بهتون پیشنهاد میکنم یکی دیگه تاپیک رئالو بزنه
از موقعی که من زدم 3 بازی دوستانه رو باختیم شاید سوپرکاپ ....
بهتون پیشنهاد میکنم یکی دیگه تاپیک رئالو بزنه
از موقعی که من زدم 3 بازی دوستانه رو باختیم شاید سوپرکاپ ....
کار ورزش 3 به کجا رسیده که از حامد فلاح کپی میکنه خبر کونترائو
ممد یه ذره خاصیت داشته باش، حداقل صفحه اول تاپیکُ بروز کن
بازیکنای ورودی و خروجی تیمُ بزن صفحه اول
همه آدما توی زندگیشون یه سری قهرمان و اسطوره دارن که آرزو میکنن کاش جای اونا بودن...
اما یکی از قهرمانای زندگی من از این قاعده مستثناست...
هیچوقت دلم نخواسته جای "دیگـــــــــو لوپز" باشم
کسی که بی سر و صدا اومد، کسی منتظرش نبود
با یه لبخند و یه چهرۀ ساده و گرم، اما مصمم..!
بار سنگینی روی دوشش بود
اما
خیلی خوب از پسش بر اومد...
هرچقدر که خوب و خوب تر به وظیفش عمل میکرد، بیشتر تحقیر می شد، بیشتر توهین می شنید؛
اونم نه از غریبه ها..؛ از خودی!!
کمتر فوتبالیستی توی دنیا وجود داشته که هوادارای تیمش واسه سوتی دادنش لحظه شماری کنن...
حالا "مرد تنهای رئــــــال" دوباره از عشقش فاصله گرفت تا یه وقت خدای نکرده جای عده ای رو تنگ نکرده باشه
بدرود دیگوی دوست داشتنی؛ تا ابد در قلبهای ما جا داری
محمد با عرض معذرت ! زاررررتتتتت
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
فردا سوپرکاپه و اینجا اینقدر سوت و کور
یک خبرنگار :” انتقال فالکائو به رئال قطعی است”
ریکاردو مایورگا، خبرنگار ESPN گفت که از زبان فالکائو شنیده است که این بازیکن با رئال ماردید برای انتقال به این تیم به توافق رسیده است.
این خبرنگار گفت که در زمان بازی دوستانه فالکائو در کلمبیا با پیراهن موناکو با او صحبت کرده است و این بازیکن انتقال را نهایی دانسته است.
این در حالی است که فالکائو در صحبت های عمومی پیوستن خود به برنابئو را تکذیب می کند.
مربی دروازه بان های رئال:دروازه بان بزرگی را از دست دادیم
لوپس در این دو سال ازلحاظ روحی روانی به درجه ای رسید که توانست فشارهای بازی در رئال را کنترل کند.
ویلیام وکی مربی دروازه بان های رئال که همچون کارلو آنچلوتی یک ایتالیایی است؛ امروز در مورد جدایی دیه گو لوپس از رئال و پیوستنش به میلان به گاتزتا دلو اسپورت گفت : " لوپس دروازه بانی است که وظایفش را به خوبی می داند. از لحاظ تاکتیکی یک دروازه بان کامل است . در این دو سال او ازلحاظ روحی روانی به درجه ای رسید که توانست فشارهای بازی در رئال را کنترل کند.
او یک شخصیت باورنکردنی دارد . دروازه بانی است که گل های کمی دریافت می کند. در تمرینات همیشه او را آماده دیده ام"
وی ادامه داد : " لوپس در خروج ها عالی است. با هر دو پا شوت می زند و به خوبی روی مدافعینش تسلط دارد. بدون شک او یکی از دروازه بان های برتر حال حاضر دنیاست. با 1.96 قد، واکنش های بسیار سریعی دارد.او را تحسین می کنم. ما یک دروازه بان بزرگ را از دست دادیم"
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)