نوشته اصلی توسط mohammad اون تن لشت بدرد هیچ گهی نمیخوره مرتیکه گشاد ولی دیدی عجب کلیپ شاخی بود بد نیست بعضی وقتها یه کم رعایت کنی تو حرف زدنات
نوشته اصلی توسط vahid بد نیست بعضی وقتها یه کم رعایت کنی تو حرف زدنات طرف باید جربزه داشته باشه تا مورد احترام قرار بگیره وحید کارلتو فهمید نباید رونالدو رو بازی بده بالاخره یه بخاری ازش بلند شد
نوشته اصلی توسط mohammad طرف باید جربزه داشته باشه تا مورد احترام قرار بگیره وحید کارلتو فهمید نباید رونالدو رو بازی بده بالاخره یه بخاری ازش بلند شد جربزه با بددهنی زمین تا آسمون فرقشه اگه تا یک ماه اول فصل بازیش نداد تازه میشه گفت یه کمی جربزه داره
نوشته اصلی توسط vahid جربزه با بددهنی زمین تا آسمون فرقشه اگه تا یک ماه اول فصل بازیش نداد تازه میشه گفت یه کمی جربزه داره نمیدونم چرا وحید من حس میکنم شبیه سی جی تو جی تی ای 5 هستی
نوشته اصلی توسط mohammad نمیدونم چرا وحید من حس میکنم شبیه سی جی تو جی تی ای 5 هستی بازی نکردم ... کلا سن من به این جور بازیها نمیخوره ... گرچه دبیرستانی هم که بودم بازی نمی کردم
نوشته اصلی توسط vahid بازی نکردم ... کلا سن من به این جور بازیها نمیخوره ... گرچه دبیرستانی هم که بودم بازی نمی کردم فالکائو دوباره داره جدی میشه میگن باشگاه منتظر بازیش مقابل ارسنال و تورنمنتیه که موناکو داره
نوشته اصلی توسط mohammad فالکائو دوباره داره جدی میشه میگن باشگاه منتظر بازیش مقابل ارسنال و تورنمنتیه که موناکو داره من که گفتم تمایل از طرف دو طرف هست، مخصوصا خود فالکائو ... تا روز آخر هم هیچی معلوم نی
نوشته اصلی توسط vahid من که گفتم تمایل از طرف دو طرف هست، مخصوصا خود فالکائو ... تا روز آخر هم هیچی معلوم نی طبق گفته جلالی، رینوس میشل و اریگو ساچی به اندازه گواردیولا به فوتبال خدمت نکردن
نوشته اصلی توسط mohammad طبق گفته جلالی، رینوس میشل و اریگو ساچی به اندازه گواردیولا به فوتبال خدمت نکردن جلالی هم خیلی بگیر نگیر داره همیشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 75 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 75 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن