تف تو اون سال ها
به جای اینکه بریم یه چیزی یاد بگیریم میومدیم اینجا هی چرت و پرت میگفتیم. مرتضی و سعید هم میگفتن گور بابای کاربرای موزیک باران واسشون فرقی نمیکرد در صورتی که ماها بودیم این سایت رو شاخ کرده بودیم ولی باز هم زر میزدن و خودشون رو میگرفتن. مثل اون ادمین حروم زاده آروین با اون آواتار عقاب که در یه حرکت انتحاری زد همه رو از بیخ بن کرده بودش من بدبخت رو هم بن کرده بودش
هرچند تو یاهو مسنجر سر تا پاشو گل گرفته بودم
یادمه امید اون زمان مدیر انجمن بودش بیچاره میخواستش من رو از بن در بیاره آروین اسکول ویبی رو دستکاری کرده بودش زمانی که من رو از بن در آوردن یهو دیدم رنگ کاربریم شده قرمز
ادمین اصلی سایت موزیک باران شده بودم
هی یادش بخیر چقدر زر میزدیم تو تایپیک ها چقدر با بروبکس کل کل میکردم رفیق های خوبی تو این سایت به دست آوردم مثل علی آزاده که هنوزم با هم مثل دو تا داداش هستیم و رفت و آمد داریم یا آدمی ناشکری مثل علی گوزیل ... خلاصه با همه خوبی ها و بدی هاش گذشتش. ولی به یک نتیجه مهم رسیدم:
گور بابای اینترنت و فضای مجازی هم کردن بشینین یه کار درست درمون انجام بدین بکشین بیرون از این سایت به خدا هیچی عایدتون نمیشه جز چند تا رفیق مجازی که اون هم نود و نه درصدشون بی معرفت هستن
من یه کاربر قدیمی تو موزیک باران هستم از سال 2008 عضو موزیک باران بودم از دعوای اولی که بروبکس با مرتضی داشتن بگیر و دعواهای زیاد بودم ولی الان دو سالی هستش که فهمیدم تلاش کردن تو موزیک باران و زرت و پرت کردن و شر و بر گفتن واسه اینکه درجه کاربر فوق حرفه ای بگیری خدا شاهده هیچ ارزشی نداره دیگه موزیک باران رو از favorite و history کامپیوترم پاکش کردم و بیخیالش شدم. به شما هم توصیه میکنم این غلط کاری ها رو بکنین هرچه زودتر این کارها رو بکنین زودتر به نتیجه میرسین تشکر هم ازتون نمیخوام فقط بیاین دستم رو ببوسین کافیه
همه میگن یادش بخیر موزیک باران من میگم ریدم از سر تا پای موزیک باران. والسلام خیالمم نیستش که کسی ناراحت بشه.
فدای همتون فری گودزیلا