نوشته اصلی توسط mohammad وحید کلیپ 112 سالگی رئالو دیدی اون اهنگ کلیپ رو میخوام خیلی اشناس عجب کلیپ شاخیه مخصوصا رو حرکت بوتراگوئنو و رائول نه ندیدم... لینک بده بیاد
دور دوم مذاکرات مقامات باشگاه بورسیا دورتمند با مارکو رویس به بن بست رسید و هردو طرف به هیچ نتیجه مثبتی نرسیدند.
نوشته اصلی توسط vahid درسته... خودم هم رفتن هیگی رو به بنز ترجیح میدادم... ولی به هر حال دوستش داشتم... کریم هم دیگه کریم اون فصل نیست کریم تنبله باید شلاق بخوره
نوشته اصلی توسط mohammad البته ناگفته نمونه هیگی الان اگه رئال بود اینقد چاق نمیشد و رکورد مسی رو هم تو الکلاسیکو میزد تقریبا هر الکلاسیکو یه گل به غارسا میزد هیگواین چه اون موقع که تازه اومد چه تو باز 6-2 هیگی بدترین بازیهاش تو ال کلاسیکو بودا
نوشته اصلی توسط Unforgiven کریم تنبله باید شلاق بخوره کریم سه فصل پیش بهترین فوروارد دنیا بود... ولی دیگه بعدش هیچوقت اونجوری نشد
نوشته اصلی توسط Unforgiven کریم تنبله باید شلاق بخوره کلا من و علیر تو همه چی با هم اختلاف داریم
نوشته اصلی توسط vahid هیگی بدترین بازیهاش تو ال کلاسیکو بودا پس چرا همیشه بهشون گل میزد
نوشته اصلی توسط mohammad دور دوم مذاکرات مقامات باشگاه بورسیا دورتمند با مارکو رویس به بن بست رسید و هردو طرف به هیچ نتیجه مثبتی نرسیدند. گفتم که حداکثر باید تا نیم فصل بقاپیمیش وگرنه از دست میره
نوشته اصلی توسط mohammad پس چرا همیشه بهشون گل میزد تعداد گلهاش به بارسا به تعداد انگشتهای یه دست هم نمیرسه ها
وحید بزار اپ کنم 21 مگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 89 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 89 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن