صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 36

موضوع: فرزاد حسنی سکوتش درباره عکس جنجالی را شکست: به خاطر این تهمت، شکایت می کنم

نیمه فعال
    والله عكسي كه اين زنه پخش كرده ميگه منو زده بيشتر شبيه فريبرز عربنيا تو مختاره بوي شهادت ميده! چطوري مي خواد تو دادگاه اثبات كنه عكس خودشه!!!!!؟؟؟؟؟

2. کاربر مقابل از amooo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Soheil نمایش پست ها
    کاری ندارم با این قضایا ولی بازنده پرونده ازاده نامداریه چون برای اثبات ضرب و شتم نیاز به شاهده که فرزاد می تونه راحت انکارش کنه و به جرم افترا و هتک حسیت از ازاده نامداری شکایت کنه و محکومش کنه باس همون لحظه اینو رو می کرد ازاده تا با حکم پزشکی قانونی برنده پرونده میشد الا یکونیم سال گذشته غیرممکن میاد برنده شه تو دادگاه....حتی الا ازاده نامداری که ادعاشه مدارکش فایل صوتیاس از ادله اثبات دعوی حساب نمیشه!...
    عقبی قانون جدید مجازات اسلامی مصوب اردیبهشت 1392، تو ماده 162 گفته این موارد باشرایطی میتونه ادله اثبات دعوی باشه
    ویرایش توسط newkarbar : 03-25-2015 در ساعت 03:20 PM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mdm123 نمایش پست ها
    این یعنی چی؟
    تو گفتگوی سال پیش برنامه صبحی دیگر که فرزاد حسنی واسش شعر میخوند به نظر میومد باردار باشه. یعنی به خاطر این بوده؟!!!
    گویا میگن، نامداری بچش رو سقط کرده، البته صحت و سقم قضیه رو والله عالم

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط newkarbar نمایش پست ها
    عقبی قانون جدید مجازات اسلامی مصوب اردیبهشت 1392، تو ماده 162 گفته این موارد باشرایطی میتونه ادله اثبات دعوی باشه
    بعده پاس کردنه 18 واحد درس جزا تو می خوای ب من یاد بدی؟ادلش هوشی فایل صوتیه!تا زمانی که مستشار یا دادستان اجازه نامه کتبی نداده باشن این ادله حساب نمیشه یاد گرفتی؟در ضمن عکس هم مدرک نی و ی چیزه دیه برای اطلاعات عمومیت برو شوهادو بخون ضرب و شتم بدون شاهد نمیشه اثباتش کرد عین این میمونه من به تو اتاقم تجاوز کردم می تونی ثابت کنی؟پزشک قانونیم ببری بعد یکونیم سال نمی تونن دخولو مشخص کنن چون با افزایش سنت مدفوعت هم گنده میشه یاد گرفتی؟

6. 2 کاربر مقابل از Soheil عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    بعده پاس کردنه 18 واحد درس جزا تو می خوای ب من یاد بدی؟ادلش هوشی فایل صوتیه!تا زمانی که مستشار یا دادستان اجازه نامه کتبی نداده باشن این ادله حساب نمیشه یاد گرفتی؟در ضمن عکس هم مدرک نی و ی چیزه دیه برای اطلاعات عمومیت برو شوهادو بخون ضرب و شتم بدون شاهد نمیشه اثباتش کرد عین این میمونه من به تو اتاقم تجاوز کردم می تونی ثابت کنی؟پزشک قانونیم ببری بعد یکونیم سال نمی تونن دخولو مشخص کنن چون با افزایش سنت مدفوعت هم گنده میشه یاد گرفتی؟
    اولا قپی جزا نیا خودم ارشدش رو دارم و بعد مرحوم استاد دکتر کاتوزیان دومین نفره حقوقی کشور هستم که پایان نامه رو 20 شدم. مدارکش در ایران داک موجوده

این ماده 162 تفسیر کن ببینم چند مرده حلاجی
    ماده 162- هر گاه ادلهای که موضوعیت دارد فاقد شرایط شرعی و قانونی لازم باشد، می‌تواند به عنوان اماره قضائی مورد استناد قرار گیرد مشروط بر اینکه همراه با قرائن و امارات دیگر، موجب علم قاضی شود.
    منتظرم؟؟

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    اولا قپی جزا نیا خودم ارشدش رو دارم و بعد مرحوم استاد دکتر کاتوزیان دومین نفره حقوقی کشور هستم که پایان نامه رو 20 شدم. مدارکش در ایران داک موجوده

این ماده 162 تفسیر کن ببینم چند مرده حلاجی
    ماده 162- هر گاه ادلهای که موضوعیت دارد فاقد شرایط شرعی و قانونی لازم باشد، می‌تواند به عنوان اماره قضائی مورد استناد قرار گیرد مشروط بر اینکه همراه با قرائن و امارات دیگر، موجب علم قاضی شود.
    منتظرم؟؟
    عجب وکیلی که بلد نی دفاع کنه موندم فرزاد چرا تو رو وکیلش نکرده ذیل همون ماده گفته ازاده نتونه اثبات کنه باس جبران نقصان کنه!واسه منم بلقور نکن از خودت دری وری تو اگ وکیل بودی پای صحبت می موندی و از استناد ماده خودت دفاع می کردی نه ک من واست تفسیر کنم در ضمن کاتوزیان هرکی می خواد باشه دیه پیر شده الا وکیا جوون صد برابر اون باعلم به روزن...
    پیشنهاد می کنم اینو مطالعه کنی جوجو اوخ بیا بگو ببینم ی قاضی می تونه با علمش حکم بده یا ادله
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط Soheil : 03-25-2015 در ساعت 04:17 PM

نیمه فعال
    ماده خودمو ب خودم اسنتاد میکنی؟عجب وکیلی که بلد نی دفاع کنه موندم فرزاد چرا تو رو وکیلش نکرده ذیل همون ماده گفته ازاده نتونه اثبات کنه باس جبران نقصان کنه!واسه منم بلقور نکن از خودت دری وری تو اگ وکیل بودی پای صحبت می موندی و از استناد ماده خودت دفاع می کردی نه ک من واست تفسیر کنم در ضمن کاتوزیان هرکی می خواد باشه دیه پیر شده الا وکیا جوون صد برابر اون باعلم به روزن...
    خب معلوم نیست کدوم دانشگاه درس خوندی اگه تو انقد از علم حقوق سر رشته داشتی و به روز بودی عمرت رو به بطالت اینجا صرف نمی کردی. از ادبیاتت معلومه!!!
    اما تفسیر ماده
    صدر ماده میگه ادله فاقد شرایط شرعی با وقانونی لازم باشد..یعنی همین فایل صوتی ای که نامداری میگه
    میگه بعنوان اماره هست مشروط بر اینکه با قرائن و امارات باشد ...میتونه موجب علم قاضی بشد
    پس یا موجب علم قاضی میشه و بر مبنای اون حکم را صادر میکمنه
    یا موجب علم نیست و از اعداد دلایل خارج هست...
    پس وقتی موجب علم شد، میشه ادله..آندرستند؟؟؟

مهندس هرکس که حقوق خونده که الزاما وکیل نیست، صر فا جهت اطلاع

11. کاربر مقابل از newkarbar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    ماده 160- ادله اثبات جرم عبارت از اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد مقرر قانوني و علم قاضي است.
    علم قاضی

حرفه ای
    خب معلوم نیست کدوم دانشگاه درس خوندی اگه تو انقد از علم حقوق سر رشته داشتی و به روز بودی عمرت رو به بطالت اینجا صرف نمی کردی. از ادبیاتت معلومه!!!
    اما تفسیر ماده
    صدر ماده میگه ادله فاقد شرایط شرعی با وقانونی لازم باشد..یعنی همین فایل صوتی ای که نامداری میگه
    میگه بعنوان اماره هست مشروط بر اینکه با قرائن و امارات باشد ...میتونه موجب علم قاضی بشد
    پس یا موجب علم قاضی میشه و بر مبنای اون حکم را صادر میکمنه
    یا موجب علم نیست و از اعداد دلایل خارج هست...
    پس وقتی موجب علم شد، میشه ادله..آندرستند؟؟؟

مهندس هرکس که حقوق خونده که الزاما وکیل نیست، صر فا جهت اطلاع
    هر وخت تونسی خودت موکلتو با ی فایل صوتی نجاتش بدی اوخ بیا قبی در کن....اگر قاضی با علم خودش بود که الا قاضیو فرزاد خریده بود لازم به نمایشنامه نویسی نبود...در ضمن من هم کارشناس ای تیم و هم کارشناس حقوق .... این موردی داره واست؟نکنه داره رنجت میده؟در ضمن ادبیات هم فک نکنم تو محکمه شکرستون باشه جناب وکیل باس از موکلت دفاع کنی نه ک ب خودت بگیری خخخخ بدبخ اونی که تو وکیلش شی که هنو نمی دونه قاضی نمی تونه با علمش حکم صادر کنه وختی که فرزاد ادله لازمو برای برنده شدن در این پرونده داره !نه طرفدار فرزادم نه ازاده ولی معلوم برنده این قضیه فرزاده چون با سیاسته و پولدار.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)