صفحه 193 از 700 نخستنخست ... 93143183191192193194195203243293693 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,921 به 1,930 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

موناکو آماده است تا فالکائو را به فروش برساند و رئال مادرید می خواهد از خدمات این بازیکن بهره مند شود – اگر او کاملاً از مصدومیت زانو رهایی پیدا کرده باشد.

این نظر L’Equipe است، و روزنامه فرانسوی اصرار دارد که مذاکرات برای جذب این مهاجم کلمبیایی وارد مراحل پیشرفته شده و بسیار نزدیک است.
    فالکائو امشب بعد از 6 ماه و 11 روز دوری از میادین، آماده است تا در امارات کاپ مقابل تیم والنسیا به میدان برود. این بازیکن 28 ساله از ژانویه 2014 و بعد از مصدومیت رباط صلیبی در جریان دیدار جام حذفی فرانسه مقابل تیم شاسلی، به میدان نرفته است. این مصدومیت باعث شد تا فالکائو نتواند در جام جهانی تیم ملی کلمبیا را نیز همراهی کند.
    L’Equipe می گوید که رئال مادرید تنها می خواهد قبل از امضای قرارداد با این بازیکن، ببیند که آیا او در وضعیت فیزیکی مناسبی قرار دارد یا نه. با اینحال، روزنامه های ورزشی هیچگونه آمار و ارقام مشخصی ارائه نکرده اند.
    بازیکن سابق تیم پورتو در تابستان گذشته با مبلغ 60 میلیون یورو از اتلتیکو مادرید به موناکو پیوست و قراردادی امضاء کرد که تا سال 2018 اعتبار دارد.

2. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کریستیانو رونالدو از رد کردن احتمال بازگشت به منچستر یونایتد پرهیز کرد. این ملی پوش پرتغالی در سال 2009 با مبلغ رکورد شکن 94 میلیون یورو از اولدترافورد به سانتیاگو برنابئو منتقل شد.

از آن زمان تاکنون، کریستیانو به یکی از بهترین گلزنان تاریخ باشگاه رئال مادرید تبدیل شده است اما در سال 2012 اظهار ناراحتی کرد و یک بار دیگر در تابستان گذشته با انتقال به لیگ برتر لینک شد.
    کریستیانو در گفتگو با Manchester Evening News اظهار داشت: "البته، منچستر یکی از باشگاه های مورد علاقه من بود و همه می دانند که هر زمان در مورد رئال مادرید صحبت کنم باید در مورد منچستر یونایتد نیز صحبت کنم، چرا که عاشق آنجا هستم.
    من تنها 18 سال داشتم و در آن باشگاه به همه چیز رسیدم. در آنجا مردم مثل خدا با من رفتار می کردند بنابراین من قدردان این هستم و هیچکس نمی داند که در آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد."

4. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    احوال متفاوت دو دروازه بان رئال در تمرينات

رفتار دو دروازه بان رئال مادريد در تمرينات ، ديگو لوپز و ايکر کاسياس اين روزها زير ذره بين خبرنگاران است.

به گزارش ورزش سه و به نقل از روزنامه مارکا، از زمان ورود کاسياس به لس آنجلس رفتار اين دو دروازه بان کاملا دستخوش تغيير شده است. کاپيتان رئال مادريد در آغاز کار درونگرا تر از هميشه شده بود، با کسي صحبت نمي کرد و بر خلاف اردوهاي قبلي رئال در آمريکا در کنفرانس مطبوعاتي حضور پيدا نکرد. او بيشتر در کنار دوستان نزديک خود در رختکن و کارمندان باشگاه بود . خبر پيوستن کيلور ناواس به رئال مادريد باعث شده بود که کاسياس گوشه گير تر از هر زمان ديگري باشد.

اما رفتار کاسياس ناگهان تغيير کرد. اين دروازه بان روز پنجشنبه از بازي دستگرمي در تمرين رئال کنار گذاشته شد. کاسياس و خسوس (دروازه بان سوم رئال در فصل گذشته) در اين بازي دستگرمي حضور داشتند و لوپز کاملا کنار رفت. در پايان بازي دستگرمي نيز، لوپز به دستور ويليام وچي ، مربي دروازه بان هاي رئال به دور از بقيه دروازه بان ها تمرين کرد تا علنا توسط کادر فني کنار گذاشته شود.

اين اتفاق موجب شد که کاسياس دوباره لبخند بزند. کاپيتان رئال مادريد از اين که رقيب خود در فصل گذشته توسط کادر فني کنار زده شده بود، حال خوشي پيدا کرده بود. کاسياس پس از تمرين پنجشنبه يک نفس راحت کشيد.

زمزمه هايي مطرح شده است که باشگاه به لوپز اولتيماتوم داده است تا هر چه زودتر تيم آينده خود را مشخص کند. کيلور ناواس، دروازه بان جديد رئال به احتمال فراوان از دوشنبه در تمرينات اين تيم شرکت خواهد کرد.

6. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    لوپز

فوق حرفه ای
    نیمه رسمی:دی ماریا قرضی به پاریسن ژرمن پیوست

فوق حرفه ای
    دانلود کلیپ نقاشی کریستین رونالدو با اسپری

زمان: 3 دقیقه

فوق حرفه ای
    ستاره پرتغالی به همه فیزیوتراپ ها و کارمندان باشگاه به محض ورودش به اردوی یک آی فون ۵s به ارزش ۷۰۰ یورو کادو داد. مارکوس یورنته ، محصول جوان آکادمی هم یکی از این تلفن های همراه را از رونالدو کادو گرفت.

رونالدو پیش از این بعد از قهرمانی اروپا سه خودرو به سه فیزیوتراپ هدیه داد. این فیزیوتراپ ها به او کمک کرده بودند که به فینال برسد.

11. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    - عکس منتشر شده توسط کاسیاس در حساب اینستاگرام این بازیکن می تواند به نوعی جنجال جدیدی را باعث شود. بازهم په په در بطن این ماجرا قرار دارد. در این عکس این مدافع پرتغالی را در حال گاز گرفتن مانولو کاراکول یکی از اعضای کادر مربیگری رئال مشاهده می کنیم.
    کاملا واضح است که منظور په په چه چیزی است و او به نوعی با این حرکت کنایه دیگری به سوارس زده است.
    همه اینها در حالی است که چند روز بیشتر از جنجال رخ داده بین این بازیکن و سیدو کیتا در جریان دیدار رئال مادرید و رم نمی گذرد.

فوق حرفه ای
    یعنی بی شرف تر و حروم زاده تر از ورزش 3 وجود نداره هر کی اینو بخونه کاسیاس تو ذهنش منفور میشه
    میخوان ازش چی بسازن بی شرفا
    ایشالا حق رئال و کاسیاس خونه خراب کنه کسی که اینو نوشته
    من ریدم تو دهن کسی که زاییدشون

فوق حرفه ای
    اعصاب واسه ادم نمیزارن

صفحه 193 از 700 نخستنخست ... 93143183191192193194195203243293693 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 39 مهمان ها)