نوشته اصلی توسط HO33E!N آربلوا یکی از با غیرت ترین بازیکنایی که دیدم تایید
نوشته اصلی توسط HO33E!N که چی؟اتفاق بوده دیگه.... طرف مقابل بچه بازی دراورد گفت عمدی بوده حاضر نیست مسئولیت افتش رو قبول کنه با اربلوا بداخلاقی میکنه انتظار نباید داشت اربلوا هم لبخند بزنه خوب کرد توییت کرد
نوشته اصلی توسط HO33E!N لطف داره دهنشو من مورد عنایت قرار دادم
نوشته اصلی توسط HO33E!N آربلوا یکی از با غیرت ترین بازیکنایی که دیدم یکی از عقده ای ترین بازیکناییه که دیدم هیچ فرقی با په په نداره هر دوشون رنگ عوض میکنن
نوشته اصلی توسط HO33E!N که چی؟اتفاق بوده دیگه.... اون اتفاق ولی 2 سال حرف نزدن با کاپیتان تیمشم اتفاقه
نوشته اصلی توسط Unforgiven طرف مقابل بچه بازی دراورد گفت عمدی بوده حاضر نیست مسئولیت افتش رو قبول کنه با اربلوا بداخلاقی میکنه انتظار نباید داشت اربلوا هم لبخند بزنه خوب کرد توییت کرد کم زر بزن
نوشته اصلی توسط mohammad کم زر بزن ببند دیوث
حسین لاشی بحث درباره کاسیاس شروع میکنی بعدش غیب میشی بعدش فحشش رو من باید از این دهن دریده ها بخورم طرفدارهای کاسیاس دقیقا عین خودشن کثیفن کثیف و موذی
نوشته اصلی توسط Unforgiven ببند دیوث خفه شو
نوشته اصلی توسط Unforgiven حسین لاشی بحث درباره کاسیاس شروع میکنی بعدش غیب میشی بعدش فحشش رو من باید از این دهن دریده ها بخورم طرفدارهای کاسیاس دقیقا عین خودشن کثیفن کثیف و موذی اول فک کردم داری شوخی میکنی اما من با هر طرفدار دو روزه ای که به ایکر توهین کنه همینو میگم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن