صفحه 189 از 700 نخستنخست ... 89139179187188189190191199239289689 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,881 به 1,890 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    رئال مادرید شرایط ماتیا دی شیلیو، هافبک کناری ایتالیایی میلان را با دقت زیر نظر گرفته است.
    در حقیقت این بازیکن نگاه رئالی ها را به خود جلب کرده است و سران باشگاه بدشان نمی آید که در آینده و در صورت جدایی یکی از دفاع کناری ها او را به خدمت بگیرند.

2. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    کارلو آنجلوتی پس از شکست مقابل رم در کنفرانس مطبوعاتی پاسخگوی خبرنگاران شد : “بد کار نکردیم”
    ما سعی کردیم خوب بازی کنیم . تیم حریف هم بیشتر تمرکز خود را روی دفاع کردن معطوف کرده بود . فرصت های زیادی برای باز کردن دروازه ی حریف ایجاد نکردیم ولی در مجموع بد کار نکردیم . بازیکنی هم مصدوم نشد و این خوب است . برخی بازیکنان چهار روز است که به ما ملحق شدند و آن ها هم خوب بازی کردند . رفته به رفته به آمادگی بیشتری دست خواهیم یافت
    ” خامس و کروس هم شانس بازی در سوپرکاپ را دارند”
    بازیکنان مهمی هستند که هنوز اضافه نشده اند . برخی از آن ها فردا و برخی یک هفته ی دیگر به اردو ملحق خواهند شد . ولی این به این معنی نیست که آن ها به بازی های **** کاپ اروپا و اسپانیا نمیرسند . بله آن ها هم میتوانند جایی در ترکیب داشته باشند . بستگی به شرایط دارد .
    “به فکر داشته هایمان هستیم”
    به فکر این نیستم که آیا کیلور ناواس به ما اضافه خواهد شد یا نه . به فکر داشته هایمان هستیم و این را هم مد نظر داریم که نقل و انتقالات تابستانی تا ۳۱ آگوست پابرجاست . من آماده ام که تیم را به شرایط آرمانی برسانم
    “شاید کریستیانو به منچستر برسد”
    او چند روزی است که به ما ملحق شده ولی انفرادی تمرین میکند تا از نظر بدنی به شرایط خوبی برسد . فردا شرایطش را برای پیوستن به تمرینات گروهی زیر نظر میگیرم تا ببینم به بازی منچستر خواهد رسید یا نه . او هنوز در زانویش مشکل احساس میکند . ما باید آرامش خودمان را حفظ کنیم و با احتیاط رفتار کنیم تا مشکلات گذشته اش آینده اش هم تحت الشعاع قرار ندهد
    “به نفعمان شد که حذف شدیم”
    رئال مادرید هیچگاه از یک شکست خوشحال نمیشود . حتی مربی رئال مادرید . ولی از طرفی هم این حذف زودهنگام به ما استراحت بیشتری میدهد . همچنین میتوانیم برای بازی های سوپرکاپ آماده سازی بیشتری داشته باشیم
    وی در پاسخ به سوالی که راجب دروازه بان فیکس فصل از او پرسیده شد نیز گفت : هنوز تصمیمم را نگرفته ام

4. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    آربلوا در جواب خبرنگاران بعد از باخت تیم به رم گفت :”بازی های اینچنینی برای بهتر شدن فیزیک بازیکنان است . بازیکنان جوان تر فرصت بازی پیدا می کنند.ما در دوران بدنسازی قرار داریم و مساله مهم در این بازی ها برد یا باخت نیست . باید ریتم مناسب خودمان را بیابیم.” او افزود :”بخاطر جام جهانی هنوز غایبین زیادی در تیم ما وجود دارند که به تدریج به تمرینات تیم اضافه میشوند. با این حال کسانی که در اردو حاضرند به خوبی در حال تمرین هستند و به اعتقاد من یک پیش فصل خوب را می گذرانیم.باید به همین شکل تمرین کنیم و بهتر شویم. هنوز در مرحله ابتدایی کار هستیم و بازی های ابتدایی در این دوران دشوار هستند”
    آلوارو که اواخر فصل گذشته بخاطر مصدومیت و کیفیت بد فنی خود حضور در تیم اصلی و تیم ملی را از دست داد اضافه کرد : “خامس و کروس بازیکنان بزرگی هستند. هر دو جام جهانی خوبی داشتند. بدون شک باعث قدرتمندترشدن ما خواهند شد. با آمدن آنها فضای رقابت در رئال مادرید داغ تر خواهد شد.ما برای فتح هر شش جام در این فصل می جنگیم و مسلما این دو بازیکن به ما کمک زیادی خواهند کرد”
    او در جواب سؤال خبرنگار راجع به چگونگی پیگیری کردن تمریناتش گفت : “مثل هر فصل دیگری در حال تمرین کردن هستم تا بتوانم مهره مفیدی برای تیمم باشم. امیدوارم فصل خوبی در انتظار من و رئال مادرید باشد“

6. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    آنجلوتی و دریافت پیراهن امضا شده توتی

قبل از آغاز بازی رئال مادرید – رم؛فرانچسکو توتی یک پیراهن امضا شده به آنجلوتی اهدا کرد.

گفتنی است که توتی بعد از بازی و در حین مصاحبه گفت “مادرید همیشه تیم دوم من بوده است.”

8. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    دو هفته پیش مشخص شد که شماره 10 جدید رئال مادرید یک کلمبیایی خوش تکنیک و آینده دار خواهد بود. خامس رودریگس از دو روز دیگر به تمرینات رئال اضافه خواهد شد تا دوران جدیدی را در زندگی حرفه ایش آغاز کند. روزنامه as و رادیو Caracol به اتفاق، مصاحبه ای بلند و جذاب را با این بازیکن ترتیب داده اند که برگردان کامل آن را برای شما آماده کرده ایم: به فاصله دو روز مانده به شرکت در تمرینات رئال چه احساسی دارید ؟
    بسیار خوشحالم.چرا که بودن در رئال، در واقع محقق شدن رویای من بود.امیدوارم همه چیز به خوبی پیش رود.هیجان و انگیزه زیادی دارم . می خواهم جام های زیادی را با باشگاهی به بزرگی رئال بدست بیاورم

برمی گردیم به دوران کودکی شما. از همان زمان عاشق توپ و فوتبال بودید؟
    از همان زمان که به توپ ضربه زدم عاشقش شدم.همیشه می خواستم شماره یک باشم.پاس گل بدهم؛ گلزنی کنم. الان که به مادرید آمده ام می خواهم یک ستاره دیگر در جمع ستاره های رئال باشم. می خواهم به دیگر ستاره های مادرید کمک کنم.

فیلم ها و تصاویر دوران کودکی شما موجود است. از جمله گلی که از روی نقطه کرنر زده اید.
    بله. یک سری فیلم موجود است . اما الان زدن چنین گل هایی خیلی مشکل شده ( می خندد)

چه زمانی شیفته رئال مادرید شدید ؟
    زمانی که زیدان،بکهام،رونالدو و دیگر کشهکشانی های شماره یک در این تیم حضور داشتند.از همان زمان، بازی های رئال را تعقیب می کردم.همیشه از دیدن بازی های زیدان لذت می بردم و او را تحسین می کردم.

دوست دارید شبیه کدام بازیکن باشید ؟
    دوست ندارم شبیه کسی باشم.هستند فوتبالیست هایی که تحسینشان می کنم؛ اما تاکید می کنم که هیچ وقت سعی نکرده ام شبیه کسی باشم.همیشه از زیدان،کارلوس و رونالدو خوشم می آمد. در آن زمان با فاصله، بهترین های پست خود بودند. در حال حاضر هم از شیوه بازی برخی بازیکنان خوشم می آید.

