نوشته اصلی توسط Milad یا ابلفضل ..13 میلیون فروش پیراهن ؟ من فک کردم حسین ** گفت یا سوتی نوشتاری صورت گرفته من کی خبر کذب دادم دیوث؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N والیبالیسته میگن اصلا خامس رو میخورد خامس موقع داستانشون به یه چارپایه نیاز داره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad یا ابلفضل ..13 میلیون فروش پیراهن ؟ من فک کردم حسین ** گفت یا سوتی نوشتاری صورت گرفته پرز تاجره اقا تاجر
نوشته اصلی توسط Milad اصلا خامس رو میخورد خامس موقع داستانشون به یه چارپایه نیاز داره ها خیلی گندس
نوشته اصلی توسط HO33E!N من کی خبر کذب دادم دیوث؟ گفتم حتما میخواستی بنویسی 3 میلیون نوشتی 13 میلیون یه ساله پولش در میاد
نوشته اصلی توسط Unforgiven وقتی خامس 16 ساله بوده مخشو میزنه تلفنی طفلک خامس قیافشو ندیده بوده اول عاشق میشه بعد می بینه این ایکبیری رو ولی خوبه زشت باشه حداقل مطمئنیم که پیکه نمیشه
افا این داستان چراغای پایینمون چیه ؟
نوشته اصلی توسط Milad گفتم حتما میخواستی بنویسی 3 میلیون نوشتی 13 میلیون یه ساله پولش در میاد گوه خوردی به من بهتون زدی دیوث
نوشته اصلی توسط Milad افا این داستان چراغای پایینمون چیه ؟ اون فلش رفت و برگشتُ بزنی میتونی دلیل تشکرت بنویسی الان من برات زدم برو پروفایلت دلیل تشکرمنُ میبینی قسمت امتیاز
نوشته اصلی توسط HO33E!N گوه خوردی به من بهتون زدی دیوث رسمی :ازت عذر خواهی میکنم حسین طرفداری نوشته میخوان سوارز رو ببخشن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن