوتم گرفتم سر فرصت ميام بعد 1 سال يه ساعت اورد برام ديگه اينو نميدونستم كجاي دلم جا بدم يعني شعورش نرسيده بود بعد 1 سال بالاخره يه ساعت از يه جائي بهم رسيده منم مجبور شدم همشونو كادو بردم
احتمال 99 درصد اونا هم از کسای دیگه ای همین ساعتا رو کادو گرفته بودن داشتن رد میکردن
نوشته اصلی توسط pirana
سریع تصمیم ـتو بگیر که وقتی مجتبی اومد بگه منم همین
من از اين ساعت قديميا دوست دارم
منم دقيقا همين فكرو كردم ولي آخه سن بالاها بودن
عنابیش که از این جدیدا نیست ، رنگش قهوه ای سوخته بوده ، انقدر اون ساعت اونجا مونده و کسی نخریدتش رنگ پریده الان شده عنابی ، خیالت راحت ساعت باستانی هستش
سن بالاها جوون نبودن عایا؟
دل ندارن؟
کسی به سن بالا نباید کادو بده عایا؟