با نت مخابرات 814 kb دانلود کردم .تا 1ئل هم میرسه یه وقتای
با نت مخابرات 814 kb دانلود کردم .تا 1ئل هم میرسه یه وقتای
اینجا نامحدودو برداشتن واسه مخابرات
خب من پرسیدم از 2020 اینطور جواب داد:
طرح زرین : از 2 تا 6 صبح ، 30 درصد تخفیف.
طرح کمپین تابستونی: از 1 تا 7 صبح 100 رایگان.
فقط اگه طرحهای دیگه رو خواستید بپرسید دو بار زنگ بزنید، آخه اینا بعضیاشون زورشون میاد درست جواب بدن( الالخصوص اپراتورهای مردشون).
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
نمیشه به کلی حکم صادر کرد که فلان شرکت بهتره فلان بدتر
سرویس دهی بستگی به منطقه داره یه جا میبینی مخابرات بهتره یه جا شاتل یه جا پارس آنلاین یه جا مبین نت و یه جا هم هیچکدوم
متتاسفانه ما جزو هیچکدوم حساب میشیم
گرونتر کردن که
من پارسال 1 مگ 5 گیگ گرفتم 17 تومن
الان 4 گیگ شده 17.500
ولی خداییش ارزش نداره مخابرات ، با سرعت 1 مگ مثلا داشتم نهایتا با سرعت 130 تا 150 دانلود میکردم
ولی به درد اونایی میخوره که میخوان 24 ساعت دانلود کنن فقط .... الان با سرعت 2 مگ شنیدم شبانش میتونی 5 تا 6 گیگ هم دانلود کنی
من خودم آسیا تک گرفتم ، با 128 دارم 900 تا 1.400 دانلود میکنم ، آدم کیف میکنه وقتی سرعت دانلودش رو میبینه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نه عزیز من مخابرات کلا نامحدوداش این طوریه 1 به 8 هست ولی محدودا هم معمولا همین طوره و یک به هشت ولی خب برا بعضیا مثل ایشون سرعت محدود یه مقدار بالاتره که استثنا هستش من خودم موقعی که چند ماه پیش سرعتم داغون شده بود رفتم بررسی کنم یارو رییس ای اس پی گفت برو محدود بگیر خودم سرعتتو درست میکنم پورت محدود پهنای باند بیشتری داره ولی یکی از کارمنداش به من گفت همش الکیه تو نامحدودم بگیری مثلا یک مگ سرعتت همین 128 هست این طوری فقط بیخودی فقط باید پول حجم بدی بیخود،ولی از از اونجایی که نا محدود دو مگش تقریبا 80 تومن در میاد به صرفه نیستو باید بری 10 مگ محدود بگیری که این طوری طبق همون یک به هشت سرعتت میاد تقریبا روی 1100-1200 البته مهم ترین چیر برای این سرعت وضعیت خطته که باید جواب بده مثلا یکی خطش کلا تا سرعت 400-500 بیشتر نمیکشه و توی این جور مواقع بهتره بری شرکتی بگیری اسیا تک با همین 128 هم همین سرعت 1100 بهت میده که بازم میگم خطتت باید این سرعتو بکشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان من آسیاتک دارم ... 1 مگ سرعت داشتم با حجم 10 گیگ در ماه ولی 2 تا 8 رایگان بود ماهی 41 تومن میدادم.... ولی الان سرعت 10 مگ گرفتم با همون 10 گیگ در ماه و از 4 تا 10 صبح رایگان ماهی 46 تومن میدم ... 5 هزار تومن فرقش بود.... الانم واقعا هرشب 3 تا فیلم با 5/6 تا قسمت سریال راحت دانلود میکنم تازه صبح پامیشم میبینم قبل ساعته 10 که کامیوتر آف میشه خود بخود دانلود منیجر زودتر آف کرده ، یعنی اینکه زودتر از ساعته 10 هم دانلود تموممیشه... خدا خیرشون بده منکه راضی ام... سرعتش روزها که واقعا یکه از 400 پایینتر نمیاد.وبگردیامو فیسبوکو اینا روز..دانلودم شبا...به همتون پیشنهاد میکنم...البته قیمتهای توی جدولشون 3800 ارزونتره..چون مالیات و آبونمان رو نمینویسن.. هرچقدر تو جدول قیمتاشون هست + 3800 بکنین...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)