نوشته اصلی توسط HO33E!N این علیرضا خطرناکه هر چی گفت تایید کن آره نمیشه سر به سرش گذاشت ازوفتی برگشته به سایت از ترسش با فروش کاسیاس موافق شدم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad من یادم نمیاد تو فضا وشبکه اجتماعی با کسی دعوا کرده باشم اونروز هم به علی دایی فحش دادم منم که طرفدار علی دایی به شدت
نوشته اصلی توسط HO33E!N کار خوبی نکردی علیرضا...هر کاری کرد 6-7 سال از ما بزرگتره باز با کی درگیر شده ؟ کلا فقط یه ادمین باید بزاریم علیر رو کنترل کنه
نوشته اصلی توسط Milad آره نمیشه سر به سرش گذاشت ازوفتی برگشته به سایت از ترسش با فروش کاسیاس موافق شدم
نوشته اصلی توسط Unforgiven منم که طرفدار علی دایی به شدت من فقط تو موزیک باران علی دایی رو دوست دارم وعشقمه
نوشته اصلی توسط Milad باز با کی درگیر شده ؟ کلا فقط یه ادمین باید بزاریم علیر رو کنترل کنه به احسان ....اگر امیر نبود بن دائم برا 1 دقش بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N کار خوبی نکردی علیرضا...هر کاری کرد 6-7 سال از ما بزرگتره بی طرف باید میموند نباید به من میگفت نادان و .... بعد میگفت بزرگش میکنم نمیدونم مگه دخترها خودشون زبون ندارن که همش یه سری میپرن وسط طرفداری کنن کسی که سوک میلیسه بزرگتر نیست بلکه از سگ هم پست تره
نوشته اصلی توسط Unforgiven بی طرف باید میموند نباید به من میگفت نادان و .... بعد میگفت بزرگش میکنم نمیدونم مگه دخترها خودشون زبون ندارن که همش یه سری میپرن وسط طرفداری کنن کسی که سوک میلیسه بزرگتر نیست بلکه از سگ هم پست تره
نوشته اصلی توسط HO33E!N به احسان ....اگر امیر نبود بن دائم برا 1 دقش بود حسین مواظب رفتارت باش من تجربه فحش هاشو دارما تنها حرفی که زدم و فحش کشم کرد این بود که علی دایی مربی خوبی نیست
نوشته اصلی توسط Milad باز با کی درگیر شده ؟ کلا فقط یه ادمین باید بزاریم علیر رو کنترل کنه لاشیا سر قضیه کاسیاس اینقد ممد دهن لق درباره من بد گفت چن روز پیش 1 کلمه هم ابراز ناراحتی نکردم الان هم با هم دوستیم چون میدونم عاشق کاسیاسه انقد هم بد نیستم من
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن