صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 41

موضوع: تعرفه‌های جدید اینترنت adsl مخابرات +جدول

کاربر جدید
    با نت مخابرات 814 kb دانلود کردم .تا 1ئل هم میرسه یه وقتای

نیمه حرفه ای
    اینجا نامحدودو برداشتن واسه مخابرات

فعال
    خب من پرسیدم از 2020 اینطور جواب داد:

طرح زرین : از 2 تا 6 صبح ، 30 درصد تخفیف.

طرح کمپین تابستونی: از 1 تا 7 صبح 100 رایگان.

فقط اگه طرحهای دیگه رو خواستید بپرسید دو بار زنگ بزنید، آخه اینا بعضیاشون زورشون میاد درست جواب بدن( الالخصوص اپراتورهای مردشون).

وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN

نیمه حرفه ای
    نمیشه به کلی حکم صادر کرد که فلان شرکت بهتره فلان بدتر
    سرویس دهی بستگی به منطقه داره یه جا میبینی مخابرات بهتره یه جا شاتل یه جا پارس آنلاین یه جا مبین نت و یه جا هم هیچکدوم
    متتاسفانه ما جزو هیچکدوم حساب میشیم

5. کاربر مقابل از Navid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    گرونتر کردن که
    من پارسال 1 مگ 5 گیگ گرفتم 17 تومن
    الان 4 گیگ شده 17.500
    ولی خداییش ارزش نداره مخابرات ، با سرعت 1 مگ مثلا داشتم نهایتا با سرعت 130 تا 150 دانلود میکردم
    ولی به درد اونایی میخوره که میخوان 24 ساعت دانلود کنن فقط .... الان با سرعت 2 مگ شنیدم شبانش میتونی 5 تا 6 گیگ هم دانلود کنی
    من خودم آسیا تک گرفتم ، با 128 دارم 900 تا 1.400 دانلود میکنم ، آدم کیف میکنه وقتی سرعت دانلودش رو میبینه
    هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman نمایش پست ها
    گرونتر کردن که
    من پارسال 1 مگ 5 گیگ گرفتم 17 تومن
    الان 4 گیگ شده 17.500
    ولی خداییش ارزش نداره مخابرات ، با سرعت 1 مگ مثلا داشتم نهایتا با سرعت 130 تا 150 دانلود میکردم
    ولی به درد اونایی میخوره که میخوان 24 ساعت دانلود کنن فقط .... الان با سرعت 2 مگ شنیدم شبانش میتونی 5 تا 6 گیگ هم دانلود کنی
    من خودم آسیا تک گرفتم ، با 128 دارم 900 تا 1.400 دانلود میکنم ، آدم کیف میکنه وقتی سرعت دانلودش رو میبینه
    سلام.داداش من هم مخابرات دارم سرویس 2مگ ماهیانه 6 گیگ بهم میدن ماهی 17.500.سرعت دانلودم شب و روز رو 400تا 500 هستش.شبها هم تو کمترین حالت ممکن 6 گیگ دان میکنم اگه لینک هام بیشتر باشن راحت تا 9گیگ دان میشه.خداییش نسبت به پولی که میدی خیلییییییی خوبه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_a2222 نمایش پست ها
    سلام.داداش من هم مخابرات دارم سرویس 2مگ ماهیانه 6 گیگ بهم میدن ماهی 17.500.سرعت دانلودم شب و روز رو 400تا 500 هستش.شبها هم تو کمترین حالت ممکن 6 گیگ دان میکنم اگه لینک هام بیشتر باشن راحت تا 9گیگ دان میشه.خداییش نسبت به پولی که میدی خیلییییییی خوبه
    ما ازین شانسا نداشتیم
    برای من که 150 بیشتر نمیشد
    این آخریا هم قعطی داشت برام
    خلاصه تخلیه کردم و رفتم آسیا تک
    برای من کافیه ، دانلود زیاد ندارم ولی میخوام همینقدر رو با سرعت خوب دانلود کنم
    هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی

حرفه ای
    اسیاتک بدجوری گرونه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Javad.Enjoy نمایش پست ها
    بین شما ها انگار فقط منه بدبخت شانسم ...میه
    نه عزیز من مخابرات کلا نامحدوداش این طوریه 1 به 8 هست ولی محدودا هم معمولا همین طوره و یک به هشت ولی خب برا بعضیا مثل ایشون سرعت محدود یه مقدار بالاتره که استثنا هستش من خودم موقعی که چند ماه پیش سرعتم داغون شده بود رفتم بررسی کنم یارو رییس ای اس پی گفت برو محدود بگیر خودم سرعتتو درست میکنم پورت محدود پهنای باند بیشتری داره ولی یکی از کارمنداش به من گفت همش الکیه تو نامحدودم بگیری مثلا یک مگ سرعتت همین 128 هست این طوری فقط بیخودی فقط باید پول حجم بدی بیخود،ولی از از اونجایی که نا محدود دو مگش تقریبا 80 تومن در میاد به صرفه نیستو باید بری 10 مگ محدود بگیری که این طوری طبق همون یک به هشت سرعتت میاد تقریبا روی 1100-1200 البته مهم ترین چیر برای این سرعت وضعیت خطته که باید جواب بده مثلا یکی خطش کلا تا سرعت 400-500 بیشتر نمیکشه و توی این جور مواقع بهتره بری شرکتی بگیری اسیا تک با همین 128 هم همین سرعت 1100 بهت میده که بازم میگم خطتت باید این سرعتو بکشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

11. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    دوستان من آسیاتک دارم ... 1 مگ سرعت داشتم با حجم 10 گیگ در ماه ولی 2 تا 8 رایگان بود ماهی 41 تومن میدادم.... ولی الان سرعت 10 مگ گرفتم با همون 10 گیگ در ماه و از 4 تا 10 صبح رایگان ماهی 46 تومن میدم ... 5 هزار تومن فرقش بود.... الانم واقعا هرشب 3 تا فیلم با 5/6 تا قسمت سریال راحت دانلود میکنم تازه صبح پامیشم میبینم قبل ساعته 10 که کامیوتر آف میشه خود بخود دانلود منیجر زودتر آف کرده ، یعنی اینکه زودتر از ساعته 10 هم دانلود تموممیشه... خدا خیرشون بده منکه راضی ام... سرعتش روزها که واقعا یکه از 400 پایینتر نمیاد.وبگردیامو فیسبوکو اینا روز..دانلودم شبا...به همتون پیشنهاد میکنم...البته قیمتهای توی جدولشون 3800 ارزونتره..چون مالیات و آبونمان رو نمینویسن.. هرچقدر تو جدول قیمتاشون هست + 3800 بکنین...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

13. کاربر مقابل از Ashkan-Patishia عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)