صفحه 199 از 700 نخستنخست ... 99149189197198199200201209249299699 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,981 به 1,990 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    کیلور ناواس: دروازه بان اول رئال شدن کار آسانی نیست

ناواس که فصل گذشته درخشش خیره کننده ای با لوانته داشت و در جام جهانی هم کاستاریکا را تا مرحله یک چهارم نهایی رقابت ها پیش برد، شب گذشته با قراردادی 6 ساله به رئال مادرید پیوست.
    کیلور ناواس، دروازه بان جدید رئال مادرید، تاکید کرد که تبدیل شدن به دروازه بان اول این باشگاه، کار آسانی نخواهد بود.

ناواس که فصل گذشته درخشش خیره کننده ای با لوانته داشت و در جام جهانی هم کاستاریکا را تا مرحله یک چهارم نهایی رقابت ها پیش برد، شب گذشته با قراردادی 6 ساله به رئال مادرید پیوست.
    او که قرار است فردا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به رسانه ها معرفی شود، در اولین گفتگویش بعد از پیوستن به رئال گفت:" دروازه‌بان اول رئال مادرید شدن کار ساده‌ای نیست و من سخت تلاش خواهم کرد. خداوند برای ما چیزهایی نمی‌فرستد که نتوانیم بر آنها غلبه کنیم.

6 سال حضور در رئال به من آرامش خاطر می‌دهد. می‌خواهم سخت تلاش کنم و از بازیکنان رئال مادرید چیزهای زیادی بیاموزم."

2. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    - آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است تصمیم منچسترسیتی برای به خدمت گرفتن فرانک لمپارد به طور قرضی، با قانون فرپلی مالی در تناقض است. سیتی می توانست تنها 21 بازیکن را در فهرست لیگ قهرمانان اروپا قرار بدهد. آنها همچنین به دلیل نقض قانون فرپلی مالی، از سوی یوفا جریمه شده بودند. در چنین شرایطی، آنها اعلام کردند که فرانک لمپارد، ستاره سابق چلسی، را تا ماه ژانویه، به طور قرضی از باشگاه آمریکایی نیویورک سیتی به خدمت خواهند گرفت.
    این باشگاه همچنین دیگر ستاره جدیدش، داوید ویا، را به باشگاه ملبورن سیتی در لیگ استرالیا، قرض خواهد داد. دو باشگاه نیویورک سیتی و ملبورن سیتی، با مالکان منچسترسیتی تعلق دارد و تعاملات این باشگاه ها باعث نگرانی سرمربی فرانسوی شده است.

او به خبرنگاران گفت:" از شنیدن این خبر متعجب شدم. بعد از صحبت هایی که شنیده بودیم، این اتفاق بسیار متعجب کننده بود. به نظر می رسد همه این باشگاه های "سیتی" وظیفه تغذیه باشگاه اصلی یعنی منچسترسیتی را برعهده دارند. من شنیده ام که آنها می خواهند 5 باشگاه در سراسر دنیا را بخرند. من از قوانین به طور دقیق آگاهی ندارم اما آنها حق مالکیت یک باشگاه را به قیمت 100 میلیون دلار خریدند تا فصل بعد در لیگ آمریکا بازی کنند.
    در حال حاضر، بازیکنانی که به خدمت گرفتند، نمی توانند تا سال آینده بازی کنند و به همین دلیل، آنها به باشگاه های دیگر شان قرض می دهند. آیا این با فرپلی همخوان است؟ من نمی دانم. ما از اینکه تنها برای یک باشگاه هزینه می کنیم، خوشحالیم. بودجه اضافه نداریم که بخواهیم صرف باشگاه های دیگر کنیم."

4. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اشکان هفته ای 80 هزار پوند می گیرد
    424 میلیون تومان، حقوق هفتگی اشکان در العربی

اگر پوند را 5300 تومان بگیریم،، حقوق هفتگی او 424 میلیون تومان خواهد بود
    اشکان دژاگه اگر پولی که از العربی می گیرد را به ریال تبدیل کند می تواند بعد از بازی در این تیم فوتبال را کنار بگذارد و خودش و چند نسل بعد از خودش را تامین کند.

با اینکه مدیر برنامه های بازیکن ایرانی العربی حاضر نشده در مورد رقم قرارداد اشکان صحبتی کند اما سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا چند روز قبل در گزارشی درباره انتقال دژاگه به العربی رقم قرارداد او را لو داده است.
    به نوشته این سایت اشکان هفته ای 80 هزار پوند از العربی حقوق می گیرد که اگر پوند را 5300 تومان بگیریم،، حقوق هفتگی او 424 میلیون تومان خواهد بود. پولی بسیار زیاد که طبیعتا عربها مشکلی با پرداخت آن ندارند.
    حالا که بحث اشکان شد به مصاحبه امروز او با خبرگزاری فارس هم اشاره کنیم. اشکان درباره اینکه چرا العربی را انتخاب کرده، گفته:" پس از اینکه العربی به من پیشنهاد داد، خیلی به این پیشنهاد فکر کردم، البته مشخص است که از لحاظ مالی هم این پیشنهاد به سود من بود و از این لحاظ هم متضرر نخواهم شد. در این بین این تیم از شرایط بسیار خوب و حرفه‌ای برخوردار است و یک مربی حرفه‌ای هم دارد. از سوی دیگر چند بازیکن مطرح از جمله پائولونیوی برزیلی و پابلو هرناندز اسپانیایی را جذب کرده‌اند که باعث شد تا در تفکراتم به این نتیجه برسم که انتخاب العربی، انتخاب خوبی برایم خواهد بود."
    دژاگه این بحث که حضور در فوتبال قطر باعث تمام شدن فوتبال او می شود را قبول ندارد:" من حدود 28 سالم است و تیم‌های بزرگ آلمان و انگلیس سعی می‌کنند که بازیکنان بسیار جوان را جذب کنند. بنابراین با سنی که در آن هستم باید آرام آرام به آینده‌ام فکر می کردم و تصمیمی که گرفتم هم بر اساس آینده‌نگری بود. البته این هم به این معنا نیست که با آمدن به العربی، می‌خواهم فوتبالم را در آسیا تمام کنم و خیلی‌‌ها این طور برداشت می‌کنند که با پیوستن به العربی قطر فوتبالم تمام خواهد ‌شد و در همین کشور هم از فوتبال خداحافظی خواهم کرد. در واقع استدلال این دسته از افراد را متوجه نمی‌شوم. من فوتبال خودم را می‌شناسم و در قطر هم همانطوری کار می‌کنم که همیشه در سایر کشورها کار کرده‌‌ام. این امکان قطعا وجود دارد که دوباره به فوتبال اروپا برگردم"

6. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    او قراردادی 6 ساله با رئال امضا خواهد کرد و این به آن معناست که رئالی ها روی او حساب ویژه ای باز کرده اند.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

" آینده اینجاست" تیتر اصلی نشریه مارکاست که قرارداد طولانی مدت کیلور ناواس با رئالی ها اشاره دارد. او حتی اگر این فصل هم دروازه بان اول رئال نباشد، می تواند این جایگاه را در فصول بعدی به دست بیاورد.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نشریه آ.اس هم تیتر زده:" کیلور ناواس تا 2020". شاید آنها هم از اینکه مدیران رئال چنین قرارداد طولانی مدتی با این ملی پوش کاستاریکایی امشا کردند، متعجب شدند

تیتر اصلی نشریه ال موندو دپورتیوو به شرایط دنی آلوس اختصاص دارد. مدافع برزیلی جایگاه ثابتش در ترکیب اصلی بارسا را احتمالا در فصل پیش رو از دست خواهد داد و حالا باید تصمیم بگیرد که در نوکمپ بماند یا نه

اسپورت هم بار دیگر ماجرای انتقال خوان کوادرادو، ستاره کلمبیایی فیورنتینا به بارسا را پیگیری کرده است. او که به تازگی، بعد از پایان تعطیلاتش، به اردوی فیورنتینا اضافه شده، به زودی مذاکراتش با مدیران باشگاه فلورانسی را آغاز خواهد کرد

8. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ونگر هم فقط اعتراض میکنه
    شده مثه علی داد و بیداد

فوق حرفه ای
    ناواس:”فیکس شدن مشکل است اما با تواضح کار خواهم کرد”

کیلور ناواس در فرودگاه خوان سانتاماریا در کاستاریکا پیش از سفر به اسپانیا گفت:” فیکس شدن مشکل است. با تواضع در رئال مادرید کار خواهم کرد. حالا باید سخت تلاش کنم تا به ترکیب برسم.”

وی در ادامه از یک ضرب المثل استفاده کرد:” خدا تو را جایی قرار نمی دهد که نتوانی از آن بالاتر بروی.” و در مورد قرارداد شش ساله خود گفت:” قرارداد شش ساله به من آرامش می دهد. انگیزه زیادی دارم. با تواضع تلاش خواهم کرد و از بازیکنان رئال درس می گیرم.”

وی در مورد پیغام تبریک هم تیمی جدیدش ، آربلوا گفت:” خیلی خوشحالم. این نشان از اتحاد رختکن دارد. امیدوارم خیلی زود هماهنگ شوم. از خدا می خواهم که به من سلامتی بدهد و هر چه زودتر به بهترین سطح برسم. از همه بازیکنان چیزهای زیادی یاد خواهم گرفت. سعی می کنم که از این تجربه استفاده کنم. سعی می کنم که مایه افتخار کاستاریکا باشم.”

ناواس در مورد رقابت با لوپز و کاسیاس گفت:” هر دو دروازه بان های بزرگی هستند و چیزهای زیادی از آنها یاد خواهم گرفت. می توانیم هر سه نفرمان در باشگاه بمانیم و دست به کارهای بزرگی بزنیم اما باشگاه تصمیم گیری می کند. لوپز یکی از بهترین دروازه بان های دنیاست. یک بازی از او پیراهنش را به یادگاری گرفتم.

11. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

خانواده کیلور ناواس، دروازه بان کاستاریکایی رئال مادرید پیش از سفر به مادرید در کنار همدیگر سلفی گرفتند. آندره آ سالاس، همسر بازیکن رئال این عکس را در صفحه توئیتر خود منتشر کرد.

13. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

کیلور ناواس تا ۲۰۲۰!
    امروز به مادرید می آید و فردا معارفه می شود
    پدیده دروازه بان های جام جهانی بود و بیشترین توپگیری را در لالیگای پارسال داشت (۱۶۳)
    ناواس:”فیکس شدن مشکل است اما با تواضع تلاش خواهم کرد”
    فالکائو دوباره گل زد

15. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

آینده این جاست

کیلور ناواس امروز می آید و فردا معارفه می شود
    رئال مادرید دیروز خبر انتقالش را اعلام کرد، مارکا ۱۶ ژولای اعلام کرده بود
    دروازه بان کاستاریکایی قرارداد ۶ ساله می بندد
    قیمتش : ۱۰ میلیون یورو
    آنجلوتی علیرغم نتایج آمریکا آرامش داد:”بهتر می شویم”
    کریستیانو تصمیم می گیرد که بازی کند یا نه
    خود ستاره پرتغالی در مورد حضور در سوپرکاپ تصمیم گیری می کند

17. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اعتراف گواردیولا به گندکاری مقابل رئال

پپ گواردیولا، مربی بایرن مونیخ بالاخره اعتراف کرد که خودش مقصر اصلی تحقیر بایرن توسط رئال بوده است.

وی اذعان داشت:”بازی برگشت مقابل رئال بدترین گندکاری دوران مربیگری من بود.”

19. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 199 از 700 نخستنخست ... 99149189197198199200201209249299699 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 89 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 89 مهمان ها)