او قربانی جایگاه ویژه کاسیاس در باشگاه رئال مادرید شد؛ دروازه بانی که شاید بتواند او را نیمکت نشین کرد اما نشان دادن درهای خروجی باشگاه به او کار راحتی نیست.
او قربانی جایگاه ویژه کاسیاس در باشگاه رئال مادرید شد؛ دروازه بانی که شاید بتواند او را نیمکت نشین کرد اما نشان دادن درهای خروجی باشگاه به او کار راحتی نیست.
ماتئو دارمیان زیر ذره بین رئال مادرید قرار گرفته است.
اسياس: از اشتباهاتم درس گرفتم
سنگربان باتجربه سفيدپوشان مادريد عنوان کرد از اشتباهات خود براي بازگشت به روزهاي اوجش درس گرفته است.
ايکر کاسياس، سنگربان مليپوش رئال مادريد در ديدار مقابل اتلتيکومادريد در فينال ليگ قهرمانان فصل 14-2013 مرتکب اشتباه فاحشي شد و جام جهاني کابوسواري را با اسپانيا تجربه کرد. حالا با پيوستن کيلور ناواس کاستاريکايي به رئال مادريد رقابت جهت ايستادن درون دروازه تيم اول شهر مادريد براي کاسياسي که تا سال 2012 دروازهبان شماره يک سفيدپوشان مادريدي بود، سختتر از گذشته خواهد شد.
به نقل از تسنيم، کاسياس در آستانه ديدار امشب (سهشنبه) رئال مقابل سويا در سوپرجام اروپا که قرار است در کارديف ولز برگزار شود، به خبرنگاران گفت: در چند بازي اخيرم براي رئال مادريد و اسپانيا در بهترين فرم خودم نبودهام ولي عملکردم را آناليز کردم و از اشتباهاتم درس گرفتم. در دوران حرفهايام لحظات دشواري داشتهام. به هر حال لحظات خوب و بد گذرا و موقتي هستند. شايد زماني که مورد انتقاد مردم قرار ميگرفتم در آن سطحي نبودم که انتظار ميرفت ولي بايد به اين انتقادات نيشخند زد و تحملشان کرد و با چنين شرايطي روبهرو شد. من هم هميشه اين کار را کردهام و هرگز خودم را مخفي نکردهام و نميکنم.
وي افزود: ميدانم وقتي براي تيمي مثل رئال مادريد بازي ميکني هميشه زيرنظر هستي و در شرايط خوب و بد در موردت صحبت ميشود. خوشبختانه در مورد من هميشه وقتي همه چيز خوب بوده، صحبت به ميان آمده است. احساس نميکنم که مورد و هدف انتقادات قرار گرفته باشم. باشگاه رفتار خيلي خوبي با من دارد و شکايتي ندارم. ميخواهم نسبت به سال قبل تلاش بيشتري داشته باشم.
سنگربان 33 ساله کهکشانيها تصريح کرد: از اينکه فصل گذشته بار ديگر به قهرماني رسيديم هيجانزده هستم. البته نبايد با خاطرات چند ماه پيش زندگي کنيم. بايد با شکست سويا قهرماني سوپرجام را از آن خود کنيم و با اعتمادبهنفس بالا به فکر بازي سوپرجام اسپانيا باشيم. پس از قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا کسب قهرماني سوپرجام اروپا برايمان خيلي اهميت دارد. در رئال هميشه براي پيروزي و قهرماني ترغيب ميشوي.
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)