[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعریف و تمجید توئیتری کروس از شهرک ورزشی رئال مادرید
کروس امروز این فرصت را داشت تا با وقت و وسواس بیشتری والدبباس را نظاره کند.
تونی کروس که از دیروز برای مشخص کردن وضعیت مسکن خود در مادرید وارد این شهر شده است؛ فرصت را غنیمت شمرد و به شهرک ورزشی رئال یعنی والدبباس رفت.
ستاره آلمانی که در روز معارفه اش به عنوان بازیکن رئال به این مرکز تمرینی رفته بود و با آنچلوتی و هیرو نیز دیدار کرده بود؛ امروز این فرصت را داشت تا با وقت و وسواس بیشتری والدبباس را نظاره کند.
او پس از خارج شدن از این مرکز در توئیتر خود به تمجید از والدبباس پرداخت : "چه مرکز تمرینی بزرگ و مجهزی. زنده باد مادرید "
پس از پایان بازی رئال مادرید در برابر اینتر، سرمربی لوس بلانکوس در رابطه با دی ماریا گفت که او باید در تاریخ 5 آگوست به تیم بازگردد اما این درحالی است که هم باشگاه و هم خود دی ماریا در پی فراری دادن این بازیکن هستند.
به گزارش AS، کارلو آنجلوتی پس از شکست رئال مادرید در برابر اینترمیلان در رابطه با دی ماریا و پیشنهاد ارائه شده برای خرید وی توسط پاریسن ژرمن گفت: "خبر جدیدی در رابطه با دی ماریا وجود ندارد. رابطه من با او معمولی مانده است و نحوه برخورد من با او مانند دیگران است. او به تازگی کار خود در جام جهانی را به پایان رسانده است و در تاریخ 5 آگوست به ما ملحق خواهد شد."
باشگاه متمول شده پاریسن ژرمن در پی به خدمت گیری آنخل دیماریا با مبلغ 75 میلیون یورو است؛ این درحالی است که این پیشنهاد با رشدی ده میلیون یورویی مواجه شده است (پیشنهاد قبلی پاریسی ها برای ال فیدئو 65 میلیون یورو بوده است). این باشگاه فرانسوی همچنین درنظر دارد با فروش کاوانی، لاوتزی (یا پاستوره، کسی که خواهان ترک باشگاه نیست) قوانین مالی یوفا را رعایت کند تا جریمه ها دامن گیر این باشگاه نشود. در طرف دیگر ماجرا اما آنخل دی ماریا ظاهراً راضی به ترک باشگاه است؛ این بازیکن آرژانتینی در صورت ترک رئال می تواند با قراردادی پنج ساله در سال حقوقی معادل هشت میلیون یورو را دریافت کند.
در طرف سوم ماجرا نیز آنجلوتی همچنان خواهان حفظ این بازیکن در باشگاه است؛ مانند کاری که او در سال گذشته انجام داد و دلیل این خواسته نحوه بازی رئال مادرید است. در پنجشنبه هفته گذشته آنجلوتی اظهار امیدواری کرد که دی ماریا در باشگاه بماند، اما این صحبت ها در حالی زده می شود که ستاره آرژانتینیِ سانتیاگو برنابئو به شدت در پی بازی برای پاریسن ژرمن است. همچنین باشگاه نیز ظاهراً با این انتقال موافق است چرا که با دریافت 75 میلیون یورو می تواند بخش عمده ای از مبلغ صرف شده برای خرید رودریگز، کروس و کیلور ناواس را باز پس یابد.
با وجود اینکه هنوز انتقال دی ماریا به پاریسن ژرمن، رسمی نشده است؛ اما پیشنهاد جدید 75 میلیون یورویی غیر قابل رد کردن پاریسی ها به نوعی سبب شده تا همه منتظر اعلام رسمی مدیران دو باشگاه مبنی بر انتقال ال فیدئو به پاریس باشند. این عکس فوتوشاپی که در آن به دی ماریا برای پیوستنش به پی اس جی تبریک گفته شده خود نشان می دهد که خیلی زود باید منتظر توافق دو باشگاه باشیم.
پاریسی ها از این انتقال اطمینان دارند و ظواهر امر نیز چنین چیزی را نشان می دهد.
خروج احتمالی دی ماریا، بطور حتم باعث ایجاد تغییراتی در سیستم رئال مادرید و در چینش نفرات میانه زمین این تیم خواهد شد.تحلیل گر روزنامه as نگاهی داشته به تغییرات احتمالی در رئال مادرید در صورت خروج دی ماریا :
1- سیستم کاملا هجومی 3-3-4فصل گذشته و در نیم فصل دوم، آنچلوتی توانست به یک ثبات تاکتیکی و به یک تعادل در ترکیب تیمش دست یابد. با اتخاذ سیستم 3-3-4 که نقش دی ماریا در آن بسیار حیاتی بود.این ستاره آرژانتینی هم در حمله حضور داشت و هم به خوبی دفاع می کرد. اما با رفتن او کارلتو می تواند خامس را در پست او قرار دهد و کروس نیز جای ژابی آلونسو بازی خواهد کرد.در خط حمله نیز مثلث bbc دست نخورده حفظ خواهد شد.در این شرایط، خط میانی رئال (مودریچ،کروس و خامس)خصوصیت هجومی تری خواهد داشت .یک راه دیگر اینکه خامس بجای بنزما و به عنوان یک 9 کاذب بازی کند و ژابی در میانه میدان حفظ شود. در این صورت خط میانی رئال کمی حالت تدافعی تری به خود خواهد گرفت
2- استفاده از سیستم 1-3-2-4کارلتو در فصل گذشته نشان داد که با توجه به قابلیت بازیکنانش می تواند تاکتیک هایی اتخاذ کند که در آنها بازیکنانش احساس راحتی بیشتری کنند . در این سیستم به نظر می آید که بازیکنان جدید، بازدهی بیشتری خواهند داشت.مودریچ (ژابی) به همراه کروس جلوی مدافعین حضور خواهند داشت. خامس مرکز ثقل خط میانی خواهد بود و در کنار او رونالدو و بیل به کناره ها متمایل می شوند. مهاجم هدف نیز کریم بنزما خواهد بود.
3- استفاده از سیستم 2-4-4در فصل گذشته و در بازی رفت مقابل بایرن در نیمه نهایی چمپیونزلیگ و نیز فینال کوپا دل ری مقابل بارسا، آنچلوتی از این سیستم استفاده کرد.در این سیستم خامس می تواند در جناح چپ خط میانی به بازی گرفته شود(او سابقه بازی کردن در این پست را دارد) . رونالدو و بنزما دو مهاجم خواهند بود و گرت بیل نیز در جناح راست بازی خواهد کرد.کروس و مودریچ (ژابی) نیز دو مهره میانه زمین رئال خواهند بود. در این سیستم هم خامس و هم گرت بیل وظایف دفاعی بیشتری روی دوششان خواهد بود.
آلوارو دلا روسا : As
4-2-3-1 از 4-3-3 هجومی تره ،تازه منظم تره
بارفتن دیماریا بهترین ترکیب همین 4-2-3-1
Hero Enter
Viva Real Madrid
کاکا : از دوران حضورم در رئال راضی هستم / مورینیو به من کمک کرد تا به بلوغ فکری برسم
مورینیو به من کمک کرد تا پیشرفت کنم؛صبر داشته باشم و برای رسیدن به هدفم مبارزه کنمکاکا پس از 11 سال حضور در فوتبال اروپا در 32 سالگی به کشورش بازگشته است. او که در سال 2009 با 67 میلیون یورو از میلان به رئال آمد هرگز نتوانست درخشش در ترکیب روسونری را در مادرید تکرار کند هرچند که خود او دوران حضورش در رئال را یک شکست نمی داند.
او در مصاحبه با برنامه اسپورت اسپکتاکولار چنین گفت : "دوران حضور من در رئال یک ناکامی به حساب نمی آید . 120 بار برای این تیم بازی کردم و 28 گل نیز به ثمر رساندم.بطور متوسط سالی 30 بازی برای رئال انجام دادم. لالیگا،کوپا دل ری و سوپرجام اسپانیا را با این تیم بدست آوردم."این ستاره سابق تیم ملی برزیل یک ماه بصورت قرضی در سائو پائولو بازی می کند و سپس راهی امریکا خواهد شد تا به عضویت اورلاندو ستی در بیاید.کاکا همچنین در مورد مورینیو گفت : " مورینیو به من کمک کرد تا پیشرفت کنم؛صبر داشته باشم و برای رسیدن به هدفم مبارزه کنم. به تصمیمات او احترام می گذارم .یاد گرفتم که با تصمیمات مربی کنار بیایم و می دانستم که او منفعت تیم را در نظر می گیرد. هر زمان که به من فرصت بازی می داد با حداکثر توانم بازی می کردم.او در سه سالی که زیر نظرش بازی کردم باعث شد تا به بلوغ فکری برسم. از یک کودک به یک انسان بالغ تبدیل شدم. این روند البته به سادگی طی نشد و دشوارترین لحظات کار کردن من زیر نظر مورینو بودند."
آنجلوتی در مقابل فروش دی ماریا محافظت می کند. کارلو می خواهد به هر قیمتی که شده این بازیکن را حفظ کند و پس از بازی با اینتر گفت :” چهاردهم مرداد باید در والدبباس باشد.” این بازیکن فصل گذشته نقشی کلیدی در رئال داشت و کارلو نمی خواهد او را به سادگی از دست بدهد. اما آنجلوتی در این نبرد تنهاست. از یک طرف خود این بازیکن می خواهد برود. او با پی اس جی به توافق رسیده است و در این باشگاه سالی هشت میلیون یورو دستمزد می گیرد.از سویی دیگر باشگاه می خواهد که با فروش دی ماریا هزینه خریدها را جبران کند. سران رئال فروش وی با مبلغ ۷۵ میلیون یورو را یک فروش ایده ال می دانند. رئال تا کنون ۱۰۰ میلیون یورو برای خرید خامس و کروس پرداخته و ۲۸ میلیون یورو از فروش موراتا و شاهین بدست آورده است.فروش دی ماریا می تواند این نقل و انتقالات را کاملا متعادل کند.
اما آنجلوتی می خواهد جانانه مقاومت کند. مربی ایتالیایی شدیدا دوست دارد که این بازیکن در رئال بماند. جالب آن که کارلو با مخالفت با خرید مهاجم این قضیه را نشان می دهد. کارلتو یک ماه پیش می گفت که با رفتن موراتا یک مهاجم جوان نیاز دارد اما حالا علنا می گوید که هیچ مهاجمی نخواهد خرید و از ایسکو به عنوان مهاجم کاذب استفاده می کند. بدین ترتیب کارلو نشان داد که بر خلاف اصرار باشگاه تمایلی به خرید فالکائو یا لوکاکو ندارد و ترجیح می دهد که به جای چنین خریدی دی ماریا در تیمش بماند.
سال گذشته کارلتو در شرایطی مشابه موفق شد که کوئنت رائو را نگه دارد. باشگاه و خود بازیکن با انتقال به یونایتد موافق بودند اما آنجلوتی این بازیکن را نگه داشت و او را تبدیل به یکی از بنیان های کلیدی دسیما کرد. حالا باید دید که داستان کوئنت رائو در مورد دی ماریا تکرار می شود یا باشگاه همچون فروش روبن و اشنایدر در سال ۲۰۰۹ ، ال فیدئو را می فروشد. در آن زمان پلگرینی مخالف سفت و سخت فروش دو بازیکن هلندی بود.
کارلتو پیش از این یک بار موفق به ممانعت از جدایی دی ماریا شده بود. زمستان گذشته این بازیکن می خواست از رئال جدا شود اما آنجلوتی او را راضی به ماندن کرد.این بازیکن پس از حرکت زشتش خطاب به هواداران اوضاع بدی داشت اما کارلتو با چنگ و دندان او را حفظ کرد.
ال پلورال: نارضایتی آنجلوتی از عملکرد پرز در نقل و انتقالات
ال پلورال در مقاله ای ، پرز را به باد انتقاد گرفت و نوشت که آنجلوتی از دست مدیر رئال ناراحت است چرا که پرز بدون هماهنگی با او در زمینه نقل و انتقالات عمل می کند.
این منبع مدعی شد که آنجلوتی اعتقاد دارد که خرید کروس و خامس ضروری نبوده اند و مربی ایتالیایی ماندن دی ماریا را در اولویت کار خود قرار داده بود اما پرز می خواهد دی ماریا را به پی اس جی بفروشد.
الساندرو ال پیرو، مهاجم افسانه ای سابق باشگاه یوونتوس (و بازیکنی که هنوز بعد از دو فصل حضور در سیدنی استرالیا به بازی کردن ادامه می دهد) در آخرین روز حضور مادریدی ها در شهر لس آنجلس، برای احوال پرسی به اردوی این تیم سر زد.
بنا به گزارش AS، دل پیرو با تمام بازیکنان و کادر فنی صحبت کرد – به خصوص با کارلو آنچلوتی که دو فصل در تیم یوونتوس مربی او بوده است.
"من به اینجا آمده ام تا به کارلو آنچلوتی سلام کنم – او بهترین مربی تاریخ است و برای او بسیار خوشحالم که به همراه رئال مادرید فاتح دسیما شد. آن لحظه برای او و رئال مادرید بسیار به خصوص بود."
سپس دل پیرو تقابل های متعدد با رئال مادرید در چمپیونزلیگ که به همراه یوونتوس بود را به یاد آورد – از جمله فینال سال 1998 در آمستردام و دیدار در مرحله گروهی نوامبر 2008 که بعد از به ثمر رساندن دو گل در ورزشگاه برنابئو به شدت توسط هواداران این تیم تشویق شد.
"من بارها با رئال مادرید بازی کرده ام و همیشه بازی در پایتخت اسپانیا و حضور در مقابل چنان هواداران باورنکردنی، لذت بخش و باعث افتخار بوده است."
این بازیکن در نهایت در مورد تقویت تیم مادریدی و خریدهای تابستانی آنها صحبت کرد و گفت: "آنها به خوبی تیم را تقویت کرده اند. خامس بازیکنی باور نکردنی است – او جوان است و آینده ای فوق العاده پیش روی خود دارد؛
و کروس خیلی عالی با تیم هماهنگ خواهد شد – او هافبکی است که نقشی مهم برای رئال مادرید ایفا خواهد کرد."
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)