ردوان :” فکر نمی کردم آنجلوتی این قدر خوب بخواند “
آسان نیست که یک ترانه تبدیل به ترانه شماره یک پاپ جهان شود اما ” زنده باد رئال … همین و بس ” ، ترانه ای که ردوان برای رئالی ها تولید کرده بود ، خیلی سریع ” هیت ” شد و تبدیل به ترانه شماره ۱ از نظر دانلودها در آیتونز شد . خودش این ترانه را ” خیلی احساسی ” می داند .
این موزیسین که با لیدی گاگا ، انریکه ایگلسیاس ، پیتبول و جنیفر لوپز کار کرده ، می گوید :” خیلی مفتر و خوشحالم . این برای من به عنوان یک حرفه ای خیلی خاص است . همین طو راز نظر شخصی چرا که من هم یک رئالی شدیدا متعصب هستم . ”
نادر خیاط می گوید که سالهاست به فکر این ترانه است اما بالاخره با حمایت دوستانش ، سرجیو راموس و کریتسیانو رونالدو این اتفاق ” به تحقق ” پیوسته است . وی با خنده می گوید :” با بازیکنان در استودیو بودیم و ترانه را می گرفتیم . می دیدم که افتخار می کنند و آنجلوتی به من در مورد ترانه گفت :” نامبر وان ” و حقیقتا هم نامبر وان شد . ”
این ترانه ماه هاست که آماده شده اما تا زمان قهرمانی رئال در اروپا رونمایی نشد و بدین ترتیب برچسب “ترانه دسیما ” را گرفت که اشاره به دهمین قهرمانی رئال در اروپا دارد . این ترانه برای روحیه دادن به بازیکنان پیش از فینال کوپا دل ری مقابل بارسا ، پیش از دو بازی با بایرن و همچنین بازی فینال اروپا مورد استفاده قرار داد .
وی در ادامه گفت :” اصلی ترین هوادار این ترانه فلورنتینو پرز است . پیش از هر بازی بزرگ ، ترانه را برای بازکنان پخش می کرد . او به من گفت که این ترانه برای ما خوش شانسی اورده و به بازیکنان روحیه داده است . ”
ردوانه در مورد بازیکنان گفت :” هنرمندان فوتبال ، بهترین های جهان ” هستند و این تجربه را ” بی نظیر” خواند و گفت که هرگز آن را فراموش نمی کند .
وی گفت که بازیکنانی مثل راموس ، کریستیانو و خسه صدای بدی نداشته اند اما یک نفر دلش را ربوده است :” آنجلوتی مرا شگفت زده کرد . فکر نمی کزدم این قدر خوب بخواند .”
نادر خیاط گفت که می خواسته این ترانه شکل جهانی داشته باشد تا کل دنیا ” چه خواننده باشند ، چه نباشند” ، بتوانند آن را نجوا کنند . ردوان در پایان گفت :” مثل رویایی بود که به تحقق پیوست . برنابئو ترانه من را با دسیما خواند . جادویی بود . “