نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: بیژن استرس ( پشتبوم شیب؟!) ترک تحصیل کرد ./

حرفه ای

Unhappy بیژن استرس ( پشتبوم شیب؟!) ترک تحصیل کرد ./

واقعا دلم واسش سوخت منم بهش خندیدم ولی باور کنید فکر نمیکردم معلم فیلم گرفته باشه!!!

چند سال پیش بود ( من طفلی مظلوم!!! بودم) که یه ویدیو تو موبایل ها بلوتوث میشد با عنوان « بیژن استرس » که بعید میدونم کسی این ویدیو رو ندیده باشه . همون پسر بچه روستایی که میگفت : « بام ….؟! شیب …. ؟! » . حالا امروز میخوام راجع به این پسر بچه مسائلی رو خدمت تون عرض کنم که امیدوارم بتونه در فرهنگ علمی و جامعه مون تاثیری بذاره . من این پست رو از طرف بچه های موزیک باران و مخصوصا خودم مهران ویزاد یک جادوگر طفلی!!! نوشتم . حتما تا آخرش بخونید .
    با تشکر!

بیژن استرس کیه و چطور معروف شد ؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بیژن استرس ، دانش آموز تنکابنی که موقع پاسخ به سوالات معلم دستپاچه شده بود

چند سال پیش یه معلم در شهرستان تنکابن ( مازندران ) موقع درس پرسیدن از یه پسر بچه روستایی به نام بیژن ازش فیلم گرفت . گویا لباس های کهنه ، دست های کارکرده ، کمربند پوسیده و لهجه شمالی این بچه روستایی واسه معلمش خیلی خنده دار بوده و خواسته همه ایران رو در این جوک سهیم کنه تا همه به این بچه بخندن و شاد بشن . این ویدیو رو همه ما ها دیدیم . در این ویدیو معلم ، چنتا سوال جغرافیا از بیژن میپرسه اما گویا بیژن جواب سوال رو نمیدونست . بیژن از استرس زیاد پیراهن کهنه اشو میچلوند . شاید هم میترسید معلم کتکش بزنه . به هر حال معلمی که همچین کار زشتی میکنه هیچی ازش بعید نیست . بیژن از اون روز به بعد به بیژن استرس معروف شد . هر کسی که این ویدیو رو دید برای خود شیرینی ، ویدیوی مسخره کردن بیژن استرس رو به دوستانش میداد و یا این ویدیو رو در یک شبکه های اجتماعی مختلف به اشتراک میذاشت . اینجوری شد که بیژن استرس در تمام کشور مشهور شد . حتی تلویزیون های ماهواره ای ایرانی در اروپا و امریکا هم شروع کردن به مسخره کردن بیژن استرس و از تمام جذابیت ها و امکانات شون ( که ماهیانه خدا میلیون هزینه اشه) استفاده کردن تا آوازه بیژن استرس به همه دنیا برسه ! همه دنیا بدونن که در یکی از روستا های شمال ایران یه بچه روستایی لباس خوب نداره ، حرف زدن با لهجه فارسی براش سخته و از همه مهم تر چه معلم شوخ طبعی داره .

بعد از این ماجرا سرنوشت بیژن استرس چی شد ؟

بیژن در مصاحبه ای گفت که :
    دوم راهنمایی بودم که فهمیدم فیلم ام پخش شده . همه منو مسخره میکردن . حتی جرات نداشتم از در خونه بیام بیرون . اگر یه نفر میفهمید که من کیم به همه میگفت . دوست داشتم خودمو بکشم .
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بیژن استرس ترک تحصیل کرد !

بیژن بعد از یه مدتی فهمید که همه ایران این ویدیو رو دیدن . هر جا که میرفت مسخره اش میکردن . انقدر بیژن استرس رو مسخره کردن تا اینکه باورش شد واقعا توانایی درس خوندن نداره و بلاخره تصمیم گرفت که ترک تحصیل کنه . هر سال بچه های زیادی درس رو رها میکنن و میرن سراغ کار . یکی مجبوره و یکی هم علاقه نداره اما بیژن فقط به خاطر اینکه همه مسخره اش میکردن ، ترک تحصیل کرد . آیا می تونید این مسئله رو قبول کنید ؟ اگر خود ما جای بیژن بودیم چیکار میکردیم . بعد از اینکه معلم از این جریان با خبر شد به بیژن زنگ میزد و اس ام اس میداد و معذرت خواهی میکرد . از قدیم گفتن « چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟ » . این معلم ضربه ای که به این بچه زده دیگه جبران شدنی نیست . و جالبه که من هیچ متن یا ویدیویی ندیدم که این معلم بخواد از بیژن استرس عذرخواهی کنه .

آقای معلم ، میدونی با بیژن استرس چیکار کردی ؟!

یه روزی همینجوری از این بچه فیلم گرفتی و گفتی « ایول ، سوژه دور همی مون جور شد » اما به کاش قبل از این کار ناپسند به این چنتا نکته فکر میکردی :
    آقای معلم ، مگه خودت بچه کجایی که انقدر احساس باحالی میکنی ؟!

آقای معلم ، لهجه شما درست مثه بیژن استرسه . مسخره کردن بیژن یعنی مسخره کردن خودت و همه اونایی که در منطقه خودتون زندگی میکنن . یعنی خودت ، پدر ، مادر ، برادر ، خواهر و… ! اصلا به این موضوع فکر کرده بودی ؟
    آقای معلم ، تا چه مقطعی درس خوندی ؟

رفتی تو یه روستا و داری به چنتا بچه روستایی درس میدی فکر کردی الان خودت ابن سینایی ؟! اگر آدم سطح بالایی بودی یا نمی رفتی تو اون روستا درس بدی و یا اصلا همچین کاری نمی کردی . اصلا شما چی خوندی که انقدر احساس خود شیفتگی بهت دست داده که یه بچه ساده روستایی رو سوژه کردی ؟ تا چه مقطعی درس خوندی ؟ آیا میدونی چه آدمای باسوادی تو این کشور دارن زندگی میکنن ؟

آقای معلم ، معذرت خواهی نمیتونه آینده بیژن رو عوض کنه

بیژن با چالش های زیادی رو به رو شده . انقدر مسخره شده که دیگه ترجیح میده مدرسه رو ول کنه . تمام ایران بیژن رو به بیژن استرس میشناسن . حالا هر چقدر هم بیای عذرخواهی کنی فایده نداره . هر کسی یه تیکه ای میندازه . اگر بیژن چند سال دیگه عاشق یعه دختر بشه آیا اون دختر به بیژن روی خوش نشون میده یا اینکه اون هم مسخره اش میکنه و احساسات این آدم رو جدی نمیگیره ؟ بیژن می تونست آدم موفقی بشه ؛ بهتر نبود تشویقش میکردی و از موفقیت های علمی بیژن فیلم میگرفتی و به جای اینکه مثه الان بری خودتو قایم کنی ، می تونستی با افتخار سرتو بالا بگیری و بگی « بیژن شاگرد من بود » . کاش یکم از معلم فداکار ،[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ، انسانیت رو یاد بگیریم . این معلم مریوانی یه شاگرد 8 ساله داشت که این دانش آموز به خاطر بیماری موهاش ریخته بود . این معلم برای اینکه اون بچه خجالت نکشه رفت موهاش رو از ته تراشید . معلم های زیادی در این خاک پاک برای دانش آموزا دارن زحمت میکشن و حتی دیدیم معلم هایی که از جیب خودشون هزینه تحصیل یا درمان دانش آموز شون رو پرداخت کردن . اون وقت آقای معلم شما میای بیژن رو مسخره میکنی ؟!

آقای معلم ، اگر معلم بچه خودت اینکار رو باهاش بکنه چیکار میکنی ؟

خداوکیلی چه جوابی داری ؟ اگر یه معلم بچه ات رو اینجوری سوژه کنه . بچه ات رو به جایی برسونه که روش نشه از خونه بیاد بیرون . انقدر تحقیر بشه که ترجیح بده درس و مدرسه رو ببوسه و بذاره کنار ، تو این شرایط واقعا چیکار میکنی ؟
    اشتباه بعدی که باعث تخریب بیشتر بیژن شد !

