صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 36

موضوع: فرزاد حسنی سکوتش درباره عکس جنجالی را شکست: به خاطر این تهمت، شکایت می کنم

نیمه فعال

Arrow فرزاد حسنی سکوتش درباره عکس جنجالی را شکست: به خاطر این تهمت، شکایت می کنم

با توجه به اینکه آزاده نامداری در پست موقت دیشب خود تصویری از کبودی چشمش منتشر کرد و این کار را به همسر سابق خود منتسب کرد و ضمن اینکه در این پست کنایه ای هم به مسوولان رادیو زد و نوشت :"متاسفم برای رادیویی که آنتن زنده شو میسپره دست کسی که به نزدیکترین کسش هم رحم نکرد " مشخص نیست آیا در این گفتگو فرزاد حسنی پاسخ نامداری را خواهد داد یا خیر؟ امروز دوشنبه فرزاد حسنی ساعت 18 مهمان رادیو ایران و مجری خوب این برنامه علی مرادی است و ممکن است حرف های زیادی را روی آنتن زنده رادیو به زبان بیاورد!

--------

به گزارش تی وی پلاس، بعد از انتشار عکسی خبرساز توسط آزاده نامداری مبنی بر اینکه در زندگی زناشویی اش با فرزاد حسنی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بعد از حدود یک سال و نیم سکوت توسط فرزاد حسنی درباره جدایی اش از این مجری زن تلویزیون، فرزاد حسنی دقایقی پیش با تماس با تی وی پلاس برای اولین بار سکوتش درباره این اتفاق را شکست و این حرف ها را به زبان آورد:

«در رابطه با ادعای خانم نامداری باید بگویم کذب محض است و به شدت این موضوع را رد می کنم. مطمئن باشید تهمت ایشان را از طریق مراجع قضایی پیگیر خواهم شد و از ایشان شکایت می کنم. ضمن اینکه ایشان در دادگاه نیز این ادعا را مطرح کرده بودند که دست خالی از آن مرجع بیرون آمدند... تا چند ساعت دیگر نیز یادداشتی جامع و کامل درباره همه اتفاقات اخیر در اختیار تی وی پلاس خواهم گذاشت تا منتشر و افکار عمومی روشن شود.»

-----

سوال تکان دهنده فرزاد حسنی از آزاده نامداری: نظرتان درباره عشق به فرزندتان چیست؟/ایشان به جرم تهدید به قتل، از من شکایت کرده/یادداشت فرزاد حسنی در واکنش به اظهارات اخیر آزاده نامداری منتشر شد

مردم عزیز سرزمینم... دو سال در برابر اظهارات خلاف واقع و بی حرمتی هایی که بر من روا رفت و مظلوم نمایی ها و استفاده از احساسات پاک شما سکوت اختیار کردم.

به گزارش تی وی پلاس، بعد از انتشار عکس جنجالی آزاده نامداری مبنی بر مورد ضرب وشتم قرار گرفتن توسط همسر سابقش فرزاد حسنی، بعد از حدود دو سال سکوت، فرزاد حسنی مجری سرشناس تلویزیون طی یادداشتی که برای تی وی پلاس ارسال کرد، پرده از بسیاری از رازهای مسکوت مانده زندگی مشترک با آزاده نامداری برداشت و از مردم ایران خواست با دقت بیشتری به مسائل نگاه کنند. تی وی پلاس برای اولین بار این یادداشت را منتشر می کند:
    مردم عزیز سرزمینم... دو سال در برابر اظهارات خلاف واقع و بی حرمتی هایی که بر من روا رفت و مظلوم نمایی ها و استفاده از احساسات پاک شما سکوت اختیار کردم.
    اکنون نیز براساس خواسته ی مادر سیده 63 ساله ام و وثیقه ی سوگندی که یاد کرده ام پاسخ می دهم:
    کوتاه! کوتاه از آن جهت که احساس من بر این عقیده استوار است که حریم خصوصی افراد متعلق به ذوالحرم است ولاغیر. بر فرض محال اگر این ادعاهای کذب صحت هم داشت، آیا این روش درستی برای بیان آنهاست؟ ریختن آبروی دیگران و حتی خانواده خود به چه قیمتی؟ به قیمت پخش تصویرمان از تلویزیون؟! انسان ها را از روشی که برای رسیدن به هدفشان انتخاب می کنند بشناسید...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

1- کدام انسانی با اندک بهره هوشی می تواند بپذیرد که این خانم تا به حال هیچ گونه شکایتی از من نکرده باشد؟ قطعا با اندکی دقت و بررسی صفحات مجازی متعلق به مشارالیها که سرشار از تصاویر و مدارک غیر واقعیست پاسخ سوال روشن است!
    2- ایشان با بیان ادعاهای گوناگون و تجمیع کلکسیونی از عناوین مجرمانه همچون ضرب و شتم، افترا، تهدید به قتل، شکستن گوشی همراه (باور کنید به همین جرم!) و ارسال پیامک از من شکایت کرده و در تمامی این موارد به واسطه ی صدور احکام قضایی دست خالی از دادسرا برگشته است! به عنوان مثال رجوع کنید به پرونده کلاسه ی 922192/63 در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو تهران. در کدامیک از این موارد محکوم واقع شده ام؟ هیچ کدام!
    3 - اساسا مسائل خانوادگی ما به مدیران رسانه چه ارتباطی دارد؟ چرا ایشان با فرافکنی و عدم قبول واقعیت، موضوعات فی مابین در زندگی شخصی را به عدم پخش مستندشان ارتباط می دهند؟! اساسا ممنوعیت فعالیت ایشان از مراجع دیگر و به واسطه مواردیست که مرتبط با جدایی اش از من نیست.
    4- پاسخ مفصل و قاطع من به این فرمایشات کذب و عکس های غیر واقعی و تهمت های پی در پی و مظلوم نمایی در مرجع قضایی به واسطه طرح شکایت از ایشان صورت خواهد پذیرفت و فصل الخطاب همه ی ما قانون است. تا سیه رو شود هر که در او غش باشد.
    در پایان می خواهم این دو سوال من در صفحه ی اینستاگرام ایشان پرسیده شود که:
    1- نظر ایشان درباره گروهک منافقین چیست؟
    2- نظر ایشان درباره ی عاطفه ی مادری و عشق به فرزندشان چیست؟
    با سپاس - خاک پای ملت ایران - فرزاد حسنی

ویرایش توسط omidha : 03-25-2015 در ساعت 08:12 AM

2. 6 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    امروز دوشنبه فرزاد حسنی ساعت 18 مهمان رادیو ایران و مجری خوب این برنامه علی مرادی است و ممکن است حرف های زیادی را روی آنتن زنده رادیو به زبان بیاورد!
    مگر امروز 4شنبه نیست؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mjnorthern نمایش پست ها
    مگر امروز 4شنبه نیست؟
    از اول ماجرا رو تنظیم کردم گذاشتم

حرفه ای
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

فعال
    با مشورت وکیلش یه طوماری نوشته تا گند کاری بالاتر نیاره

7. کاربر مقابل از Catman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidha نمایش پست ها

در پایان می خواهم این دو سوال من در صفحه ی اینستاگرام ایشان پرسیده شود که:
    1- نظر ایشان درباره گروهک منافقین چیست؟
    2- نظر ایشان درباره ی عاطفه ی مادری و عشق به فرزندشان چیست؟
    با سپاس - خاک پای ملت ایران - فرزاد حسنی

این یعنی چی؟
    تو گفتگوی سال پیش برنامه صبحی دیگر که فرزاد حسنی واسش شعر میخوند به نظر میومد باردار باشه. یعنی به خاطر این بوده؟!!!
    سرگرم به خود زخم زدن در همه عمرم...

9. 2 کاربر مقابل از mdm123 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mdm123 نمایش پست ها
    این یعنی چی؟
    تو گفتگوی سال پیش برنامه صبحی دیگر که فرزاد حسنی واسش شعر میخوند به نظر میومد باردار باشه. یعنی به خاطر این بوده؟!!!
    به قول رضا رشید پور ( قضیه خییلی پیچیدس )

11. کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    وکیلش عجب زبونی داره!

حرفه ای
    کاری ندارم با این قضایا ولی بازنده پرونده ازاده نامداریه چون برای اثبات ضرب و شتم نیاز به شاهده که فرزاد می تونه راحت انکارش کنه و به جرم افترا و هتک حسیت از ازاده نامداری شکایت کنه و محکومش کنه باس همون لحظه اینو رو می کرد ازاده تا با حکم پزشکی قانونی برنده پرونده میشد الا یکونیم سال گذشته غیرممکن میاد برنده شه تو دادگاه....حتی الا ازاده نامداری که ادعاشه مدارکش فایل صوتیاس از ادله اثبات دعوی حساب نمیشه!...

14. کاربر مقابل از Soheil عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    اینا دیگه کین؟ مجری تلویزیون؟ به من چه زندگی ملت چی میشه

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)