ایکر اول شایعه میکردن 9 ملیون دستمزد الان میگن 7
به نظرم به نفعشه انگلیس نره چون توی سانترها و خروجها ضعف داره اونجا هم خوراکشون سانتره
زلاتان: من دوست دارم برای مورینیو بمیرم. من قابلیتهای تاکتیکی و توانایی های فنی این مربی را میستایم. او میتواند با شخصیتهای متفاوت کنار بیاید و همیشه در چالشها برنده است.![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب بازی امشب با اینتر
دیگو لوپز - په په - ناچو - کارواخال - یورنته - ایارامندی - مدران - لوکاس وازکز - ایسکو - گرت بیل - رائول توماس - روی نیمکت ذخیره ها هم بازیکنان زیر خواهند نشست :
خسوس - پاچکو - دریک - عمر - مارکوس یورنته - سوربینو
![]()
گزارش روز : کاسمیروی جدید رئال مادرید در راه است
درخشش ماسکارل در فصل گذشته در دسته دوم اسپانیا سبب شد تا چندین باشگاه دیگر از جمله سویا نیز به خرید او ابراز علاقه کنند
کارلو آنچلوتی با از دست دادن کاسیمرو که بصورت قرضی به پورتو رفته است به دنبال پیدا کردن یک جانشین خوب برای اوست. برای این منظور او شیفته یکی از بازیکنان تیم دوم رئال مادرید شده است. نام این بازیکن ماسکارل است.
درخشش او در فصل گذشته در دسته دوم اسپانیا سبب شد تا چندین باشگاه دیگر از جمله سویا نیز به خرید او ابراز علاقه کنند. این جوان برزیلی می تواند سرنوشت مشابهی همچون کاسمیرو داشته باشد. کاسمیرو نیز از تیم دوم رئال مادرید به تیم اول راه پیدا کرده بود و مطمئنا امسال در پورتو می تواند اعتماد به نفس لازم را نیز بدست بیاورد و بار دیگر به تیم اول رئال باز گردد.
مشکل اینجاست که ماسکارل تا سال 2015 با رئال قرارداد دارد و نمی خواهد این قرارداد را تمدید کند.ایده خود بازیکن رفتن به تیمی است که بتواند دقایق بیشتری بازی کند.
او منتظر ماه دسامبر است تا بتواند آزادانه با باشگاه های موردنظر خود گفتگو کند. برزیلی جوان، سال گذشته 3179 دقیقه برای "رئال مادرید بی" بازی کرد و البته فصل به خوبی برای او و تیمش به اتمام نرسید و به دسته سوم سقوط کردند.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)