صفحه 126 از 700 نخستنخست ... 2676116124125126127128136176226626 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,251 به 1,260 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    آره اون که سر جاش... ولی سبک بازیش خیلی به تیم ما میخورد ... یه حسی بهم میگه تو بارسا به سرنوشت ویا دچار میشه
    نمیتونم دروغ بگم که دوس داشتم بیاد رئال و نمیتونم دروغ بگم که براش آرزوی موفقیت دارم امیدوارم سرنوشت خوبی در انتظارش نباشه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    ها اون خیلی خوبه شوخی بازیکنا با کارلتو هم خیلی خوبه
    ها... یادم به حس خودم میفته... مخصوصا اون مرده که میره بیرون پنجره داد میزنه ... کارلتو تو اون کلیپه از مارسلو بدتره

حرفه ای
    نمیتونم دروغ بگم که دوس داشتم بیاد رئال و نمیتونم دروغ بگم که براش آرزوی موفقیت دارم امیدوارم سرنوشت خوبی در انتظارش نباشه
    دقیقا مثل من

فوق حرفه ای
    ها... یادم به حس خودم میفته... مخصوصا اون مرده که میره بیرون پنجره داد میزنه ... کارلتو تو اون کلیپه از مارسلو بدتره
    من که نفسم بالا نمیومد فقط تونستم به زندگی برگردم

حرفه ای
    من که نفسم بالا نمیومد فقط تونستم به زندگی برگردم
    من دیگه تو حال خودم نبودم... با این که سایلنت بودم ولی یه مشت بالش دور و برم بود، همه رو شوت میکردم تو در و دیوار... کلا هیچی از شادی بعد گل راموس ندیدم تا بعدا تو کلیپها فهمیدم چه خبر بوده

فوق حرفه ای
    من دیگه تو حال خودم نبودم... با این که سایلنت بودم ولی یه مشت بالش دور و برم بود، همه رو شوت میکردم تو در و دیوار... کلا هیچی از شادی بعد گل راموس ندیدم تا بعدا تو کلیپها فهمیدم چه خبر بوده
    امیدوارم زودتر به 12 برسیم

حرفه ای
    امیدوارم زودتر به 12 برسیم
    ولی فکر نمیکنم تا آخر عمرمون دیگه هیچ وقت جامی به این دراماتیکی و ماندگاری بگیریم

فوق حرفه ای
    ولی فکر نمیکنم تا آخر عمرمون دیگه هیچ وقت جامی به این دراماتیکی و ماندگاری بگیریم
    تا تو اوجیم خدافظی کنیم پس

حرفه ای
    تا تو اوجیم خدافظی کنیم پس
    از من که رئالی ترین رئالی دنیام همچین کاری بر نمیاد

فوق حرفه ای
    قصه نام او جیمز دیوید رودریگز روبیو فرزند ویلسون جیمز رودریگز بـِدولا و ماریا دل پیلار روبیو است. نام او از جیمز باند گرفته شده اما در حقیقت، "هامس" تلفظ می‌شود و در این مورد، برخلاف آن شخصیت داستانی است. سال‌های ابتدایی جیمز قسمت عمده فوتبال خود در کودکی را در انویگادو بازی کرد که با محل تولدش، کوکوتا، حدود 12 کیلومتر فاصله دارد. این باشگاه همچنین بازیکنان شاخصی مانند فردی گوارین، دورلان پابون و خوان کویینترو را پرورش داده است. دردهای کودکی وی در کودکی دچار لکنت شدیدی بود و به یک درمان‌گر تکلم نیاز پیدا کرد تا از پس مشکلش برآید. با این وجود، هنگامی که با مطبوعات صحبت می‌کند، می‌توانید احساس خجالت او را تشخیص دهید. قهرمانان جیمز دو قهرمان داشته است. یکی سوباسا اوزارا، شخصیت کارتون کاپیتان سوباسا، که قصه پسری را می‌گوید که به دنبال قهرمانی جام جهانی با ژاپن است، دیگری هم‌تیمی جدیدش، کریستیانو رونالدو.
    ال کلاسیکو جیمز هیچوقت علاقه‌اش به رئال مادرید را مخفی نکرده است اما این بازیکن 23 ساله ممکن بود در کاتالونیا به بازی خود ادامه دهد ولی انتقال او به اسپانیول در 2010 شکست خورد. اشتباه در اعلام لقب او جیمز اغلب به "ال دی‌یـِز" (یعنی شماره 10) ملقب شده است اما اکثر اوقات این لقب به اشتباه "ال بـَندیدو" (یعنی دزد) گزارش شده است. مسائل خانوادگی همسر او، دانیلا اوسپینا است، خواهر هم‌تیمی‌اش در تیم ملی، دیوید اوسپینا. این دو دختری به نام سالومه دارند و جیمز اغلب پس از گل‌زنی، تاتوی نام دخترش را می‌بوسد.
    استعدادی پخته جیمز در سال 2009، جوان‌ترین بازیکن و گل‌زن در لیگ آرژانتین و سال بعد، جوان‌ترین خارجی فاتح لیگ شد. با شش گلی که در برزیل زد، وی همچنین برترین گل‌زن تاریخ کلمبیا در جام جهانی است. دانشجوی ممتاز جیمز علی رغم اینکه کار حرفه‌ای خود را در فوتبال به پیش برده، تحصیلات خود را رها نکرده است. وی در دانشگاه ناسیونال آبیرتا، از راه دور، در رشته مهندسی تحصیل کرده است [گرایش مهندسی در متن ذکر نشده است]. بسکتبال جیمز از عاشقان بسکتبال است و بازیکن محبوبش، لبرون جیمز هست که در توییتر طی جام جهانی به هم‌نام خود تبریک گفت.
    با دیدن بازیکن کلمبیا فکر می‌کنم بازیکن محبوبم در جام جهانی را یافته‌ام! واضح است که نام او به این موضوع کمک کرده #متمایل_شده #10 #جیمز #WC2014

11. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 126 از 700 نخستنخست ... 2676116124125126127128136176226626 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)