واقعا متاسفم واسه مدیران و کارمندان شبکه های اجتماعی به خصوص شبکه های اشتراک گذاری ویدیو . از نظر من هیچ عذر و بهانه ای قابل قبول نیست . یعنی هیچکدوم از کارمندای این شبکه های اجتماعی به مغز شون خطور نکرد که این ویدیو رو بردارن ؟! شاید اگر مدیران شبکه های اجتماعی ( حداقل شبکه های اجتماعی داخل کشور ) با این مسئله برخورد میکردن ، هیچوقت بیژن انقدر خجالت زده نمی شد . اگر مردم به این سایت های اشتراک ویدیو اعتراض می کردن اینجوری نمیشد . جالب اینجاست که یه عده آدم بی شعور ( [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و سازنده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ) اومدن کلیپ ها و عکس های جدیدی ساختن تا بیژن رو بیشتر مورد تمسخر قرار بدن . واقعا این همه عذاب برای بیژن بس نبود ؟! امیدوارم که هر چه زودتر این ویدیو ها از همه جای وب حذف بشه .

بیژن جان همه ما ازت معذرت میخوایم

بیژن جان ، من ( مهران ویزاد) ازت معذرت میخوام . منم این ویدیو رو دیدم . هم خنده ام گرفت ، هم ناراحت شدم . اعتراف میکنم که خنده من از روی بی خردی بوده و ازت عاجزانه میخوام که منو ببخشی . حتی به دوستام هم نشون دادم و اونا هم مثه من اولش خندیدن و بعدش از نارحتی رفتن تو فکر (نکردما). ما فهمیدیم که معذرت خواهی ما به دردت نمیخوره و به قول معروف آبی که ریخته شده دیگه جمع نمیشه اما ما هم جز ابراز ندامت و شرمساری راهی برامون نمونده . من از طرف خودم ، بچه های شیراز و همه موزیک باران قول میدم که هر کاری که از دست مون بر بیاد برات انجام بدیم تا دوباره سرکلاس درس حاضر شی . امیدوارم خداوند هم ما رو ببخشه . تو ناراحتی و غصه داری . اما اینو بدون که تو قربانی این ماجرا شدی تا دانش آموز دیگه ای مسخره نشه . بیژن جان امیدوارم که باز هم به مدرسه برگردی و درستو ادامه بدی و یه روزی بشی مهندس بیژن . یادمون نره که خیلی از شخصیت های مهم علمی در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی یه روزی مثه بیژن تو روستا های ایران زمین درس خوندن . توصیه می کنم حتما این ویدیو رو ببینید . تیم خبری شبکه 1 سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیژن مصاحبه ای کرده که لازمه هر ایرانی حتما ببینه . حتما نظر تون رو درباره این موضوع بفرمایید . فقط خواهش میکنم فحش و بد و بیراه نگید که بتونیم نظر همه رو منتشر کنیم .

یکم تفکر بد نیست !!

منبع : خودم و یک کمی سایت علم فردا !

2. 6 کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    خوب اسپمینگ رو مثل همیشه داریم ! باشد که یکم با شعور تر بر خورد کنیم اسپم هم واسه اینکه تاپیک بالا بمونه بدید!

این آخرین تاپیک من در سال 1393 هجری شمسی میباشد اینجانب مهران پزشکی از همین جا سال خوشی رو براتون آرزو مندم موفق باشید

4. 3 کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    یکم بازدید بدید

6. کاربر مقابل از جادوگر عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

+
    حال ما را از کسی پرسیده ای؟ **** مثل ما بال و پرت را چیده ای؟
    حسرت پرواز داری در قفس؟ **** می کشی مشکل در این دنیا نفس؟
    سادگی هایت برایت تنگ نیست؟**** رنگ بی رنگیت اسیر رنگ نیست؟
    رنگ دنیایت هنوزم آبی است؟**** آسمان باورت مهتابی است؟
    هرکجایی شعر باران را بخوان**** ساده باش و باز هم کودک بمان
    باز باران با ترانه ، گریه کن!**** کودکی تو، کودکانه گریه کن!
    ای رفیق روز های گرم و سرد**** سادگی هایم به سویم باز گرد!

حرفه ای
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

کاربر جدید

Unhappy منم خندیدم.........

کلا باهمه ی حرفاتون موافقم!!!!!!!!!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)