با سلام خدمت دوستان عزیز و سال نو مبارک. من یه خواهشی از دوستان داشتم مخصوصا از آقا امیر که هیچ موقع حرف ما رو زمین ننداختن. خواهشا قسمتهای جدید شو رنگارنگ که پخش میشن رو برای دانلود بذارین.من ایام عید سر کار هستم و نمیرسم نگاه کنم. با تشکر.
با سلام خدمت دوستان عزیز و سال نو مبارک. من یه خواهشی از دوستان داشتم مخصوصا از آقا امیر که هیچ موقع حرف ما رو زمین ننداختن. خواهشا قسمتهای جدید شو رنگارنگ که پخش میشن رو برای دانلود بذارین.من ایام عید سر کار هستم و نمیرسم نگاه کنم. با تشکر.
مرسی از آقا امیر!!! بازم مثل همیشه شرمندمون کردی. منتظر قسمتهای بعدی هم هستیم. دمت گرم. راستی سال نو هم مبارک آقا امیر.(:
Amir, ENSAN, ghasemshah, Saber
سلام خدمت آقا امیر، آقا میگم اگه امکانش هست قسمت 24 ام رو بذار برا دانلود،مرسی.
امیر جان قسمت 25 نیومده هنوز عزیز؟
امیر خان خواهشا قسمت 25 ام رو میذاری برا دانلود؟؟ مرسی.
امیر جان اگه قسمتهای جدید اومده لطفا لینک دانلودشو بذار.با تشکر.
سلام خدمت تک تک دوستان.من یه خواهشی داشتم از دوستانم و این تاپیک رو مناسب دیدم برای درخواستم. چند تا ویدیو خوب و قدیمی تازگی ها آپلود شده تو یوتیوب که اگه شما دوستان و امیر خان عزیز لینک دانلودشونو با بالاترین کیفیت ممکن برامون بذارن خیلی ممنون میشم بنظرم این ویدیوها ارزش دانلودو دارن مخصوصا اونایی که اهل نوستالژی و خاطره باشن.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سپاس از امیر عزیز که قسمتهای 22 و 23 و 24 را که بهترینهای رنگارگ هست گذاشتی
اگر ممکنه عکسهای هر 3 قسمت را مانند از یک تا 21 گذاشتی بگذار ، و در صفحه 1 به ردیف بگذار با تشکّر مجدّد
ممنون و سپاس از شما عزیزان که زحمت زیادی میکشید اکر امکان داره من شو های خردادیان رو که تعلیم رقص هاش هست رو میخوام اکه میشه برای دانلود بزارید ممنون میشم خسته نباشید
داداش ظاهرا قسمت 26 تا29 هم اومده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)