ادواردو لارا مربی تیم های زیر 17 و 20 سال کلمبیا که برای اولین بار شما را به تیم های پایه ای کلمبیا دعوت کرد؛ در مورد شما می گوید که خامس همیشه میل به یادگیری داشت و پس از اتمام تمرین در زمین می ماند و بصورت اختصاصی تمرین می کرد حتی اگر فردایش بازی داشتیم...
    (می خندد) واقعیت دارد. از ابتدای شروع فوتبالم، تمرین کردن را دوست داشتم .وقتی یک جلسه تمرینی تمام می شد؛ در زمین می ماندم و ادامه می دادم.اگر این کار را انجام نمی دادم احساس کمبود می کردم. از 11 سالگی این مساله با من است و تاثیرش را در زمین بازی حس می کنم.

باعث شده ضربات ایستگاهی را بهتر بزنید؟
    بله . این نتیجه تمرینات سخت در یک دوره زمانی طولانی است. از لحاظ ذهنی و فیزیکی به شما کمک می کند تا بهتر شوید.

وقتی از پیشنهاد مادرید مطلع شدید چه احساسی به شما دست داد؟
    از همان لحظه ای که فهمیدم رئال من را می خواهد؛ همه ذهنم درگیر این قضیه شد. مدت ها به این مساله فکر کردم اما هنوز چیزی قطعی نبود.یک ماه طول کشید تا این مساله رسمی شد.می دانستم که علاقه مادرید یعنی اینکه من به بالاترین سطح فوتبالم رسیده ام. خودم را برای تحمل فشار بازی در رئال آماده کرده ام.به کیفیت خودم اطمینان دارم.

درست است که رئال از زمانی که شما در پورتو بازی می کردید به شما علاقه داشت؟
    بله. چند سالی است که مورد توجه رئال قرار دارم. رئال همیشه به دنبال بازیکنان خاص است. مسئولان این تیم بازی های مرا تعقیب می کردند و پس از اینکه در جام جهانی بازی های خوبی انجام دادم؛ تصمیمشان قطعی شد.
    آنها می دانند که چه زمانی برای خرید یک بازیکن اقدام کنند. در طول جام جهانی تحرکات برای خرید من بیشتر شد اما من خیالم راحت بود. روی بازی های کلمبیا متمرکز شده بودم و می خواستم تا با تیم ملی کشورم به مراحل بالای جام صعود کنیم.
    در واقع پیوستن من به مادرید، فشاری را روی من باعث نشده بود؛ برعکس، باعث ایجاد انگیزه بیشتری در من شد.

در 16 سالگی زمانی که در بانفیلد آرژانتین حضور داشتید به کنار گذاشتن فوتبال فکر کردید . در موناکو هم در یک دوره به مشکل برخورد کردید....
    در موناکو در یک دوره دو ماه و نیمه بازی های زیادی به من نرسید چرا که مربی تیم فکر می کرد که دچار افت شده ام.رانیری مربی با تجربه ای است و من به تصمیم او احترام می گذاشتم.اما وقتی دوباره به من اعتماد کرد؛ همه چیز عالی شد. در فرانسه چیزهای زیادی یاد گرفتم. در آنجا فوتبال را فیزیکی و تاکتیکی بازی می کنند.

با مریبانی چون فالچونی،رانیری و ویاس بویاس کار کرده اید. از کدام مربی چیزهای بیشتری یاد گرفته اید؟
    اینهایی که نام بردید مربیان بزرگی هستند و از هر کدامشان چیز های زیادی یاد گرفتم.با فالچیونی زمانی که 15 ساله بودم کار کردم. در واقع اصول اولیه فوتبال حرفه ای را او به من یاد داد. با ویاس بویاس هم روزهای خوبی داشتم.

در چه پستی دوست دارید بازی کنید؟
    هر پستی که آنچلوتی به من بگوید بازی می کنم. در مرکز زمین یا جناحین فرقی نمی کند. تلاش می کنم که در کنار ستارگان مادرید جایی برای خودم پیدا کنم.

خودتان را بازیکن ثابت رئال می بینید؟
    امیدوارم چنین باشد. سعی می کنم جایگاهم در رئال را بدست بیاورم. در این تیم بازیکنان باتجربه زیادی وجود دارند. بازیکنانی که قبل از من به رئال آمده اند. باید به آنها احترام بگذارم

در مورد استقبال هم تیمی های جدیدت در شبکه های اجتماعی چه نظری داری؟
    احساس غرور کردم.از اینکه این همه ستاره، بازی های مرا دیده بودند و از آمدن من به رئال استقبال کردند؛ خوشحال شدم.حضور در کنار این ستاره ها لذتبخش است

اگر در یک بازی ویدئویی تیم رئال را انتخاب کنید چه پستی برای خودتان در نظر می گیرید ؟
    (می خندد) نمی دانم. ولی شک ندارم که خودم را جزو 11 نفر درون زمین قرار می دهم.

با آنچلوتی صحبت کرده اید؟
    هنوز نه. اما مطمئنا وقتی به تمرینات رئال بروم با او صحبت خواهم کرد.

با هم تیمی های جدیدت از قبل ارتباط داشته ای؟
    با کریستیانو بله. چند وقتی است که با او ارتباط مستقیم دارم.او یک بازیکن و یک انسان فوق العاده است. آخرین بار قبل از بازی رئال در مقابل بایرن با او صحبت کردم. گفتگوی کوتاهی داشتیم و او در جام جهانی برای من آرزوی موفقیت کرد.

روز معارفه شما در مقابل 45000 هوادار چطور بود؟
    یک روز استثنایی بود. در زندگی شما چنین روزهایی ممکن است که تکرار نشود.وارد شدن به یک ورزشگاه افسانه ای و دیدن آن همه جمعیت، واقعا فوق العاده بود. هرگز آن روز را فراموش نمی کنم. می خواهم در رئال تاریخساز شوم.

دوست داشتید همراه رئال به تور آمریکا بروید؟
    بله. دوست داشتم. اما زمان کافی برای این کار نداشتم.

رئال مادرید را چگونه توصیف می کنید؟
    بهترین و بزرگترین باشگاهی که در دنیا وجود دارد

و بارسا؟
    بارسا باشگاه بزرگی است. بازیکنان بزرگی دارد که تحسینشان می کنم.در واقع این باشگاه همیشه مورد احترام من قرار دارد.

در مراسم معارفه، شعار زنده باد مادرید سر دادید. قبل از آن روز چند بار دیگر این شعار را تکرار کرده بودید؟
    در خانه ام و زمانی که بازی های رئال را از تلویزیون می دیدم همیشه زنده باد مادرید می گفتم. جلوی 45000 مادریدی کمی استرس داشتم. اما مصمم بودم که زنده باد مادرید را بگویم.

می دانید که پوشیدن پیراهن شماره 10 رئال مادرید چه معنایی دارد؟
    بله. می دانم که پوشیدن این پیراهن چه افتخار بزرگی است و چه فشاری روی من ایجاد می کند.امیدوارم که بتوانم از پس مسئولیت پوشیدن این پیراهن به خوبی بر بیایم.

اولین گل شما برای رئال مادرید؟
    هر زمان که خدا بخواهد. قبل از آن البته پیروزی رئال مهم است.

این روزها صحبت از آمدن فالکائو به رئال است. دوست دارید به رئال بیاید؟
    شک ندارم که او می تواند در رئال بازی کند. اما من تصمیم گیرنده نیستم.رئیس باشگاه است که در این مورد نظر نهایی را می دهد.او کیفیت و توانایی لازم برای بودن در مادرید را دارد. فالکائو یک شخصیت برنده و پیروز است

برای کلمبیا هم خوب خواهد شد. حضور توامان دو بازیکنی که در آنجا سمبل و الگو محسوب می شوند جالب خواهد بود. اینطور نیست؟
    4 سال در کنار رادامل بازی کردم و تنها زمانی که او راهی اتلتیکو شد از هم جدا شدیم.او ذهنیت جاه طلب و برنده ای دارد. همان چیزی که مادرید همیشه بدان نیاز دارد. امیدوارم که به رئال بیاید.

چه زمانی برای بازی کردن آمادگی خواهید داشت؟
    فردا به مادرید می آیم و از روز شنبه تمریناتم را آغاز می کنم.نمی دانم 9-10 شاید هم 12 روز طول بکشد تا به آمادگی دست یابم.هر زمان که آنچلوتی صلاح بداند بازی خواهم کرد

نقش مادرتان خانم پیلار در زندگی شما؟
    بسیار زیاد. از روزی که فوتبال را شروع کردم او حامی من بوده است

و همسرتان دانیلا؟
    7 سال است که باهم هستیم. همیشه در کنارم بوده است.هر وقت بد بازی کرده ام با من حرف زده و آرامم کرده است. دخترم نیز همواره یک انگیزه مضاعف برای من بوده.

کدام یک از این دو زن زندگی شما، زمانی که اوضاع به خوبی در زمین برای شما پیش نمی رود کمک بیشتری برای شما محسوب می شود؟
    همسرم. او شناخت بیشتری از من دارد و می داند چه زمانی اوضاع خوب است چه زمانی بد.

به دختر کوچکتان رقص راس تاس تاس یاد داده اید ؟
    (می خندد) بله. او فقط 14 ماه دارد و به خوبی این رقص را یاد گرفته است

کجا یاد گرفته اید که این قدر خوب برقصید؟
    وقتی کنار کوادرادو و آرمرو باشید یاد گرفتن رقص برای شما کار آسانی می شود.در تیم ما، رقصنده زیاد داریم.

پدرتان در زندگی ورزشی شما نقشی کلیدی داشته است ؟
    بله. وقتی 6 سالم بود باعث شد فوتبال بازی کنم. او مرا به یک مدرسه فوتبال برد. خیلی ها نمی دانند که حامی اول من پدرم بود.به من می گفت که تو استعدادی داری که بچه های دیگر ندارند.او درک خوبی از فوتبال دارد و از نصایح او همیشه استفاده می کنم.

یک روز خامس رودرگیس چگونه می گذرد؟
    وقتی تمرین نداریم ساعت 9 از خواب بلند می شوم. یک صبحانه کلمبیایی صرف می کنم و تمام روز را هم با خانواده ام می گذرانم.

با فشار رسانه ها چگونه کنار می آیید؟
    اصلا این مسئله را دوست ندارم. وقتی از خانه خارج می شوم، دوربین ها همه جا هستند. هیچ چیز بهتر از این نیست که از خانه بیرون بروید و همه چیز آرام باشد. اما من در شرایطی نیستم که بتوانم این کار را انجام بدهم. این موضوع را درک می کنم و می توانم آن را مدیریت کنم. رئال باشگاه بزرگی برای رسانه هاست

می دانید در چه منطقه ای از مادرید ساکن خواهید شد؟
    هنوز نه.هر زمان که به مادرید بروم در این مورد تصمیم خواهم گرفت. دوست دارم خانه کاملی داشته باشم. با استخر و حیاط بزرگ . خانه ای که برای همه راحت باشد.

رفتن احتمالی کوادرادو به بارسا را چگونه می بینید؟
    امیدوارم که اینگونه شود.او یکی از دوستان خوب من است. امیدوارم که راه برای رفتن بازیکنان کلمبیایی به باشگاه بزرگ باز شده باشد.

دیوید اوسپینا هم که به آرسنال پیوست....
    برای او خوشحالم.او دروازه بان و انسان بزرگی است. امیدوارم که در آنجا موفق باشد. می دانم که کیفیت لازم برای بازی در تیمی چون آرسنال را دارد.

در مورد ادامه فعالیت خوزه پکرمن در تیم ملی کلمبیا چه نظری دارید؟
    همه ما دوست داریم که او با ما ادامه دهد. او تغییرات خوبی را در تیم کلمبیا ایجاد کرد. اگر به کارش در تیم ملی کلمبیا ادامه ندهد، روز ناراحت کننده ای برای ما خواهد بود و جانشین او هم کار مشکلی خواهد داشت

با دو سوال دیگر این مصاحبه را خاتمه می دهیم.

خودتان را برای این مساله که ممکن است فصل را با نیمکت نشینی آغاز کنید؛ آماده کرده اید؟
    بله همینطور است.در ابتدا باید خوب تمرین کنم تا بتوانم به 11 نفر اصلی راه پیدا کنم. بازیکنان رئال اکثرا سه یا چهار سال است که کنار هم بازی می کنند.به تدریج باید خودم را در تیم جا بیندازم.هر زمان که فرصت پیدا کنم توانایی های خودم را نشان خواهم داد.

