نوشته اصلی توسط vahid میخوان حذفش کنن کم کم ژابی-په په کاسیاس لوپز دیگه آخراشونه بعدم نوبت به سلطان میرسه
نوشته اصلی توسط mohammad ایکر مارسلو-راموس-واران-کارواخال ایسکو-مودریچ کریس -کروس-بیل -بنز- خامس هم تعویضی اصن کی گفته خامس باید فیکس قطعی باشه نصف بازیها بیل مصدومه خامس برا اون روزاس بعلاوه خسه
نوشته اصلی توسط mohammad ایکر مارسلو-راموس-واران-کارواخال ایسکو-مودریچ کریس -کروس-بیل -بنز- خامس هم تعویضی اصن کی گفته خامس باید فیکس قطعی باشه به من باشه کروس میذارم رو نیمکت ... خسه رو چند تا بازی میذاشتم جایی که دی ماریا فصل قبل بازی میکرد... اگه جواب میداد که همین ترکیب فیکس، اگه نه ایسکو یه خط جلو، ژابی و لوکا هافبک دفاعی
نوشته اصلی توسط Unforgiven نصف بازیها بیل مصدومه خامس برا اون روزاس بعلاوه خسه خامسُ احتمالا میخواد مهاجم کاذب بازی بده، جای بنز
نوشته اصلی توسط vahid خامسُ احتمالا میخواد مهاجم کاذب بازی بده، جای بنز بنز عشق منه نههههههههههههههههه
نوشته اصلی توسط HO33E!N ژابی-په په کاسیاس لوپز دیگه آخراشونه بعدم نوبت به سلطان میرسه پوگبا رو هم بگیریم جمع جوونامون حسابی کامل میشه ... بعد میریم سراغ کارلتو
نوشته اصلی توسط Unforgiven بنز عشق منه نههههههههههههههههه تو فیکس بودن بنز شک نکن... ولی قطعا نمیتونه تو شیش تا جام، همه بازی ها فیکس باشه... اسب که نیس
نوشته اصلی توسط vahid تو فیکس بودن بنز شک نکن... ولی قطعا نمیتونه تو شیش تا جام، همه بازی ها فیکس باشه... اسب که نیس کلی دعا کردم تا ال پیپتا رفت بیرون از تیم فقط بخاطر بنز یه لحظه حس کردم باید دعا کنم خامس بره زیر ماشین
ولی انجلوت خودش که گفت ایسکو ذخیره بنزماست
نوشته اصلی توسط Unforgiven کلی دعا کردم تا ال پیپتا رفت بیرون از تیم فقط بخاطر بنز یه لحظه حس کردم باید دعا کنم خامس بره زیر ماشین هیگی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 45 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 45 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن