صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 36

موضوع: فرزاد حسنی سکوتش درباره عکس جنجالی را شکست: به خاطر این تهمت، شکایت می کنم

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط newkarbar نمایش پست ها
    ماده 160- ادله اثبات جرم عبارت از اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد مقرر قانوني و علم قاضي است.
    علم قاضی
    دوست عزیز که اسمتم نمیدونم .... و نمی خوام دیه بات بحث کنم .... اول متنه فرزادو بخون و بررسی کنه بعد ب قول خودت قبی در کن تو شهر شما بت یاد ندادن ترتیب؟وختی که شوهادی نباشه علم قاضی موثره در اینجا ازاده شاکیه شاهدش نکنه دمشه؟
    برفرض تو قاضی حاضر بودی حکمو علیه فرزاد بدی یا ازاده؟برفرض راست هم باشه باس تو فضا مجازی ابرو فرزادو ببره؟چرا تو این چن سال رو نکرده؟هر وخ تونسی همه اینا رو با دلیل واسم توضیح بدی اوخ قبی کن که وکیلی.

حرفه ای
    راسی اگه فایل صوتی میشد بش استناد کرد الا همه دختربازا و پسر بازا با استناد به اس ام اس که خیلیا مدرکشم دارن می تونسن بگن ایشون به خواستگاری من اره داده و باس زنم بشه .... ههههخواستگاری پیامکی!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Soheil نمایش پست ها
    دوست عزیز که اسمتم نمیدونم .... و نمی خوام دیه بات بحث کنم .... اول متنه فرزادو بخون و بررسی کنه بعد ب قول خودت قبی در کن تو شهر شما بت یاد ندادن ترتیب؟وختی که شوهادی نباشه علم قاضی موثره در اینجا ازاده شاکیه شاهدش نکنه دمشه؟
    برفرض تو قاضی حاضر بودی حکمو علیه فرزاد بدی یا ازاده؟برفرض راست هم باشه باس تو فضا مجازی ابرو فرزادو ببره؟چرا تو این چن سال رو نکرده؟هر وخ تونسی همه اینا رو با دلیل واسم توضیح بدی اوخ قبی کن که وکیلی.
    من کی گفتم وکیلم؟؟
    بحث ما هم ارتباط به اصل ماجراشون نداره اعم از ابرویزی مجازی یا حق با کمیه و اینا. بحث ما علمی بوده گویا شما فرافه کنی کردی و چیزی از خودت نداری در تفسیر ماده فوق الاشعار بگی و خوده ماده میگه علم قاضی جزء ادله هست و شما اجتهاد در مقابل نص میکنید میگید شاهد ازاده کیه؟؟؟
    وقتی ی موضوعی برای قاضی علم شد + قرائن وادلهش زیر دادنامش میزنه
    بعد خدایش خدایش کجا درس خونده تا وقتی شاهد هست نوبت به علم قاضی نمیرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!؟ !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!!؟!؟

دلم برای آدمایی که تو دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی درس میخونن و بی سواد بارشون اوردن میشوزه
    سعی کن خودت باشی و نظره وبرداشت خودت رو بدی نه اینکه حرفات کپی اساتید شهیر حقوقی باشه
    دکتر علی کاظمی و دکتر جواد طهماسبی از تهیه کنندگان دو قانون آدک و ق.م.الف هستند که استاد حقیر بوده و ساعت ها در این مواد با هم سخن گفتیم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Soheil نمایش پست ها
    راسی اگه فایل صوتی میشد بش استناد کرد الا همه دختربازا و پسر بازا با استناد به اس ام اس که خیلیا مدرکشم دارن می تونسن بگن ایشون به خواستگاری من اره داده و باس زنم بشه .... ههههخواستگاری پیامکی!
    خدایش حقوق خوندی ..کجای قانون مدنی گفته خواستگاری کردن یعنی نکاح و هر کس زیرش بزنه باید مجازات بشه؟؟؟؟؟؟

حرفه ای
    خدایش حقوق خوندی ..کجای قانون مدنی گفته خواستگاری کردن یعنی نکاح و هر کس زیرش بزنه باید مجازات بشه؟؟؟؟؟؟
    تو معلوم نی با خودتم چن چندی اقایون خانوما ایشون فتوا داد از این به بعد با پیامک خواسگاری کنید از جی افتون و اگ ولتون کرد پیامکو بزارین رو میز دادگاهتو داری میگی فایل صوتی درجش بالاتر از شاهده منم میگم اوخ میشه خواسگاری پیامکی کرد اخ دلم.
    من کی گفتم وکیلم؟؟
    بحث ما هم ارتباط به اصل ماجراشون نداره اعم از ابرویزی مجازی یا حق با کمیه و اینا. بحث ما علمی بوده گویا شما فرافه کنی کردی و چیزی از خودت نداری در تفسیر ماده فوق الاشعار بگی و خوده ماده میگه علم قاضی جزء ادله هست و شما اجتهاد در مقابل نص میکنید میگید شاهد ازاده کیه؟؟؟
    وقتی ی موضوعی برای قاضی علم شد + قرائن وادلهش زیر دادنامش میزنه
    بعد خدایش خدایش کجا درس خونده تا وقتی شاهد هست نوبت به علم قاضی نمیرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!؟ !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!!؟!؟

دلم برای آدمایی که تو دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی درس میخونن و بی سواد بارشون اوردن میشوزه
    سعی کن خودت باشی و نظره وبرداشت خودت رو بدی نه اینکه حرفات کپی اساتید شهیر حقوقی باشه
    دکتر علی کاظمی و دکتر جواد طهماسبی از تهیه کنندگان دو قانون آدک و ق.م.الف هستند که استاد حقیر بوده و ساعت ها در این مواد با هم سخن گفتیم
    وختی دکتر شمس هس و استاد بی نظیر چرا برم سراغ اونا؟؟؟؟تو داری قبی میکنی ارشد جزا هسی و...در ضمن از حرفت دفاع کن ن فرار
    سوال کردم ازت:
    فرزاد الا اومده شکواییه هم داده به دادگاه ازاده هم داره میگه این عکس و فلان ... خوب بر فرض مثال قاضی دل رحم بود و قبول کرد ... ازاده و فرزاد از هم جدا شدن نزدیک دوسال هست ایشون اومدن تو فضای مجازی ابرو ایشونو به عنوان مرد سیتزگر بردن ! کدوم حقش خورده شده؟ازاده یا فرزاد؟ازاده الان چ رابطه ای دارن که دارن ابرو ایشونو می برن؟ابرو دوست عزیز مگه از سر جوب اومده؟؟؟؟؟پس اینجا ازاده محکومه بعد عید برو با استادا ارشدت مشورت کن ... در ضمن ادله ها اثبات دعوی وقتی یکی کارساز باشه دیه به اخریش نمی رسه و دست قاضی بستس وقتی اینجا شاهدی نیی و فرزاد حقش پای مال شده اوخ با علمش بیاد حکمو بده به ازاده؟ ازاده کیه ایشون الا حساب میشن؟ این طرز رفتار ازاده هم معلومه از ی چی رنج برده که این عکسو گذاشته و بعد دلت کرده ولی بازندس اون می تونس راحت شگایت کنه هرچند طلاق دس خوده ازاده بود و طلاقش گرفته و تموم .... عین درجات ارث وختی درجه اولی (مامان بزرگو فلان) باشه ی درجه سومی (نوه نتیجه ندیده)ارث نمی بره !

نیمه فعال
    تو داری میگی فایل صوتی درجش بالاتر از شاهده منم میگم اوخ میشه خواسگاری پیامکی کرد اخ دلم...نم کی همچین حرفی زدم خوبه گفتم که تا وقتی شاهد هست نوبت به علم قاضی نمیرسه؟تو کامنتم هس نگاه کن

نیمه فعال
    مشکلت اینه که داری حکم میدی برای بقیه چیزا که ربطی به بحث مل نداره اینکه اظهر من الشمس هست که ازاده محکوم میشه بخاطر افترا و توهین و به فرزاد در فضای مجازی تو این شکی نیست
    موضوع بحث مون این هست که ازاده گفته من 40 تا فایل صوتی ازش دارم...اگر فرضا این فایل مربووط به طلاق باشه و حرفای باشه که علیه فرزاد باشه..آیا این فایل صوتی در محکوم کردن فرزاد به هر عنوان مجرمانه ای قابلیت استناد داره یا نه؟؟؟ دقت کن سوال اینه

بعد ببقول خودت که کاتوزیان پیره دکتر شمست هم پیره و این دکترای که من گفتم هم جوون هستند و هم باسواد...خودت حرف خودت رو نقض میکنی

حرفه ای
    تو داری میگی فایل صوتی درجش بالاتر از شاهده منم میگم اوخ میشه خواسگاری پیامکی کرد اخ دلم...نم کی همچین حرفی زدم خوبه گفتم که تا وقتی شاهد هست نوبت به علم قاضی نمیرسه؟تو کامنتم هس نگاه کن
    تو صفحه دو گفتی بر اساس اون ماده فلان اون (عکس و فایل صوتیا که ازاده ادعاشه)اماره میشه و فلان و منم می گم اگه اون بشه از ادله خواسگاری پیامکیم پس درسته!همه می تونن با پیامک که خیلیا که بار اولشونن یا ب اصطلاح سوسول وختی دیدین عشقشون رفت با یکی دیه برن از عشقه اولشون شکایت کنن!!!خدایی تو دادگاه بت نمی خندن؟دختره رف ک رف اوخ تو اومدی پیامک ادله دعوات میکنی تو برگه دادخواستت!!!!!!!!!!

حرفه ای
    مشکلت اینه که داری حکم میدی برای بقیه چیزا که ربطی به بحث مل نداره اینکه اظهر من الشمس هست که ازاده محکوم میشه بخاطر افترا و توهین و به فرزاد در فضای مجازی تو این شکی نیست
    موضوع بحث مون این هست که ازاده گفته من 40 تا فایل صوتی ازش دارم...اگر فرضا این فایل مربووط به طلاق باشه و حرفای باشه که علیه فرزاد باشه..آیا این فایل صوتی در محکوم کردن فرزاد به هر عنوان مجرمانه ای قابلیت استناد داره یا نه؟؟؟ دقت کن سوال اینه

بعد ببقول خودت که کاتوزیان پیره دکتر شمست هم پیره و این دکترای که من گفتم هم جوون هستند و هم باسواد...خودت حرف خودت رو نقض میکنی
    ببین اولا هیچ رابطه ای بین این دوتا نی پس ازاده حق نداشه ابرو ببره
    دوما ماده قانونیت درست ولی باس بااجازه دادستان یا قاضی یا قاضی کشیک یا مستشار یا متصدیان باشه اونم تو بعضی جرایم خاص که خوده اینا گفتن اوخ اره پیامک فایل صوتی گرفتن ابونمان و شنود و....اره مدرکه ولی الا این مدرکه بنظرت؟؟؟عین این میمونه یکی به زور بدونه حجکم تفتیش بیاد خونت!اجازه میدی بش؟ یا تو جامعه بیان همه پیامکا خواستگاریاشونو بزارن رو میز دادگاه و... ازاده راهی پیش نمی بره مگر شاهد جور کنه اونم که شکر خدا ریخته تو خیابون ساعتی 500 تومن میان شهادت میدن حتی بهتر از منو تو از برن متن شهادت نامه رو.

حرفه ای
    خوب مصه ک بحث تمومید در کل تبادل اطلاعات خوبی بودهمه برین دیه خونه هاتون ب ما چه از این دوتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)