برای هواداران رئال چه پیغامی دارید؟
    می خواهم بدانند که دوست دارم تمام آنچه که در توان دارم را برای رئال، در زمین بگذارم.امیدوارم همیشه حامی ما باشند تا بتوانیم برای رئال جام های زیادی کسب کنیم.
    منبع : AS

10. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    متاسفانه رویس با قیمت پایینی که داره خیلی خوب می ارزه خریدش و احتمال رفتنش به بارسا هم کم نیست

12. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    با رفتن رویس به غارسا خوشحال میشم
    از بین رویس-نیمار-مسی-سوارز یکیشون بازی نمیکنه
    رویس و نیمار هم چپ و راست مصدومن سوارز هم محروم

امیدوارم بلای استیل اذین سر غارسا بیاد

فوق حرفه ای
    عجب مصاحبه ای کرده خامس

فوق حرفه ای
    ديه‌گو لوپس رئال مادريد را ترک مي‌کند

سنگربان 32 ساله کهکشاني‌ها در رقابت‌ با کاپيتان تيم براي ماندن در سانتياگوبرنابئو شکست خورده است و براي فرار از تبديل شدن به دروازه‌بان سوم رئال، اين تيم را ترک خواهد کرد.

همانطور که پس از اضافه شدن کيلور ناواس، دروازه‌بان تيم ملي کاستاريکا به رئال مادريد پيش‌بيني‌ مي‌شد، اين ديه‌گو لوپس خواهد بود که به عنوان دروازه‌بان مازاد مجبور است کهکشاني‌ها را ترک کند، چرا که به احتمال بسيار زياد در فصل آينده بايد پس از ايکر کاسياس و کيلور ناواس به عنوان دروازه‌بان سوم روي نيمکت بنشيند.

به نقل از تسنيم، لوپس در حالي خود را براي ترک سانتياگو برنابئو آماده مي‌کند که در فصل گذشته سنگربان اول تيم تحت هدايت کارلو آنچلوتي براي حفاظت از دروازه قوهاي سفيد در لاليگا بود و به استثناي دو سه بازي پاياني فصل در تمامي بازي‌هاي رئال مادريد در ليگ در ترکيب اصلي قرار داشت.

طبق اعلام رسانه‌هاي اسپانيايي کارلتو براي فصل آينده روي ايکر کاسياس به عنوان سنگربان اول تيمش حساب کرده است و اين در حالي است که کاپيتان کهکشاني‌ها در آخرين بازي رسمي‌اش براي اين تيم در فصل گذشته، در فينال ليگ قهرمانان اروپا گاف بزرگي داد که منجر به گلزني ديه‌گو گودين، مدافع روخي‌بلانکو شد، هرچند آن بازي را رئالي‌ها در نهايت بردند و قهرمان شدند.

همچنين خبر رسيده است که سرمربي ايتاليايي رئال برخلاف فصل گذشته قصد ندارد از سيستم چرخشي براي ميدان دادن به دروازه‌بانان خود استفاده کند و اين بدان معناست که لوپس حتي در صورت ماندن در سانتياگو برنابئو عملاً براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي شانسي نخواهد داشت.

لوپس در 18 ماه حضورش در رئال مادريد 62 بار در تمامي رقابت‌ها به ميدان رفت. گفته مي‌شود که تيم‌هاي ويارئال و سويا خواهان به خدمت گرفتن دروازه‌بان اسپانيايي رئال مادريد که سه سال تا پايان قراردادش باقي مانده است، هستند.

16. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    با رفتن رویس به غارسا خوشحال میشم
    از بین رویس-نیمار-مسی-سوارز یکیشون بازی نمیکنه
    رویس و نیمار هم چپ و راست مصدومن سوارز هم محروم

امیدوارم بلای استیل اذین سر غارسا بیاد
    یه بار دیگه همچین حرفی بزنی میدم په په بهت تجاوز کنه

صفحه 189 از 700 نخستنخست ... 89139179187188189190191199239289689 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)