صفحه 158 از 700 نخستنخست ... 58108148156157158159160168208258658 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,571 به 1,580 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    من جا رونی بودم میزدم درگوشش میگفتم ،جاکش جمع کن این مسخره بازیارو
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    خیلی ضایع بود
    رونی قبل اینکه شوت بزنی به دروازه بان نگاه کن و اینکه نیاز نیس شوتت محکم و سفت باشه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Unforgiven نمایش پست ها
    با خرید مایکل اوون موافقی ؟
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    من جا رونی بودم میزدم درگوشش میگفتم ،جاکش جمع کن این مسخره بازیارو

فوق حرفه ای
    با خرید مایکل اوون موافقی ؟
    نه همش مصدوم میشه

فوق حرفه ای
    ایارا ؟شنیدم خیلی خوبه یه بازیگر تو سینمای هند هست میگن بارسا خریدنشبارسا گفته بعد ها میفهمید این بازیکن چه فوایدی داره اسمش دقیق یادم نیست ولی فک کنم سرجیو بوکتس بود بوسکتس بود
    قراره یه نسل از اسپانیا رو در کنار ایارا ساپورت کنه
    یه لحظه فکر کردم این پسره نیمار رُ میگی از اونجای ننش دایو زده بیرون همین امروز

ehsan1361
    Guest
    باز هم شامپو کلییر
    حالا مسی پاس میده به رونالدو

"کریستیانو رونالدو" برای حضور در تبلیغات تلویزیونی یک نوع محصولات بهداشتی و آرایشی به توکیو پایتخت ژاپن سفر کرده است. او در پشت صحنه این تبلیغ به یک خبرنگار گفت: خیلی مهم است که در بیرون و درون میدان فوتبال همیشه ظاهری خوب داشته باشی»

این ستاره خوش تیپ که در ازای دریافت مبلغ کلانی در این تبلیغ تلویزیونی بازی کرده است محبوب ترین فوتبالیست دنیا از نظر کمپانی های عظیم تبلیغاتی است.

تصاویری مربوط به حضور رونالدو در این تبلیغ را می بینید:

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای

اگر آنجلوتی ده سال قبل رئالی شده بود، مسلما حالا داشتیم برای سیزدهمین یا چهارمین چمپیونزلیگ تلاش می کردیم. اگر کسی لایق مجسمه تجلیل به خاطر رئال فعلی باشد، آن مربی ایتالیایی است.او کسی است که بزرگترین مشکلات را با آرامش وبه ساده ترین شکل حل می کند.فقط کارلتو و رش منحصر بفردش می توان طوری نشان دهد که مشکلی درون دروازه وجود ندارد و جدایی احتمای دی ماریا نیز مشکل ساز نیست. این مرد تئروی جدید نسبیت را برای فوتبال ابداع کرده است چرا که برای او نسبت سختی همه چیز نسبت به بقیه افراد آسان تر است. او خیلی ساده انگارانه تر نگاه می کند. هر چند که کیلور ناواس با سابقه ای خوب در روزهای آتی رئالی می شود اما حرفهایش را عوض نمی کندو می گوید که کاسیاس به علت داشتن پیش فصل بیشتر شانس بیشتری دارد و همسطح دیگو لوپز برای حضور در ترکیب رقابت می کند. می توانم درک کنم که بگوید برای او بحث دروازه بانی مشکل نیست اما مسلما برای باشگاه این یک مشکل است. باشگاهگمان می کند که با آمدن بازیکن کاستاریکایی فروش دیگو یا ایکر خیلی مشکل است اما آنجلوتی به این قضیه هم با سادگی نگاه می کند.

در مورد خروجی ها هم او آرامش داشت. دی ماریا یکی از بازیکنانی است که می توانست برای شش جام تلاش کند اما با آمدن خامس و کروس عزمش برای رفتن جدی تر شده است. ال فیدئو نگاه خود را به پاریس و پیشنهاد سالی هشت میلیون یورویی در این باشگاه جلب کرده است.دی ماریا اگر تا چهارده مرداد از رئال نرود باید با آنجلوتی در تمرین ور در رو شود.شاید کارلو دوباره او را حفظ کند. مربی ایتالیایی مثل ” آقای لوبو” در پالپ فیکشن است. او همیشه برای مشکلات یک راهکار دارد.

توماس رونکرو

9. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    مودریچ:”دوست دارم در رئال بازنشسته شوم”

لوکا مودریچ لحظاتی پیش از سفر به آمریکا پاسخگوی سوالات خبرنگار مارکا بود.

پس از یک فصل طولانی استراحت مناسب داشتی؟

به خوبی استراحت کردم. در تعطیلات به همراه خانواده و دوستانم در کرواسی بودم. باطری هایم را شارژ کردن و آماده فصل جدید هستم.

کرواسی را در جام جهانی چطور دیدی؟
    گروه خیلی مشکلی با حضور برزیل، مکزیک و کامرون داشتیم. واقعا سخت بود. هدفمان صعود بود اما سطح خودمان را ارائه ندادیم. به همین علت گروه و کادر فنی کمی ناراحت شدند. اما مکزیک و برزیل بهتر از ما بودند.
    در طول جام جهانی با آنجلوتی و پرز صحبت کردی؟
    فقط با کارلو صحبت کردم تا بدانم که چقدر تعطیلات در اختیار من می گذارد و چه زمانی به تمرین بر می گردم.
    چه انتظاری از فصل بعد داری؟
    از نظر شخصی امیدوارم که یک فصل سالم و بدون مصدومیت را داشته باشم. سال گذشته فصل خیلی خوبی داشتیم. امیدوارم که بتوانیم بهتر از آن باشیم. بازیکنان جدیدی داریم که خیلی خیلی خوب و بی نظیر هستند. توقعات در رئال همیشه بالاست و امیدوارم که تیم و خودم مثل همیشه باشیم. مسلما باید سطحم را بالا ببرم و بهتر شوم.
    نظرت در مورد کروس و خامس، خریدهای تیم چیست؟
    از نظر من از بهترین های جام جهانی بودند. بازیکنان بی نظیری هستند و حضورشان نشان می دهد که رئال همچنان انگیزه زیادی دارد تا با بهترین خریدها موفق شود. حضور او خبر خوبی برای ما و بازیکنان است چرا که همیشه بهترین ها را می خواهیم. مادریدیسموها هم لایق دیدن بهترین های دنیا در ترکیب تیمشان هستند.
    رئال مادرید قدرتمند ترین خط هافبک اروپا رداد؟
    به نظرم هافبک های بسیار بسیار خوبی در اختیار داریم و خوشحالم که بخشی کلیدی از میانه زمین رئال هستم اما مشکل است که بتوان در مورد این که رئال بهترین اس قضاوت کرد. این در ماه ژوئن مشخص می شود.
    رئال با رونالدو، بیل ، بنزم، ایسکو، خسه، خامس ، کروس ، مودریچ و … شاید دی ماریا بخت اصلی قهرمانی است؟
    رئال همیشه از بخت های اصلی در هر جامی است. در جام باشگاه های اروپا و در لالگیا همیشه شانس بیشتری برای ما وجود داشته است. اما مشکل خواهد بود. باید زیبا بازی کنیم، مثل فصل گذشته. بقیه تیمها نیز توقیت می شوندو. در اسپانیا رقبی قدرتمندی مثل بارسا، اتلتیکو و شاید چند تیم دیگر داریم.فصل جذابی خواهد بود اما برای ما به عنوان رئال طبیعی است که بخت قهرمانی باشیم.
    شانس دارید شش جامه شوید. انگیزه بخش است یا فشار ایجاد می کند؟
    انگیزه بخش است. برای رئال هر تورنمنت ، هر جام مهم است. بی نظیر خواهد بود که بتوانیم شش جام را ببریم. مسلما خیلی مشکل است. تیمهای خوب زیادی رو در روی ما قرار می گیرند. اگر شش جامه شویم بی نظیر است اما باید بازی به بازی حرکت کنیم و ببینیم چه می شود.
    برای بردن اوندسیما فشار حس می کنید؟
    این یک فشار همیشگی است. به اندازه دسیما نیست اما باز هم فشار وجود دارد حالا یک فشار منطقی به رئال به خاطر تاریخچه اش و ستارگان فعلی وجود دارد. حالا پس از بردن دسیما قهرمانی اوندسیما کمی راحت تر است.ترکیب خوبی در اختیار داریم و با این بازکینان روند صعودی را طی می کنیم. می توانیم که در سالهای اخیر رشد کنیم . کیفیت لازم را برای ان داریم اما باید خود را در زمین ثابت کنیم.
    یک چیز را هم دوست داشتم .وقتی دی استفانو فوت شد، بلافاصله حس افتخار به من دست داد که توانستم با فردی که به عنوان میراث روحیه در رئال شناخته می شود، آشنایی داشتم. روحیه دی استفانو باشگاه را شکل داد. هیچ چیز بهتر از ادای احترام به این روحیه در فصل اینده نخواهد بود.
    وقتی که کرنری را سانتر کردی که منجر به گل راموس شد، چه از ذهنت می گذشت؟
    این آخرین فرصت ما در این بازی بود. از نظر من مهم بود که سریع توپ را بزنم تا زمان زیادی از دست نرود. به سرعت به سمت توپ رفتم تا کرنر را ارسال کنم. سعی کردم که توپ را در مکان درست فرستادم، جایی که در تمرینات آن را تست کرده بودیم. توپ را درست فرستادم و راموس یک گل عالی را زد. بعد از آن گل ، بازی یکطرفه شد. لحظه بی نظیری بود. بعد از ای گه می دانستیم که می بریم.
    خاطره ی خاصی از فنیال لیسبون داری؟
    پیراهن، کفش ، مدال ، همه چیز را در صندوق خاطراتم نگه داشته ام.
    رابطه خاصی با هوداران رئال داری و این را در جشن دسیما در سیبلس نشان دادی. تو ستاره جشن بودی.
    از روزی که به رئال پیوستم می دانستم که این یکی از بهترین تصمیمات دوران ورزشی من است. این مسلما مهمترین جام من بود هر چند که یک کوپا و یک سوپرکاپ را برده بودم. همه بازیکنان، باشگاه ، مادریدیسموها و … مدتها منتظر این جام بودند. حس حضور در سیبلس برای قهرمانی دسیما بی نظیر بود. تا آخر عمر یادم می ماند.
    وقتی موهایت را کوتاه کردی ، همسرت چه گفت؟
    گفت حالا سومین بچه خانواده شده ام. مرا پسر جدید خودش می دانست چرا که خیلی جوان تر شده بودم.
    پارسال در وایادولید یک حقیقت را گفتی :” همیشه گفته ایم که باید از چنین بازیهایی درس گرفت اما هرگز درس نمی گیریم.” مثل یک **** حرف زدی
    در آن لحظه حس کردم که حرف دلم را باید بزنم چرا که روحیه تیمی برای من خیلی مهم بود و در آن بازی حس خبوی داشتم. باید توجه بقیه را بیشتر جلب می کردم.
    می خواهی در رئال بازنشسته شوی؟
    پیوستن به رئال برایم یک رویا بود. هرگز به این فکر نمی کردم که در این جا موفق نمی شوم. در این جا به همراه خانواده ام خیلی خوشحالم و از شهر و باشگاه لذت می بریم. بی نظیر است که فوتبالم را در این جا تمام کنم. این را دوست دارم اما به نکات مختلفی بستگی دارد. این که باشگاه چه نظری دارد، تا چه زمانی بتوانم سطحم را حفظ کنم و در رئال ضروری باشم و … هنوز برای این فکر زمان زیادی را وقت دارم ببینیم چه می شود اما می خواهم بگویم که در این جا خیلی خوشحالم و لذت می برم.

فوق حرفه ای
    زیدان: 10 سال پیش، من خودم اعتراف کردم که 75 میلیون یورو ارزش ندارم. امروز هم تلاش می کنم که همین را بگویم، که هیچ بازیکنی ارزش این مقدار پول را ندارد....

صفحه 158 از 700 نخستنخست ... 58108148156157158159160168208258658 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 46 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 46 مهمان ها)